Att inte skriva om värk

Att jag inte skriver om min värk, mina sjukdomar, hur mina dagar ser ut ihop med dom är för att jag inte orkar just nu. Jag vill inte minnas den här värken, jag vill inte att andra ska behöva läsa om den... jag vill helt enkelt kunna gå tillbaka och läsa att vi lekt och inte att jag grät inombords medan jag gjorde det pga värk.


Jag är inte i lag med min sjukdom just nu.
Jag är väldigt imot den. Allt den gör mot mej gör mig illamående och sängliggande.

Att inte kunna sminka sig
att inte kunna använda örhängen eller smycken
att känna tårarna komma varje gång men borstar håret eller än värre behöver torka det
att leva med konstant smärta

DET Önskar Jag INGEN.

Pulkabacken

Familjen gick precis ut till pulkabacken, hörde just deras glada röster när dom gick förbi här utanför. Vädret är verkligen fint nu...! Jag hade nog velat följa med ut men råkade säga att lek ni så handlar jag.

Uff. Måste iväg och handla nu alltså. Fredagsgott och saker som fattas till kvällens middag. Noll lust har jag men kan iaf tacka Erik som var ut på förmiddagen och tog fram bilen, den var visst begravd utan en hel massa snö!


trevlig fredag!

Shoppingsug

Åå, jag vaknade med sånt SHOPPINGSUG imorse, usch. Som tur var det gick det över lite med hjälp av frukost på sängen, mys med barnen , dusch och sen städning av toaletter och duschning av alla blommor ..!


Men jag skulle inte tacka nej till:



Två eller tre av dessa. Snyggast vore den översta men eftersom dom ska stå tillsammans blir nog den undre bättre eftersom det annars blir mellanrum!

två av dessa till våran säng. Förvaring, förvaring, förvaring!


 - klicka för större bild
denna fast i dubbelvagn, gick inte att kopiera den bilden.

sen vill jag ha kläder, VÅRkläder! Klänningar, tunikor, leggins, strumpbyxor, våriga stövlar, koftor, kläder till barnen, ja jag vill Shoppa!

men men , idag är det fredag och bara det är ju bra! dessutom har vi två ouppackade IKEA påsar som vi skulle kunna börja fixa med. Ett kök ska byggas i Felicias rum och lampor ska upp i pojkarnas. Det största problemet med det är bara att borrmaskinen är hos Linn men... inget problem som inte går att lösa!


Linn om du läser, om jag fixar tyg, syr du förkläden till barnen (och kanske ett matchande till mej?) ett draperi till pojkarnas säng, gardiner in dit samt kuddar!

Tänk om jag hade tålamodet att sy, då skulle det vara mer textil här hemma ;)



tekakor

Om några minuter är dom första tekakorna klara. Åh va sugen jag är nu.

Smör Marmelad och Ost med en stor kopp te till med mjölk i . The night is saved.


Det luktar gott här!

Seg dag

Någon mer än vi som har en riktigt seg dag idag?
Jag sov med Hugo medan Erik hade tvättstugan och sen har allt bara flutit... fick soffan tvättad iaf så ikväll funderar jag starkt på chips dipp och någon god dricka :D ta lite fredag idag!
måste bara orka ut och handla då ;)


om jag har torrjäst hemma eller inte får nog avgöra, har jag det kan jag slutföra mina tekakor jag redan börjat på, har jag det inte så Ja då blir det handling. Hade planer på lax eller falukorv i ugn till middag men nu slog det mej att det vore gott med en soppa om man nu har varma go tekakor klara då ?! :) tåls att tänka på.


dålig på att lägga ut bilder? jag vet, lovar bättring när jag har mer ork!

Sovmorgon

Barnen vaknade vanlig tid imorse. Förvånar mej men är ändå bra - rutinerna ska tillbaka.

Jag fick sovmorgon och sov till nio, låg sen till för någon timme sen när jag gick upp för att äta - HUNGRIG!

Sen dess har jag tagit en lång skön dusch, rakat benen och gör nu hårinpackning! Hugo sover här bredvid och Felicia är idag frisk !

Förmiddagen har varit världens motsats till igår. Loke och Felicia har lekt sen dom vakna. Mammapappabarn, djur, pirater m.m Precis som DET SKA VARA! :)

Att vara vaken 23,5timmar i sträck

Är inte särskilt upppiggande. Kan säga såhär, jag borde ha lagt mej igårkväll när alla barnen sov kl sju men gjorde jag det? Icke.


22.20 stängde jag av datorn
22.24 kände jag hur ögonen höll på att åka igen
22.25 kommer Felicia och Hugo vaknar - PIGGA.
22.30 har gett Hugo välling som somnade lite efter sex utan
22.32 ger upp. barnen är inte trötta. Felicia somnade kvart över fem när vi åt middag.


23.00 Pigga barn
23.30 Pigga barn
24.00 Loke vaknar av hur dom leker runt (varför kan dom leka jätte bra just mitt i natten?!)
00.01 Loke sover igen i min famn i soffan men Felicia försöker få liv i honom
00.05 Ropar på Erik så han kan bära in Loke igen (jag har hugo på andra armen)
00.30 Pigga barn
01.00 Trött mamma
01.30 Pigga barn
02.00 Pigga barn, trött mamma som mår illa av trötthet
02.24 Hugo somnar i min famn - stor framgång
02.30 Felicia somnar
03.00 jag vågar lägga henne i sin säng och lägga mej själv.
03.01 Sover!

03.30 ett dygn innan gick jag upp... vilket dygn.





Mellanmål

Pepparpeppar.
Lillskrotan har fått i sig både 2 dl vatten och 1dl juoce and it`s still in.
Helt slut sitter hon i soffan, har inte varit ur den mer idag än vid byten av kläder..! Loke har lite småtråkigt då jag inte heller orkar så mycket men dom fick nyss mellis så nu är dom pigga en stund!

hoppas på att Erik kommer lite tidigare men tvivlar på det med den här snön... behöver få handlat. Kanske kan be mamma att handla på väg hem från jobbet...!


Är så glad att jag och barnen åkte dit igår efter dagis, jag köpte en bukett tulpaner till henne (hon var ledig) så fikade vi en massa gott som låg kvar i frysen sen jul. Tänk att det är nästan godare nu än då ... när man äter så mycket annat hela tiden.


Snart lunchtid

Lillskruttan mår tyvärr inget bättre, allt hon får i sig kommer i retur och nu somnade hon igen på soffan, hon som inte sover dagtid längre. Även lilleman är inne på sin andra nap så jag och Loke ska snart äta lunch i lugn och ro :)


har dock högar med vikt tvätt på hela matbordet så måste placera ut allt i garderoberna först..!


Idag, när vädret är sådär halvgrått, sjukdomarna hägrar här hemma, jag inte fått någon chans till varken dusch eller vila drömmer jag mej bort till våren och början av sommaren.

Röja på uteplatsen, ställa fram utemöblerna. Kanske tillochmed köpa nya. Vita i trä - Min favorit!


MagsjukaTvättstugaMissad teater

04.30 vaknade vi här, det var då vi tittade på klockan iaf, var nog lite tidigare.

Felicia är magsjuk. Tycker så synd om henne så det gör ont i hela mej. Fick ta en paus från att skriva nyss för att ännu en gång TorkaTyckasyndomSpritaBytakläderTvättahänderKännasiglitesmåttinbillningsillamåendesjälvBäddaomhenneisoffanOchSättasighärigen.

Puuh.
Vilken morgon.

Hugo vaknade då också, halv fem också och var jätte glad över att det var morgon!? Han somnade iaf om vid sex och jag hoppas han fortsätter med det ett stund till. Ser ut som Felicia kommer somna närsom hon också, det Behöver hon!

Kände ganska tidigt att idag måste jag ha tvättstuga och 7 ombyten senare på Felicia tänkte jag skjuta upp det, tänkte att det finns säkert en tid i eftermiddag då är jag piggare men som TUR var tänkte jag om och gick ut dit och nu TACK och LOV. Fanns bara morgontiden kvar på hela dagen så kvart i sju stod jag och sorterade tvätt och grejade.

Mina händer blöder redan av att tvättade och spritande. Känner mej som värsta alkolisten.



Mitt mammahjärta blöder lite extra då Felicia idag skulle på teater med dagis, åka buss och gå på utflykt, SOM hon har LÄNGTAT och nu blir det ingenting. Lite Madicken feeling över det hela ;)


Får se vad dagen bjuder på , vill inte säga vad var det jag sa när jag igår tänkte att jag borde gå upp till farmor för imorgon är säkert någon sjuk men så intalade jag mej själv att jag skulle strunta i såna tankar och det är klart ingen är sjuk tankar men vem hade rätt!? Jorå.




Tack Hugo!

Här vaknades det alldeles nyss, varma och mosiga är vi nu..

VILKEN SOL DAGEN BJUDER PÅ!

Ska göra lunch åt lilleman, helt plötsligt närmar sig klockan två!

TRÖTT

Nej, jag struntar helt enkelt i dom samtal jag egentligen MÅSTE ringa. Hugo sover fortfarande och jag tänker lägga mej bredvid, hoppas på att han tänker sova en liten stund till och SOVA själv.


Jag behöver det.


Slut på energi

Idag känner jag mej slut på energi. vet inte om det beror på dålig sömn, jobbig lämning av Loke eller rent utsagt slut på energi. Duschade när jag lämnat barnen och det var det bästa idag, få känna sig lite fräsch fast jag bara ligger här i soffan ;) har precis ätit lunch och hugo har sovit snart en timme.



ska ner på stan sen efter han vaknat och ätit, hämta vår vagn som blivit lagad, min fina gröna :)

2h och 20min senare

Fy.
Hugo vaknade vid halv tolv... efter att bara ha sovit en timme och min tanke var "nej, snälla en liten stund till, jag måste få sluta ögonen en liten stund"


la mej bredvid i vår säng, tog hans hand och kropp nära och somnade tungt.
vaknade nu 2 timmar och 20 minuter senare sjukligt kissnödig, mosig, törstig, extrem huvudvärk, varm m.m

blev en liten för lång sovstund men gissar på att kropp behövde det efter natten där jag vände och vred på mej till kl 3 då jag somnade med magkatarr som gjorde ONT sen kom barnen en efter en och la sig PÅ mej?

Hugo sover fortfarande så ska kolla min mail och sen om det blivit några svar!

Måndag

Hugo sover sen en timme. Jag har fått iväg viktiga mail som jag skjutit på alldeles för länge så nu är det bara den jobbiga väntan på svar kvar...


Lördagen blev som planerat - BRA. Hittade allt jag skulle ha plus lite till + Max till middag så jag var nöjd hela vägen hem till Erik ringde...



Hugo hade ramlat i trappen hos Ingegerd och Gunnar. 14 trappsteg rakt ner. Fy va rädd jag blev. Barnen fick sova över hastigt hos farmor och Erik kom förbi och hämtade mej innan vi åkte mot akuten... tror aldrig jag tyckt en kvart varit så lång som när jag väntade på dom. Packade upp allt jag köpt, in i diskmaskin med det nya porslinet, på med ny duk, montera ny stol, packa, tänka, packa, tänka. USCH. Tillslut kom dom.


Allt var bra, han hade en väldig tur i oturen våran fina pojke. Man inser plötsligt hur hastigt allt kan tas ifrån en och hur mycket man ÄLSKAR.



Igår åkte Erik och Hugo för att hämta syskonen och det slutade med ett besök hos Eriks mormor och morfar så jag fick ännu en ensamdag. Ännu en lunch och fika hos farmor tillsammans med Linn och Daniel denna gång. Alltid lika mysigt! Sen vilade jag lite innan stormen var hemma igen vid fyra ;)



Klippte pojkarna (Erik och Loke) lagade middag tillsammans och barnen lekte bra hela kvällen då dom somnat i bilen på väg hem! :)




Ikväll familj annorlunda. Imorgon kanske middag hos Ulrika. Onsdag bio med Veronica. Torsdag Erik ledig för helgen. Känns som veckan kommer gå ganska fort!

Ensam hemma

Lördag... jag känner som barnen, lördagar är bra dagar!

Är ensam hemma, familjen tog sitt pick och pack och åkte till marjum alldeles nysses. Jag har njutit varje minut vi fått tillsammans idag med god frukost, lek , bokläsning och lite mys framför tvn för ikväll när dom kommer hem sover dom och jag får inte träffa dom förrän imorgon.


Själv ska jag till IKEA men Linn och Daniel, en egendag där jag kan gå i lugn och ro och plocka saker från min lista och sen äta god middag, jag undrar jag om jag inte kan få med Daniel på MAX, borde inte vara så svårt ;)


enda kruxet är att dom är sega, pappa skulle komma dit och hjälpa dom med något och har fortfarande inte dykt upp, usch jag mår dåligt av sega människor ..! iaf när jag väntar på dom ;)

funderar starkt på att ta en fika / lunch uppe hos farmor så länge, saknar dom två så det gör ont i min lilla mage och har inte träffat dom på hela veckan. Hon ringde i torsdags bara för att fråga hur det var för hon förstod att det var något när vi inte varit där på hela veckan. Jag blir tårögd av sånt. 4 dagar och dom undrar vad som hänt!? tänk mamma och Eriks mamma, dom skulle inte vetat någonting om vi inte berättat för dom...



HA EN BRA LÖRDAG ALLA, DET ÄR NI VÄRDA!




Fina fina barn, Jag är så glad över den vintern dom fått uppleva!


Storstädning!

Jag fick ett ryck och fick med mej Erik i samma, vi storstädade här hemma på eftermiddagen medan Hugo sov och dom andra byggde med duplo / lego. Det kan dom verkligen hålla på mej i timmar utan att bråka och det glädjer oss hur mycket glädje dom har av varandra , dom leker från dom vaknar på morgonen till dom somnar om kvällarna.

Felicia sover inte middag längre men igår förmiddag somnade hon till på soffan och fick sova en halvtimme och så tråkigt Loke hade under tiden, jag vill min kompis ska vakna mamma, Nu! Det glädjer oss.


Samarbetade idag och va fint det blev. Erik dammsög, jag dammade och plockade och sen torkade jag alla golv medan han tog fram mellis.

Haha, jag tvättade vår vardagsrumsmatta idag med äkta "renthus tips" ut med den och stampa på den uppochner i snön och va fin snön var sen ;) icke men mattan - Ja. Ska hänga in den i tvättstugan nu så den blir varm och go igen. Hett tips!


Ett annat hett tips är dagens fynd, upptäckt och nya förälskelse. Kalla mej gammal. Säg åt mej att jag borde göra annat än vara hemma och ta hand om barn och byta blöjor hela dagarna men jag har funnit min favorit!



Den nya såpan med doft av HAVSBRIS!
Jag gick crazy med utspätt i sprayflaska, rengjorde ugnen med det och blev golven torkade och jag kan säga som så att det doftade ljuvligt utan att ljuga. Löp och köp!


Nu. Sovande små sen en halvtimme. Så en mix av tvättstuga, tända ljus, fredagsmys med Loke och lets dance står på schemat för kvällen! Imorgon är en dag jag sett fram imot länge, mer om den då!


Dagens middag

Har suttit och kikat runt lite efter inspiration till dagens middag. Vil har börjat testa nya recept minst en gång i veckan och det gör så mycket. Så lätt att fastna i samma samma samma vareviga vecka.

Dagens middag blir Grön italiensk kycklingpasta med ruccola. Hoppas på gott resultat!


Nu har jag kikat vagnar och mat, handla var det ju men usch va det känns tungt att ge sig iväg!


Pulka & Handling

Nu försvann familjen ut genom dörren och tystnaden la sig som en elak skugga här inne, det är då man inser hur mycket tre barn och man egentligen låter ;)

tanken är att jag ska göra detsamma, försvinna alltså. Handling står på schemat och det hjälper inte att jag blev trött när jag la mej här... nej på med kläderna och iväg Anna.


NU . innan du somnar.

Freeedag !

Idag är det fredag och blommorna är vackra, idag är det fredag och jag är jätte glad *lalalala*

Feberfritt här hemma men Hugo är fortsatt loj.

Han sov natten till igår från halv sju till 9 på morgonen. Tillläggas då att han inte ätit sen elva förmiddagen innan.

Somnade om halv tio och sov till vi väckte honom kl 11 då han skulle till doktorn.

Somna i bilen hem kl 12 och sov till vi väckte honom kl fyra.

Hade fullt sjå att hålla trött kille vaken för han somnade hela tiden i våra famnar. Kvart i sex som han som en stock och sov tungt till 6 imorse då vi trodde han skulle vakna men efter en välling (sist han åt var igårmorse kl nio) somna han om och sov till kvart i nio...

Han somnade nu igen efter att ha varit vaken mindre än 45 minuter och sover fortsatt.


Lilla plutt.





Till något roligare =) Det är fredag! Jag låg länge innan vi åt frukost alla tillsammans , bäddade sen rent våran säng med FRISK lakan :) så ikväll blir det tvättstuga, haha! Nu efter lång dusch är vi redo för ny dag. En hemmadag , bara jag som ska iväg och storhandla - Lovely.



Frågar ni mina barn vad som händer ikväll svarar dom - Freeedagsmyyyys!


Beijer

Erik och barnen har åkt iväg till beijer för att köpa så han kan bygga ett urfallningsskydd till sängen som saknades. Själv är jag hemma med en sovande Hugo som sovit över två timmar sen han kom från doktorn... sov hela förmiddagen också så tycker han borde vakna snart...
Han måste iofs göra det, har tvättstugan för tredje dagen i rad och ska dit och lägga i tumlarn men vågar inte ifall han vaknar..! Bokade en tid idag igår fastän vi inte hade någon tvätt ifall någon mer skulle bli sjuk men jag lyckades trolla fram 3 maskiner igen. Haha. Sängkläder, nya lakan jag köpte idag, badlakan, handdukar, allt som man kan smittas av ;)


Jag blir typ manisk när någon är sjuk, kokar nappar och disktrasor, byter handdukar minst en gång per dag, tvättar badlakan och lakan så ofta det går, torkar, desinfiserar (stavas) allt jag kan komma på. Städar toaletterna varje dag minst två gånger.

Kanske inte är så konstigt att jag blöder lite varstans på händerna, dom är helt förstörda av allt tvättande men peppar peppar är ingen annan sjuk! :)




En frisk glad Hugo några dagar innan sjukdom!

Kladdkaka med pappa

till mellanmål idag bjöds jag på en supergod kladdkaka med vaniljkesella som barnen och Erik slängt ihop medan jag sprang fram och tillbaka till tvättstugan.

Loke envisades med att ha sylt på, var tydligen väldigt gott och det kan jag tänka mej!

     


Nu blir det halvåttahosmej utan något vaket barn, sen lyxfällan och senare kanske ge sig in på att förstå sig på andra avenyn så man har något att prata med farmor om sen :) Rätt skönt att va ensam ändå.

Lugnet råder

Här råder lugn, Felicia och Hugo somna före halv sju och stora grabbarna drog iväg till åkersberga för att hämta hem Lokes nya säng. Förväntansfull, glad kille som valde skiva och kramade mej hejdå!


Jag hamnade här efter småfix i nytvättad soffa och nyheterna i bakgrunden... alldeles för tyst att inte ha något på.




Hugo somnade med 40 graders feber och jag ber till gudarna att han vaknar piggare imorgon, att Erik kom hem idag var guld och räddade humöret på alla här hemma, nu tar vi nya tag. Fyra lediga dagar tillsammans väntar!

Underbara Ullis!

Igår var jag bjuden på middag hemma hos Ulrika, jag var glad över det, såg fram imot en god middag i lugnets tecken med tid att prata om allt vi aldrig hinner prata om hon och jag! Men ja, sjukdomar tog över och jag blev hemma.


Men vem kom? Jo hon, med ett litet kuvert till mej med information om våren med förbundet, har suttit ner nu och läst igenom deras mysiga program dom lyckats ordna och det enda som inte bara var positivt i brevet var väl fakturan som följde med ;) med det går ju till en god sak så mycket hellre pengar till det är dom där miljonerna i kiruna... vilken grej att tjäna pengar på. Ta bort min etta och tvåa om ni vill. Dom är inte värda allt det.





Felicia spelar sin "gyllene barnkammarbok cd" i sitt rum, tror aldrig vi satt på den men nu så, om och om igen och högt ska det va dom kyrkliga sångerna och till det skakar hon rumpa, haha. Mycket passande!

Fick precis sms av Erik , han sitter på bussen hem nu - lovely. Hinner jag sätta i två maskiner tvätt så hämtar vi honom och jag kan springa in och handla - dagen är gjord.


Huvudvärk

Bajs vilken huvudvärk jag fick efter maten.



jag hade så mycket att skriva om men nu noll.
suger på några hårda godisar och får upp sockret lite tillsammans med några glas vatten!


nej, felicia leker på toan, måste undersökas!

Tack tack tack

Älskling för att du ska försöka komma hem lite tidigare idag, det är ganska kämpigt vissa stunder här hemma när Hugo vill bäras konstant och ändå gråter och Felicia vill en massa, hon är en riktigt "VILL HA" flicka. Undra vem hon fått det ifrån...!

Har vi tur kommer han medan det fortfarande är ljust så kan barnen få gå ut i pulkabackan en stund innan middagsdags.


Just nu.

Hugo sover igen.
Felicia är sur och antagligen uttråkad. Kastar Hugos saxofon och häller sen ut resten av hans lekssakskorg på golvet.

Loke skrattar "haha det var bara lite saker där i"

snacka om att veta att hon ville det skulle bli världens röra.

"nu får du plocka upp säger han bara och ler"

nu sitter hon här i mitt knä och är allmänt smågnällig. Hoppas hon inte är på G att bli sjuk bara. Ska göra lunch nu, du brukar det bli fart på bruden.

Imorgon förmiddag hoppas jag Erik kan hämta hem en våningsäng till Lokes rum, just nu sover han ju i resesäng så det skulle underlätta en del ;) sen är det bara mitt jobb kvar, få den vit eller grå!

Tidig förmiddag

Nu sover skrutt igen och jag ska duka fram frukosten en andra gång - Jag är hungrig! :)

fikasugen är man också, bäst att duka fram innan godis och annat hamnar i magen istället!

Onsdagmorgon i Januari

morgonen blev inte som tänkt, tanken var att barnen idag skulle leka av sig på dagis och Hugo få vila hemma i lugn och ro vilket han inte kan när han inte vill missa något som händer...

Resultatet blev inte riktigt så, dels för att vi inte vaknade förrän efter halv åtta och gick upp kvart i (klär i vanliga fall på oss 10 över) Klädde på och gav frukost i raketfart men det hela slutade med att Hugo fick upp all välling han ätit på Felicia, soffan och mej... Kul start på dagen.

stackars barn.

Igårkväll när vi la oss hade han 41.3 graders feber, inte kaxig i det läget, varken han eller jag och Erik...! Feberkräks är iaf bättre än magsjuka som jag håller tummar för att det inte är...!!

blir han inte bättre idag får jag ringa barnläkarn, det här är inte okej enligt mej, vill se honom frisk igen.

Summa sumarum, barnen ser film, Hugo sitter här hos mej och det blir ännu en hemmadag.



Ska försöka få tag på mamma så någon därifrån kan köpa och komma med tennisbollar till mej på lunchen, har tvätttid klockan ett och måste tvätta täckena efter diverse olyckor och då behövs bollar, många bollar i luften känner jag nu ;)


Godnatt

Nu ska vi krypa till sängs, FY va trött jag är. Olagligt trött .

Äter en clementin för att orka borsta tänderna bara... en kväll med trötta barn och sjuk liten.


Drömmer om en piggare morgondag med mindre munsår, ont i halsen, feber och trötthet.


HEMMA

Skönt.

Handling och tvätt avklarad. Ska in och vika det sista och hämta den halv fem bara.

Vi myser med fruktstund, ny film och lite kräm, är det lyxdag så är det. Jag har latat till mej med stinas kyckling så idag har jag all tid till barnen och till att städa lite - lovely.

Felicia sitter i sin lilla fotölj, helt i chock över att få sitta där och äta och säger om och om igen "jag äter ur glaset mamma, jag äter ur glaset" (kräm)


Jag ska bli farmor!

12.28

Jag har blivit en mästare på pannkakor, en sån som kan slänga dom upp i luften och får dom perfekt gyllenbruna! Det måste vara något med att man fått barn, kanske så också att man blir bättre ju fler barn man får för ju mer pannkakor får man ju göra. Tänk bara hur duktig Tina i älvdalen måtte vara :)


Jag har kommit på mina knep, jag kan göra riktiga farmor pannkakor och jag ljuger inte att innan jag fick Loke kunde jag inte få till en enda som inte var bränd, sönder allt vad en misslyckad pannkaka kan vara.


Mycket ägg och smör is the thing ;)


Nu sovade Hugo, Robin Hood på tvn (första dagen sen förra vintern barnen får se hur mycket tv dom vill ) dom kollar på mej med väldigt konstiga ögon ;)


Jag ska checka om mitt tvättmaraton kan börja i förtid och sen blir det handling så fort Hugo vaknat. Tänk va bra man mår av lite mat :)


Sjuk Hugo

Hemma med sjuk Hugo idag, eller han är ju alltid hemma men idag fick dom stora också stanna hemma för jag orkar inte ta mej till och från dagis för att lämna och hämta. Skönt med en hemmadag för alla.


Stackarn har hög feber, sov i stort sett hela gårdagen och natten och nu sover han igen så jag passar på att sitta här lite, dom stora ville se Alfons och eftersom dom är hemma så får dom det :) Jag har torkat ur kylen, bäddat sängar och andra morgonbestyr...! Skulle behöva handla , undra när idag. Önskar Erik kan komma lite tidigare för jag är inte bra jag heller...

Ny design

Idag känner jag att jag har mer jag vill göra än jag har tid med.
Känner dessutom för att börja blogg igen - Mycket! Kunna gå tillbaka och läsa och se vad vi gjorde nu fast då..!

Livet är i förändring  och om ett år ser vårat liv helt annurlunda ut. Det vore kul att minnas men jag har tappat suget. Jag drömmer om en ny fin design, något personligt men min familj, vårat hem, vårat liv..! Om någon känner sig manad så lovar jag att i gengäld börja blogga!


Nu ska jag leta sängar på blocket, kolla hur det går för Erik som monterar isär Lokes säng som en kille kommer och hämtar idag, kolla vad för bus Hugo håller på med ( låter som pepparkaksformarna i kökslådan ) kolla öppettider på badhuset och lyckas få det inplanerat. Bestämma när vi ska köpa tallrikar idag, när vi ska ha tvättstuga m.m

Bäst jag slutar dravla och gör något vettigt, nu vet ni vad ni ska uppfylla för en mer livfylld blogg iaf ;)

RSS 2.0