Lillalillabarn

Om tolv timmar ska jag infinna mig hos en läkare insåg jag ikväll när jag slog på min hjärnverksamhet, tur jsg har den då jag alltid glömmer kolla almenackan?! Hugo mår så dåligt och det gör så ont i mig, vaknade ledsen för ett tag sen och vad vi än gjorde skrek han bara mer men nu har vi fått i honom medicin och erik har gått runt en stund så han somna men nu vakna han lika ledsen igen . Vad jag önskar dom kunde prata ibland! Nu lugnt, liten sover... Önskar er en lugn skön natt så hoppas jag på att få detsamma själv..! Gonatt alla!

Lillalillabarn

Om tolv timmar ska jag infinna mig hos en läkare insåg jag ikväll när jag slog på min hjärnverksamhet, tur jsg har den då jag alltid glömmer kolla almenackan?! Hugo mår så dåligt och det gör så ont i mig, vaknade ledsen för ett tag sen och vad vi än gjorde skrek han bara mer men nu har vi fått i honom medicin och erik har gått runt en stund så han somna men nu vakna han lika ledsen igen . Vad jag önskar dom kunde prata ibland! Nu lugnt, liten sover... Önskar er en lugn skön natt så hoppas jag på att få detsamma själv..! Gonatt alla!

Söndagkväll

Landat i soffan nu med min restgodispåse och soffbordet fullt med ren vikt tvätt, ska hämta det sista innan vi lägger oss sen är det klart för den här veckan! Skönt jag kollade om de fanns tid, slipper jag göra det själv i veckan. Det är ju söndagkväll så tycker jag borde få ha en önskan inför veckan så jag önskar mig friskare tider! Någon som känner dom har lite sånt på lager är välkomna över. Det är tyst här hemma, av någon anledning har ingen tv åkt på så vi sitter / ligger här i surret från ventilationen... Jag saknar farmor och farfar så måste bli bättre så jag vågar mig upp på en lunch där! Tillbaka till dagen, när jag och Karin kom till mamma ville barnen absolut inte åka hem så vi bjöds på fika framför Upp filmen sen skulle det lekas både katt, tupp och höna innan jag fick på dom kläderna och väl ute byggdes det en snögubbe med mormor (bilder kommer) och teståktes lite i backen innan vi kom fram till bilen! Skönt med söndagar att inte behöva stressa! Handlade mat och fick med oss Karin tillbaka :) när vi kom hem möttes vi av två glada killarci trappuppgången, Hugo sprang till syskonen med världens leende :) eftermiddagen bestod av pyssel och matlagning, här bjöds lax i ugn med citronpeppar och fetaost, ungsrostade potatisar och morötter, en sallad på feta, paprika och tomat och sen det bästa om ni frågar min dotter. En sås på gräddfil, majonäs, citron, dill, rödlök och ett rött äpple..! Hon tog sked på sked rakt i munnen och sa "det är äpple och lök i den här, jag ÄLSKAR äpple och lök" Felicia i ett nötskal!

Ska bara...

Jag ska blogga om dagen, jag ska bara... Känner mig som en riktig skabara tant. Erik betalar räkningar och jag ska ta med mig själv till tvättstugan för att hämta tvätt att vika. Har man inget att göra får man ju skaffa sig.

Frukost hos oss.

Karin ställde sig och bakade scones medan jag pressade apesin och grapefrukt juice och vi skrattade gott åt hennes hjärnverksamhet ;) satt och åt med te, smör ost och marmelad och blev så jäkla mätta så jag säger "varför lär man sig aldrig att man bara ska göra halvsats?" hon svarar "men jag gjorde ju det!" jag bara "gjorde du väl inte, hade du i hälften av allt?" och hon svarar "NEJ!" haha ! Nu har jag duschat , Hugo har somnat hos Karin i soffan och erik kollar igenom snälla Jennie bilder som vi ska få förstora och få fina tavlor här hemma! Ska hämta hem barnen snart, saknar di :)

Söndagmorgon

Morgon här hos oss, jag gick upp idag och lät erik ligga och stackarn fick en chock "va vad gör du?" -jag går upp, ligg du. Jag går upp och han ropar efter mig "men anna, jag kan gå upp" stackarn, så van är han med sovmorgon! Hoppas nu han har ro att ligga för det är han värd. Hugo springer runt och busar med Karin, man har var han är för andningen är inte diskret ... Gubben, blir några hemmadagar till för hans del..! Ska duka fram lite frukost nu snart, har grundat med några Alvedon så jag ska kunna svälja. Härliga hals. Godmorgon!

Lördagkväll

Här har vi precis satt oss i soffan jag och syster yster Karin, det var inte igår som hon var här så jag är GLAD! Erik har efter att ha satt upp vår nya spegel (som gjorde vårat sovrum till något extra här hemma) åkt upp till McDonalds för att hämta hem kyckling till oss, kvällen är räddad! Barnen, de stora sover hos mor och far min men efter att vi varit där och fikat blev loke jätte ledsen när vi skulle åka och slet sig fast runt halsen på mig men han ville inte med hem..! Första gången han blev ledsen där så hoppas han inte börjar bli sjuk... Vore ju grädde på moset att ha sjuka barn en vecka till! Efter mat blir det godis och chips, haha köpte inget idag så tömde godisskåpet och det resulterade i ett fat med godis från 12 olika påsar ;) några var det en kvar i ;) jag är nog en lat människa, lämnar hellre en godis än slänger påsen! Nu tar vi kväll här med tända ljus och städade golv och jag gläds över sällskapet och över glädjen i barnens ögon idag när dom förenades, hur dom inte kunde sluta kramas, hur dom pussades och berättade för varandra hur mycket dom saknat! När vi skulle åka sa loke att han måste ge Hugo en jätte stor kram sen pussade han honom på kinden och sa "sov så gott inatt gubben" KÄRLEK

Hemma från stadstur

Hugo somnade i bilen ner och vaknade när vi var på väg till bilen hem - perfekt! Vi fick tid för varandra hand i hand, var bara en i tre affärer om jag tänker efter men cervera blev två långa gånger :) ett tag trodde jag vi bara skulle komma hem med nya fästen till ståbrädan och nya 2010 bebis katalogen men efter att ha suttit ner och fikat goda varma mackor och citronbiskvi hade vi ny shoppingenergi och hem kom vi med ett uppläggningsfat , 8 kaffekoppar med fat, en barnvänlig kniv, två lila kuddar till sängen och en stor vit spegel att hänga däröver :) nu vilar jag på sängen och erik matar Hugo med smörgåstårta. Lugnet råder..! Ska snart åka till barnen - saknar dom!

Bröllopspresenter

Jag undrar jag om vi inte idag ska ta oss ner till cervera och akeba och kika och kanske köpa oss något för presentkorten vi fick. Låter inte alls dumt i mina öron!

Godmorgon lördag!

Samtidigt som jag vill välkomna helgen med öppna famnar då det inte finns någon ångest över jobb eller sjuka barn känner jag samtidigt sorg och stress över att den snart är över. Dumt, jag vet. Medan pojkarna åt frukost i köket fick jag min i sängen och skillnaden på halsondet efter några dl te är svår att förklara, den är stor och det glädjer mig! Kanske finns hopp för dagen ändå ;) Hugo rosslar på men har lekt en del under morgonen , nu står han dock och vill upp till erik som rensat kylen och diskar grönsakslådan. Hos oss är inte helgmornar särskilt glamorösa ;) på tal om annat, igår tittade Felicia på mitt ben och utbrast "vad är det där?" ja, jag är svullen gumman :) stora ränder efter allt jag haft på mig! Nu ska jag skrämma bort all förkylning och starta dagen, somnar Hugo ska vi kolla igenom våra bröllopsfoton sådär 5 månader för sent så vi kan få dom fixade och även få in ett i tidningen. Sega? Vi? Tycker ni?! Vi bjuder på det ;)

Godnatt världen

Fy så trött jag är, har två pojkar här i sängen som sover djupt så jag ska göra detsamma. Har fått rapport om att Felicia somnade halv sju efter tacos och tre godisar, kvällstrött tjej det. Loke hade myst framför hyrd film och sen lyckats hålla sig medan dom läste saga till nio! Vår lillkille satt på min mage och såg skidor när han plötsligt tittade på mig, log och slängde sig ner och somnade bums på mitt bröst. Klockan sju så vi har halvsovit i soffan hela kvällen, riktigt trötta. Imorgon hoppas jag på köp av en spegel jag verkligen inte har råd med men vill ha sen hoppas jag på en mysig dag med barnen och piggare föräldrar! Sovgott alla ni, imorgon är en ny dag!

Fredagkväll

Här är nästan läskigt lugnt, Hugo går runt och hämtar lite saker som han sen kommer hit med, just nu trycker han frenetiskt på en djurbok som kan låta och vi, vi ligger i varsitt hörn i soffan. Latgrisar men häftig känsla att kunna blippa runt bland tvkanalerna innan klockan slagit sex. Nog första gången sen loke var som Hugo är nu. Lämnade mer än nöjda barn hos moster och morbror , loke och Daniel skulle åka och köpa godis och hyra film (premiär för förväntansfull kille) medan tjejerna skulle fixa tacos :) jag köpte med mig tulpaner till erik, smörgåstårta och cider så ikväll blir det äta framför tvn :) vi som hade så mycket planer för kvällen men ingen av oss är riktigt iform så blir nog dans och solsidan som gör våran kväll!

Sovit

Jag var ju igång på förmiddagen och det gör sitt, efter lunch hade jag för ont för att sitta och fick lägga mig där jag snabbt kom in i min smärtdvala där jag precis vaknade upp ifrån. Välkommen till mitt liv. Jag vaknade till ljudet av pyssel, erik hade precis hjälpt barnen göra varsin prins och prinsesskrona och själv hade han kungakrona som Hugo nu stolt bär :) dom fikar nybakat med mjölk och gör teckningar till linn och Daniel dit jag snart ska skjutsa dom för en sleepover! På tal om det borde jag ta mig upp och packa lite åt dom.. På återseende :)

Kreativ förmiddag

När erik Felicia och Hugo åkt iväg till farbror doktorn gick jag ett ryck och började baka bröd och medan det jäste första gången fick jag alla köksskåp och fläkt rengjorda på utsidan samt alla sängar bäddade ! Nästa jäsning efter utbakning började jag stryka nya gardinerna och lägga upp dom till sovrummet och självklart mätte jag fel och fick göra om det ;) men nu hänger dom uppe både här och i köket och brödet ligger och doftar gott på spisen :) fick även upp ett tråddraperi för altandörren, lite skönt om kvällarna. Nu är familjen hemma igen och vi ska äta grillkorv med bröd med liten med RS virus sover skönt! Just det, dammsög också så nu ska jsg ta fredag! Ha en bra dag alla!

Fredagmorgon

Erik kokar tomtegröt till lokes stora glädje och barnen har precis lagt undan monopol som dom suttit och spelat tillsammans på golvet. Jag ska ta mig upp nu och duscha sen blir det familjefrukost, bara di små som tjuvstartat med mackor och youghurt! Idag tänkte jag förtränga torkning utav golv och putsning av fönster och istället byta gardiner och kanske baka, bullar eller bröd eller bullar och bröd? Vi är inne på sista påsen bröd så det vore nog något, är enklast också, man har ju inte energi som dom på os direkt ;)

Torsdagkväll hos oss

Det kändes som en tjuvstart på helgen igår när alla kom hit för att fira anna! Även Fia och like isak vågade sig hit trots sjukdomar till barnens (och vårans) stora förtjusning :) Felicia älskar som sagt Isak och vill leka med honom och Hugo hela tiden och var noga med att dom skulle ha platserna mitt imot varandra! Jag dukade och tände ljus sen kom anna med pizzor och jätte god tårta, jag som inte brukar älska det blev kär ..! Chokladsidor, hallongrädde, vanilj och smaksatt marsipan, jättegod! Är hög tid för lite bilder här tycker jag! Kvällen avslutades med att jag, anna och Fia gick på visning så nu är det bara att hoppas!

Natten

Vilken härlig natt vi haft, bara behövt vakna sjuttioelva gånger, kanon. Det här med att få sova hela nätter som vi varit bortskämda med så fort barnen slutat amma, ja ibland innan eftersom jag inte alltid märkt att dom ätit ;) det känns som ett minne blått. De senaste veckorna eller månaden är det nog har varit full av sjukdomar och idag blir det doktorn för Hugo. Han blir tyvärr bara sämre när de gäller andningen... Som tur är har han fått sova mellan vattendrickning och nappinstoppande. Men faktum att vi har en 160 säng och numera alla kommer på natten så blir det en aning trångt och man kan få sig ett par leenden Per natt när man ser hur dom ligger, på och under varann med fötterna i varandras ansikten :) jobbigast inatt var varit att jag vaknat flera gånger av att både käke och nacke låst sig, kan man inte vänja sig så pass med det också så man kan göra det i sömnen? Godmorgon förresten!

Man orkar det man måste.

Det tror jag på, människor i krig och fattigdom lägger sig inte för värk i kropp eller feber, föräldrar som förlorar sina barn känner inte själva att dom fått blindtarmen, vi mår som vi får! I Sverige har vi det egentligen bra, vi kan sjukskriva oss för halsont och ändå få pengar. Vi. Har det bra ändå klagas det. Vet inte egentligen var jag ville komma men här ligger jag med feber, fryser och har enligt min smärttröskel - ONT. Erik är hemma och jag kan ligga här men eftersom jag får feber så fort jsg gjort för mycket, ibland varje vecka kan inte han alltid vars hemma men då klarar mig. Jag vet inte hur de går till men de går, för jag måste. Bort från det där nu innan det blir fel och någon som inte borde tar åt sig. Om någon timme kommer svärföräldrarna och Anna, vi ska äta pizza och hon har gjort en tårta för igår blev den stora tjejen 27 år och det ska vi självklart fira :) senare ikväll blir det visning med henne, tänk om vi skulle få så härlig granne :) haha Erik dammsuger och så hör jag när han kommer in på felicias rum "men hallå här städade jag ju nyss" precis så det är med barn , eller man ;) fick stänga av och börja plocka istället ;) jag ska skriva kort åt finaste svägerskan sen vila lite till! Bara en fråga (vilket skiftande inlägg) någon som ätit avocadorullen från narva gatan? Är det kyckling?

Ny handläggare.

Tillbaka till mobilen, så skönt att slippa huvudvärken från skärmen och tyngden mot kroppen. Till ämnet. Fick idag brev ifrån försäkringskassan, under mina 6? År som sjukskriven hos dom har jag nog haft fyra kanske fem? handläggare varav jag träffat en, den senaste. Mycke otrevlig på telefon och visar sig vara riktigt trevlig in real, skum människa. Idag fick jag alltså ett nytt brev, ny handläggare, ny människa som inte vet något om mig eller min sits. Jag ber till gudarna att hon är trevlig nu när det ska fram att jag dessutom är gravid annars vet jag inte var i världen jag står. Härligt det är att vara beroende av högre makter.

Oh my.

Hämtade datorn för att med karin i telefon leta recept till middagen vi ska göra åt pappa i helgen men jag är nästan i chock, skärmen känns hur stor som helst, nästan läskigt stor, som att jag inte vet var jag ska fästa blicken ;) prova själva att endast använda mobil i några veckor så ska ni få se på grejer :) och vad fort det går att skriva sen, unbelivible, eller nått. jag ligger fortfarande, med undantag för snabb lunch och känner bara för att radera hela dagen ur mitt sinne. Jag hatar hatar hatar när kroppen sätter stopp för det jag vill.

Irriterande

Hela mitt inlägg om stolsdynorna är helt borta, finns varken i bloggen eller hör. Surt sa räven när jag skriver allt på denna mini telefon ;) dynorna är fina iaf ;)

Tillbaka i sängen

Kom till duschen men efter att fått på mig myskläder och sängen bäddad ligger jag igen. Sådana här dagar står inte på min tyckaomlista. Gläds dock åt barnen som sjunger med i Mora träsk medan dom leker med lera, Hugo som jag hör vaknat på bra humör i vagnen , erik som just städar toaletten så jag slipper känna det måste när jag väl kommer upp och vet ni? Jag är aldrig ensam, älskar att vara gravid, få bära på det finaste och alltid ha det med sig. Ligger nu på rygg och magen lever sitt eget liv, hoppar och har sig! Älskade du där inne i värmen, du är efterlängtad!

Nya gardiner!

Igår när vi handlade köpte jag oss nya gardiner till vardagsrum / kök och sovrum. Inte de roligaste men fräscht med nytt, mest för sinnet skulle jag tro. Att gå hemma hela dagarna gör att man ser mycket en annan aldrig skulle lägga märke till. Tänk om man skulle få upp dom idag och även få fönstrena putsade men de är nog för mycket begärt, kan inte öppna dom när det är så kallt och speciellt inte när barnens andetag låter som dom gör! Något att drömma om helt enkelt ;)

Frukost på sängen

Vill börja med att tacka dig Jennie för den fina kommentar du skrev igår, jag blir så glad och rörd över hur fint du skriver! Tack! Idag fick jag frukost här i sängen, mackor med ett stort glas te för min onda hals, ja, erik är hemma idag. Faan vilket nederlag det känns som men han vill inte lämna mig när jag mår såhär och det borde jag väl glädjas över. Allt är bara så dubbelt. Ångesten över att han är här och inte på jobbet är inte nådig.. Nästa liv vill jag födas utan samvete, skönt det vore. Idag var mina planer sanning, dammsugning och torkning utav golv som jag skjutit på hela veckan men är väl bara att inse att det inte blir idag heller när jag mår såhär.

Utelek

Först ville jag handla men inte barnen som hade fullt upp med att leka, sen kom en migräntopp som jag trodde skulle göra mig strandsatt vid toan men jag klarade mig... Sen mellis och efter det ville minsann barnen åka och inte kunde dom klara sig utan denna resa ;) inte ofta dom är påklädda så fort :) efter handling hamnade loke i världens snöhög och ville inte gå in! Först tänkte jag tvinga in dom med sen kom tanken "va tusan" rester finns i kylen och det är fint väder så nu leks det för fullt medan Hugo som somnade i bilen sover vidare i vagnen och jag måste erkänna att frisk luft var riktigt skönt för huvudet!

Faan

Jag vill bara gråta, jag är så jävla trött på att ha det så här, att må så här. Att aldrig kunna genomföra en dag som en frisk människa, att aldrig kunna planera något då det alltid slutar med en dålig dag och jag måste avboka. Jag vill kunna drömma, plugga, få en inkomst! Tack för att jag fick så snälla barn som förstår , som säger "mamma måste vila" fast jag bara skriker av gråt och frustration innuti mig när dom säger så. Jag vill INTE att dom ska minnas mig så, minnas sin barndom på det sättet. Jag vill ge dom det bästa, fina barn. Loke och Felicia leker tillsammans med zooduplo och dom pratar med världens inlevelse. Hugo går runt , ler och plockar med saker. Är i felicias rum nu och leker med spisen och kastrullerna! Själv ligger jag och känner mig som ett kolli på lokes säng, fryser och har så ont. När erik kommer måste jag bädda ner mig i mörkt rum... Men nu måste vi ta oss till en affär, även om det inte är akut med mat så för att jag ska kunna känna att jag gjort något med dom idag...! Många undrar nog varför vi har flera barn om jag mår såhär men jag tänker tvärtom, tack och lov att vi har flera. Vad skulle dom annars roa sig med dagar som dessa?, alla dagar jag inte orkar träffa andra med barn eller vi bara vill vara familjen på semestern. Dom har alltid varandra och saknar inget annat så det är svaret på min fråga. För mig vore ett barn mycket jobbigare än tre!

Lunch

Det börjar närma sig lunch här hemma men här är lugna gatan, Hugo sover, Felicia och jag myser i soffan medan hon ser lite tv och loke har dukat hela bordet fullt med pysselsaker! Han kan sitta i timmar för att sen äta och sätta sig igen :) han hade sytt på dagis, ni vet sån där tavla som är strekad linje efter en gubbe med små hål som han klarat hela så såna är jag sugen på att köpa hem. Är även i behov av större pärlor så funderar på om vi ska ta en liten tur efter lunch. Behöver ändå köpa frukt och mjölk :) nu lät Hugo så dags att vispa pannkakssmet till dom och värma rester till mig! Kasslergratäng med banan, champinjoner, färsk ananas curry och ris!

Kvalitetstid med barnen

Från ingenstans blev Hugo jätte ledsen och kom och la sig här på mitt bröst, loke kom också med sin favorit tidning och ville ligga bredvid! Hugo somnade ganska fort (får nog inse att han inte är frisk än) och loke har legat här tätt intill och läst och berättat om allt han vill ha i sin tidning, mysigt! Felicia leker med sin docka Tommy och just nu sover han i Hugos säng efter att ha varit på promenad i bärsele på hennes rygg och nu lagar hon mat till han vaknar. Upptagen mamma det där ;)

Beordrad

Jag är beordrad till att ligga i lokes undersäng och bli serverad mat utav hundfamiljen! Hugo får vara med så han är lycklig där inne bland låtsasmat och dockprylar! Jag hör hur han säger "tacktack" till allt :) loke kom just med mat till mig på en finbricka och började spruta på något med en doktorsspruta på den och när jag frågade vad det var svarade han "kalluft!" kalluft frågar jag? "ja, vi har kommit på att man kan köpa det och spruta det på maten så man inte bränner sig" dom är inte dumma di små, en sån skulle man ha!

Godmorgon!

Eller god vetetusan... Vaknade med extrem värk och trötthet. Erik åkte till jobbet och där låg jag helthandlingsförlamad med tre vakna barn. Inte den lyxigaste sits jag kan tänka mig. Som tur var va barnen inte på sitt sämsta humör så medan Felicia vilade lite hos mig mellan varven lekte loke på sitt rum och Hugo somnade om i min famn men jag kände mig som den sämsta av mammor när klockan var över åtta när jag kom upp. Nu är frukost,påklädning , plockning , bäddning och lite lek avklarat och jag är glad jag har solen med mig idag! Fast jag vet inte, den ger nog mest ångest ändå ;) maymaymåne vad de blir dammigt så fort han behagar komma! Nu pågår mammabarnhund här och jag ska byta en av de mindre mysiga blöjor sen kan dagen starta. Undra jag vad den tänker bjuda på..!

Tisdag

Kände redan imorse när jag vaknade att det här inte var en av mina bättre dagar. Låg med hugo som sov till halv nio men lyckades inte komma upp förrän nio.. Duschade utan någon somhelst kraft, allt för att få mer energi till det jag ville - barnen. Fick varken på mig smink eller smycken - kroppen sa helt ifrån. Ändå tvingade jag mig till att bädda ur alla sängar för att sen också bädda rent.. Allt för att inte känna mig fullt så värdelös. Plockade, diskade lite innan de va dags för lunch.. Kände att vi måste komma ut trots nästintill snöstorm och isande vindar så på med full mundering på oss och barnen och sen ut med varsin vagn.. Tanken var att komma hem med ny micro men ingen föll oss i smaken, därimot fick både ny duk och mat följa in i värmen. Fikade saft och muffin sen i söndags och sen kom det jag visste skulle komma... Det stora bakslaget. La mig i sängen full av smärta och kände hur jag bara försvann bort i smärtans land. Migränen som plågat mig hela dagen var inte nådig, ej heller nacke, axlar, handleder eller bäcken. Frågan är väl egentligen vad som var nådigt. När jag vaknade nästa gång var erik i full färd med både tvättstuga och middagslagning och efter några djupa andetag tvingade jag mig upp för att hjälpa honom ...! Trots allt slutade dagen med god mat, rena lakan och nyduschade barn som myste hos mig en efter en medan jag klippte deras naglar. Har heller inte orkat eller kännt någon lust till att starta datorn idag men imorn kanske..! Min glädje idag har varit min fina familj och alla fint pysslade teckningar dom kommit med. Loke är rörande... Ritar ett hjärta och säger att det är för vi gift oss, en anka för att vi såg ankor den dagen och en bebis för att vi ska få en till. Älskade barn, om du visste vad du betydde för mig! Godnatt alla!

Trött på sjukdomar!

Di små hostar i sina sängar och jag drömmer om friskare tider! Fick datorn ikväll men har inte orkat sätta mig vid den så ligger nu här med herr mobil som blivit min trogna följeslagare. Dagen har bjudit på två nya lampor i taken, städning av badrum och kontor, tvättstuga, inköp och montering av skohyllor för vår växande familj, middag hos farmor för min del samt kvällsfunderingar i soffan. Nu ska jag försöka få lite sömn, blir natten som dom två tidigare betyder det många uppvak och tre barn i sängen...! Godnatt och sovgott alla!

Bästaste brodern!

Inatt väckte Hugo oss vid två men efter att ha tittat på telefonen gjorde det ingenting. Jag hade fått det bästa av SMS :) "SÅ nu har jag fixat din dator och allt fungerar dom det ska, du får den imorgon" tack tack tack Linus, från att inte ha gått att starta är den nu återställd! Finns inte ord, vi hade verkligen inte råd med ny ny. Högst upp på vår lista står ny febertermometer, micro och bilbarnstol till loke...! På tal om termometrar är jag hemma med sjuka barn. Felicia och Hugo, känns som dom är mer sjuka än friska för tillfället så nu välkomnar vi våren med öppna armar! Och på tal om det ska jag nu fortsätta min vårrensning med kontoret och alla miljoner papper och teckningar, det må nog vara bland det tråkigaste jag vet... Papper! Återkommer med mycket mer bloggning och bilder när jag fått datorn i mina händer igen!

Fredagkväll

Mår inte alls som jag önskar men ligger nu äntligen i sängen efter att ha försökt telepatera mig hit ifrån soffan i någon timme. Med dåligt resultat tyvärr så det var bara att resa sig och gå för egen maskin..! Mår som jag förtjänar antar jag även om jag inte riktigt kan acceptera att jag förtjänar det! Dagen har gått i ett, precis när vi svalt lunchen ringde Fia och frågade om hon och Isak fick komma förbi och självklart! Bebislek, prat och kaffe sen var jag tvungen att åka och handla och skjussa Veronica från jobbet till dagis så jag fick lämna alla här vid fikabordet. Felicia var så söt, så fort hon såg det blev fika sprang hon och försökte ta fram vår extra barnstol och berättade för Fia att vi har många barnstolar och att Isak skulle sitta bredvid henne och Hugo :) hämtade henne och loke medan Veronica hämtade Alexander så vi kom samtidigt hem till dom sen... Eftermiddag bjöd på fika, stora glas te , mammasnack (läs vagn och tiden som väntar snack) medan barnen lekte helt utan bråk i lekrummet..! Jag som trodde det skulle spåra då loke var så trött men tji fick jag, man ska inte vara då negativ ;) när vi kom hem väntade mat och två glada killar samt fredagkväll ! Erik ser hockey och jag ska på något sätt få min kropp att slappna av vilket inte är lätt med all värk. Migrän är på besök också så jag måste släcka ner nu... Godnatt alla, imorgon är det helg på riktigt :)

Fredag!

Och så har jag lyckats ta slut på mig själv igen. Bravo Anna att du aldrig lär dig! La mig precis på sängen sen ha varit igång sen innan sju utan paus och vet ärligt inte hur jag ska komma upp igen...! Är så hungrig så det är tur erik är hemma så snart vankas mat :) barnens garderober, "linneskåp" och en miljon prylar och papper har jag hunnit med! Hallen är nu full av skräp och saker till källarn så får ta tag i det innan jag ska hämta Veronica kl två. Måste hinna handla till middagen också annars blir det för sent. Har nu bara kastrullskåpet kvar sen har jag gjort varenda skåp och låda här hemma :) förtränger klädkammarn och källarn då jag som sagt inte kan göra mer innan barnvakt! Loke och Felicia leker prinspappa och prinsessmamma och har varit instängda länge på lokes rum ; :) Hugo och erik busar här i sängen i väntan på pastan så jag ska kittla liten mage jag med!

Förnya mig rus

Antingen är jag sjuk eller så mår jag så bra av att ha saker sorterat att jag har förvandlats till ett rensakastasortera monster. Det sista jag sa till erik innan godnatt var att jag längtade till imorgon, få duscha och sen fortsätta! Hoppas på att kroppen är på min sida bara...! Jag ser verkligen framför mig hur allt är när det är klart men de är långt dit men jag har kommit en bit på väg och det är jag stolt över! Idag när jag vattnade blommorna insåg jag att de är dags att uppdatera lite på blomfronten, vissa ser för ledsna ut och kräver sista dödshjälpen och i felicias rum finns det inte en enda gröngöling så det får de bli ändring på.. Är lite sugen på Ikea eller Täby med familjen i helgen, blir en del saker på listorna upptäcker man när man går igenom sitt liv.. :) gonatt!

Skönt med kväll

Barnen sover... De små somnar nästan alltid halv sju men loke brukar vara svårare men nu somna han i soffan - skönt! Blev inga gardiner idag, upptäckte precis när jag skulle betala att de va styckpris och då blev dom för dyra för min smak... Tråkigt. Blev lite less men kom hem med ny matta till köket, dörrmatta, duk till pojkarnas rum och nya kuddar till sängen :) önskar jag kunde visa men vad jag läst måste jag mmsa in bilderna och det känner jag inte för att betala för. Eftermiddagen med barnen gick fort, filade och pysslade med glitter pasta och färgade glasspinnar. Nu ska jag bara ligga här, har gjort mer än jag borde dom senaste dagarna och det får jag erfara nu.

Stan

Sitter på tösse och äter en "nyttig smörgås" den med kyckling, avocadoröra och mycket grönsaker! Märklig känsla att fika själv, men skönare än jag trodde! Blir köp av gardiner och något jag insåg Hugo och Felicia verkligen behöver - strumpor! Tråkigt bara just det är så dyrt! Tror det blir lite byxor till de små också, går åt och nu ska de ligga några uppsättningar på dagis också :) ska hämta kl två så blir snabbahopping :) saknar mina barn!

Pizza

Jag är så sugen på pizza, pizza pizza. Icke något jag brukar få sug efter men nu. Jag kan ju inte vara så sorglig att jag beställer en åt mig själv ;) ångrar nu att jag åt sallad när vi åt med Karin i söndags, hade jag tagit pizza hade jag säkert inte varit sugen nu... Eller inte. I måndags hade jag samma fast för tacos så deg var tur för mig att mamma, pappa, linn och Daniel skulle komma på middag så jag hade en anledning att göra det på en måndag! I tisdags bjöds vi på god köttfärssås av karin och igår blev det ju pannkakor... Inte en så bra vecka. Dessutom har vi fikat nästan varje dag och avslutat kvällarna med chips! Skärpning på oss! Men idag blir det stuvade makaroner med falukorv och imorn hamburgare och strupes (blev så sugen på det igår när ni åt set Jennie) så nästa vecka, då blir det vällagad mat med sallad, lovar! Nu ska jag läsa Veckorevyn jag hittade i deras brevlåda imorse, har inte läst den på flera år och kände när jag läste på framsidan att jag nog växt ifrån den rätt bra men vem vill inte veta hur man fixar Agnes lockar eller hur man tolkar hans signaler på att han inte friar ;)

Kroppen börjar säga ifrån nu..

Sen jag lämnade barnen har jag hunnit Massor! Hugo blir så fruktansvärt ledsen när jag lämnar, det skär i hela mig... Idag började han redan i bilen på väg dit så när jag åkte för att hämta Posten hos mamma var tårarna inte långt borta... Känns bättre när jag gör saker, då hinner jag inte känna det dåliga samvetet lika mycket. Började tvätta direkt när jag komhem, tiden innan jag bokat var ledig så nu är jag en timme före i schemat och chansen att hinna ner på stan är stor :) tog sen tag i den stora byrån som knappt gick att öppna och än värre stänga och nu vänner är den TOM helt sjukt. Slängde en påse med skräp och la en Stig hög tidningar i insamlingen men sen var det bara att placera ut var sak på sin plats. Hur kan man lyckas få såna där alltiett lådor var man än bor?! Rensade sen lådorna i köpmandisken som var överfulla så även där blev det en stor soppåse med knöggliga servetter, trasiga ljus m.m två lådor tomma där med nu :) jag bävar dock för att ta tag i barnens garderober där det tyvärr inte bara är kläder ;) sen har i klädkammarn kvar och den lever på bristningsgränsen. Fullkomligt kaos och man får vara glad om man kan ta ett steg in i den ;) hoppas på barnvakt nästa helg så vi är två, är för mycket erik saker där för att jag ska kunna göra den själv. Nej nog om ingenting, nu är de dags att hänga och vika tvätt sen VILA.

Morgonfix

Barnen vaknade redan lite över sex idag när erik gick men dom va på myshumör alla tre så vu låg till klockan nästan slog sju, tack barn! Nu är vi klara med allt morgonfix så nu leker loke och Felicia isbjörnar som åker bil och bor i isbjörnslandet, läser nu godnatt saga för bebisen deras! Hugo går runt med en krokodil och gör allt som dom gör :) om en stund blir det dagis sen tvättstuga för min del... Insåg när jag fick ta på Hugo för små byxor att det är hög tid för det..! Hade en önskan om att hinna och orka rensa den stora byrån i hallen som verkligen är full med saker jag skulle kunna slänga eller lägga på rätt ställe.. Vi har ont om förvaring och det blir ju inte bättre när det är kaos där vi har chansen! Dessutom gör det en glad så har ni tid över idag, rensa något :) det var en fröjd att ha översikt över kläderna imorse och dessutom bara kläder jag kunde ha. Sen att kunna ta fram sopen ur städskåpet utan att bli anfallen av diverse saker var som en dröm ;) men ni kanske redan har super ordning överallt? Skulle även vilja hinna till åhléns där jag hittat gardiner jag vill ha. Nu ska jag mysa med mina små, i eftermiddag får dom helg :) erik jobbar första torsdagen sen sommaren och kommer så göra till bebis behagar komma! Ha en bra dag alla!

Älskade broder!

Familjen sover, var jag än går här hemma hör jag härligt avslappnade andetag. Själv ligger jag under tjocka täcket och känner tacksamhet gör min bror som just nu i skrivandets skull håller på att rädda livet på alla mina miljoner bilder på datorn som gett upp alldeles för tidigt i livet och inte nog med det, han tror även datorn går att rädda! Fan jag tror jag ska kyssa hans bara tår men tror inte det vore så uppskattat ;) får nog satsa på en snygg tröja eller god dryck istället! Nu har jag bara två klumpar kvar i magen. en gör den hårddisk full med bilder jag har här hemma men inte kan få ur den och en klump är gör datorn som står i sommarstugan och jag är livrädd blivit fuktskadad eller annat... Den innehåller bilder från innan loke föddes till Felicia var ett halvår! Tänk om allt kunde ordna sig och jag visste bilderna var i säkert förvar, då skulle jag sova gott om natten! Gonatt!

Hemma igen!

Att slänga en hel baklucka full med saker är befriande för själen och så får man ju plats för lite nytt också :) igår köpte jag något som jag tror jag kommer vara gladare och gladare för ju längre tiden går! En rosa bandet anteckningsbok (stödjer jag en bra sak på en gång) i den ska jag varje kväll skriva lite kort om varje barn och magen! Inget mycket så det blir en för jobbig vana utan bara nå litet så vi en dag ska kunna gå tillbaka och läsa om nya tänder, roliga meningar, tankar och dagliga upptåg! Tiden går alldeles för fort och tråkigt nog glömmare man snabbare än vad som borde vara lagligt!

Uppfräschning

För några veckor sen kände jag mig trött på allt, jag hade inte haft smink eller örhängen på flera månader, gick runt i bara ärvda kläder och samma samma varje dag, lät håret självtorka och lät det bli som det blev men helt plötsligt kände jag att nej. Jag vill inte ha det så här, man känner sig ju inte snyggare av en växande kropp heller så en kväll åkte jag och Karin till Täby och shoppade! Jag köpte smink, smycken och en hel del kläder! Karin bara titta på mig och utbrast "så där mycket gravidkläder har du väl aldrig köpt" och nej, jag har varit gravid två gånger under hösten och då spelar det ingen roll vad man har på sig men nu har jag hela våren framför mig och jag tänker njuta denna graviditet, har varit dålig på det dom andra gångerna... På väg hem stannade vi i arninge och vi gjorde ett varsitt stövelkap :) en helhärlig kväll som avslutades med att jag fick en jätte snygg varm vinterjacka sv henne så nu känner jag mig fin både inne och ute, det gör mycket för ens välbefinnande! Tack för påsen jag fick av dig i helgen Karin med kläder du tröttnat på.! Helt plötsligt är det kul att klä på sig på mornarna!

Grattis Karin 21 år idag!

Min älskade fina syster fyller idag 21 år, i 21 år har hon gett oss den kärlek och präglat oss att bli dom vi är. Mina barn älskar moster och pratar ofta om att dom saknar och längtar efter henne när dagar gått sen vi sist sågs! Hon betyder så mycket för vår familj och det glädjer oss att vi får vara en del av hennes liv! Hon har inte alltid haft det lätt men hon har alltid haft våran kärlek och stöd så fort hon velat och orkat ta imot den. Det gör ont i mig då jag ser henne ledsen och jag vet att jag skapat en del av hennes känslor gör ont i hela mig, Karin, jag vill se dig glad, kunna njuta och ta för dig av livet såsom du är värd! Dom tillfällen jag får se leenden, jag får se hur barnen ler och ser upp till dig som du vore den största av kungar gör mig rörd och jag vet, jag vet att vi har ett långt liv framför oss fyllt av upplevelser, kärlek, skratt och tårar och så länge vi får uppleva det tillsammans med dig är jag mer än glad! Karin , vi älskar dig!

Vad blir det för mat?

Ligger i soffan och funderar över mat till kvällen men har dålig fantasi märker jag, kanske pannkakor till barnen och plockmat till oss när barnen somnat?! Känner att vi behöver det, bara sitta vi.. Märkte igår när vi åt tillsammans efter ultraljudet att det är inte ofta vi kan prata om vad vi vill under middagen! När jag sen skjussat erik till jobbet och åkte hemåt själv hade jag svårt att släppa tanken av saknad , längtar lite smått till sommaren när vi får ett helt år tillsammans samtidigt som jag försöker njuta nu av lite saknad! Imorse när jag gick runt och bäddade sängarna upptäckte jag att lokes redan var bäddad. Erik måste ha gjort det innan jobbet och bara en sån liten sak gör mig alldeles varm, små saker gör dagen till det den blir! Faan jag får kramp i handen av att skriva på den här mobilen och jag saknar bilder!

Effektiva jag.

Helt plötsligt som från ingenstans får jag ork, energi att göra saker och då vänner är det bara att hänga på för lika fort som den kommer, tar den slut. Jag hade några små mål för dagen, jag behöver det för att känna på kvällarna att jag gjort något även om målen vissa dagar är att komma ur sängen och få i mig lite mat. Idag har jag. Rensat kylen innan dagis - check. Hämtat föräldrarnas post efter dagislämning -check. Plockat upp alla leksaker och vikt lite kläder - check. Rensat, sorterat och bytt plats på mina kläder och lakan m.m. Det resulterade i en påse skräp, en stor UFF påse, tre påsar som ska till mamma och en stor påse "efter graviditet kläder" - check. En långdusch med behandling av min torra kropp och hårinpackning, sminkning och nya kläder från nya garderoben - check. Slänga ut den trasiga micron - check. Rensat och sorterat samt bytt ett skafferiskåp. Det resulterade i tre påsar gamla torrvaror, mycket nyfunnen plats och äntligen en egen plats åt min bakassistent samt rätt sak på rätt plats - check. Rensning under diskhon dom resulterade i två mega plastpåsar med pantflaskor, en stor påse glasflaskor, en pappåse med tidningspapper samt en förundran över hur mycket man kan få plats med i ett skåp - check. Diskning av alla burkar och skålar som kom från skafferiet - check. Ni kan tänka er hur min hall ser ut nu så nu ska jag VILA sen innan dagis måste jag åka runt och lämna alla påsar på diverse ställen samt handla men som sagt först vila!

Cirkeln är sluten men en cirkel har inget slut!

Jag är så glad över att idag kunna berätta något vi vetat ett tag men knappt kunnat ta till oss! Overklighet, kan detta hända oss, är vi värda så mycket kärlek?! Ett liv växer i min mage, jag känner sparkar på kvällarna, i skrivandes skull! För någon vecka sen kunde Erik känna men det var först idag vi båda förstod det häftiga som händer! Vi ska bli föräldrar, igen! Vi ska bli (vi är) berikade med ännu ett liv, ett barn vi kommer få följa genom livet! Loke, Felicia och Hugo ska få ett syskon och dom är så stolta redan nu, loke berättar för alla som orkar höra att han ska bli storebror igen, att mamma har en bebis i magen och att han VET att det är en lillasyster för det vill han ha! Vi kan skatta oss lyckliga, vi omges av de finaste barn, vi får se dom leka tillsammans, ha glädje av varandra och det går inte en dag utan att vi tittar på varandra, ler, och säger att ha barn tätt måste vara en av de finaste gåvor. Dom har aldrig sagt dom har tråkigt, att dom vill träffa någon för att leka, dom har varandra och det räcker för dom. Älskade barn, mamma och pappa älskar er!

Hinner inte med...

Känner mig efter med det mesta, vad jag än gör så känns det som att det är tusen andra saker jag borde och vill göra... En sak är att blogga mer, dom senaste dagarna har det inte blivit mycket alls fastän jag haft en hel del jag velat dela av mig med. Händelser, tankar och känslor. Något annat som jag helt tappat den senaste tiden är tiden med erik, bara en sån enkel sak som att prata lite innan läggdags men vi är så trötta båda två.. Somnar och vaknar med huvudvärk. En godnattpuss och sen åt varsitt håll och jag kan ligga kvar och fundera över hur erik haft det på jobbet, istället för att orka fråga. Dumt, jag vet! Bättring på det! Vi kom precis hem från Karin, åkte en liten runda för att slippa nattning och nu ligger alla utom erik under varma sköna täcken. Jag har ondare än vad som borde vara tillåtet och kunde inte tänka mig annat än sängen när vi väl kom hem!

Stor dag idag!

Den här dagen har jag väntat på länge, erik lämnar barnen nu sen ska vi iväg på något spännande! Idag ska ni få veta något roligt!

16februari -05

Den 16februari är ett datum jag alltid kommer se som speciellt, ett datum som alltid kommer få mig att tänka på en liten pojke som föddes och på hans starka mamma som fick vänta längre än man borde på det finaste man kan få, sitt barn! Denna lilla pojke som vi alla väntade på men som tyckte att mammas mage som blev fylld av potatisgratäng och estrellas sourcream chips var ett ypperligt ställe att bo på..! Varje morgon jag vaknade och varje kväll innan jag skulle sovs läste jag fin blogg, full av förväntan, har knodden tittat ut än?! Tyckte så synd om dig när dagarna gick! Ni förlovade er och boade åt och väntade och så en dag, väl värd att vänta på. Den sextonde februari, då kom du och den första bild vi fick se var en stolt pappa med en liten blå nallepuh bebis vilande i sin famn! Som våra bebishjärtan värkte av längtan..! Vår loke låg då redan i min mage men det var inget vi då visste ,rätt häftigt dessa två små blev samma årsmodell :) att få hålla lilla Donnie och se honom utvecklas var en härlig tid, den första bebisen i min vuxna värld! Senare samma höst tog vi höstkort på våra älskade pojkar. Då så små, nu så stora! Donnie, jag kommer alltid minnas dagen du föddes!

Storhandlat

Kom iväg iaf, tog mig i kragen och klippte av mina tulpaner som icke var så fina längre och lät dom istället flyta runt i en skål med vatten, jättefint! Sen har jag gjort av med onödiga pengar på rusta och storhandlat på Willys, nu fyra paket blöjor rikare ;) sitter i bilen nu, äter choklad och lyssnar på musik med den stora fråga i huvudet, ska jag in på blomsterlandet eller mil eller raka vägen hem?

Ur form

Ligger nerbäddad i soffan, har sovit en stund och känner mig helt ur form... Jag som skulle städa, rensa och handla medan barnen var på dagis..! Nu började tvshop också, upplyftande;) skulle verkligen behöva göra ett ryck nu.. Tog sista blöjorna imorse så det måste få mig till affären...

Imorgon är det allahjärtansdag!

Eller kärlekens dag som loke säger, det låter mycket finare! Han vill ge erik hjärtgodisar imorgon på kärlekensdag sa han idag när vi handlade, rörd mamma? Jodå! Detta är inget vi vanligen firar förutom ett år när erik sprang och köpte hjärtplättar och ett annat när vi åt på Kina och gick på bio i Stockholm..! Sen barnen kom har det mer blivit en dag när vi ätit lite godare och hälsat på någon vi älskar MEN i år ska jag chocka honom ;) första året som gifta :) har förberett med att tända ett ljus på hans sängbord, köpt en whisky och en Ask hjärtan och ställt bredvid. Jag vet en frusen trött kille som kommer bli glad när han kommer! Synd bara frun hans kommer sova som en stock och jag är inte känd för att vakna på det bästa humör om jag blir väckt ;)

Ensam med barnen

La mig precis bredvid hugo, Han sover så oroligt nu en period men kanske inte så konstigt så mycket sjuk han varit, inskolning på dagis och så dom vanliga ettårs mardrömmarna på det... Erik är ute och jagar, testar den nya åtelbelysning han fick i julklapp, dröjer nog några timmar till han kommer så tror nästan jag lägger mej.. Har varit en lång dag utan vila. Berättar mer om den imorgonför blev plötsligt väldigt sömnig och vill inte missa det sömntåg som kommer... Har en del att plocka innan jag kan somna. Plocka= mitt heltidsjobb. Godnatt!

Nu ska jag sova

Ännu en kväll när klockan går alldeles för fort och jag plötsligt inser att snart vaknar barnen... Anna har varit här och förgyllt våran fredagkväll med en spontan självinbjudan, sånt gillar vi :) dukade upp en chips och popcorn buffé och loke njöt egrntid med faster men hur han än försökte somnade han klockan nio i min famn efter bus, prat och läsning av nya böcker i Annas knä! Nej sova var det, måste bara läsa några bloggar först..! Godnatt

Rensa sortera kasta

I onsdags när jag var hemma med barnen fick jag en släng av rensarsjuka, började med badrummen och någon timme senare hade jag lyckats slänga två fulla påsar med rent skräp och annat som vi inte använder eller blivit gammalt! Det är befriande att rensa och jag ska den närmaste tiden gå igenom resten av hemmet. Garderober, skafferi, repiga barnfilmer, små lådor som knappt går att stänga fast man inte vet vad som är i dom. När jag sen är klar ska jag unna mig lite nytt fint, handdukar kanske någon ny tavla eller annat :)

Jag måste ta mig upp nu...

Ligger fortfarande, känns som de va länge sen jag kom upp som normalt folk.. Dom dagar erik jobbar är då jag kommer upp, när jag måste..! Har haft sällskap idag av liten Hugo. Som jag befarade kom febern inatt och den höll honom i ett järngrepp så större delen av natten låg han så nära eller på mig så jag tillslut kände mig febrig själv..! Han sov här till tio och nu är han lite piggare, äter banan nu och tittar på syskonen som tagit fram stora pyssellådan för andra gången idag så det limmas och pysslas för fullt där ute! Nu ska jag duscha, efter lunch blir det stan, vi behöver uppdatera här hemma med nya tuschpennor, glitterlim m.m

Ska jag vara ärlig?

Jag mår inte bra alls just nu. Är ledsen, arg, frustrerad... Känner allt oftare för att bara skrika, gråta, sparka och slåss. Slå mig fri mig själv och min kropp.. Jag känner mig instängd i mig själv, begränsad och fruktansvärt beroende av andra. Jag vill inte känna så här, jag vill kunna glädjas åt det jag har OCH det gör jag MEN jag vill ha mer, jag vill vara som alla andra. Behövd. Få in pengar på kontot, få något för att jag ställt upp och jobbat övertid. Ha en social gemenskap, träffa nya människor som inte bara är mammor som funderar om libero eller pampers är bäst, som helst av allt jämför sina barn men bara om dom är säkra på att sitt barn är bäst... Jag är frustrerad rent utsagt. Livslusten tappas av. Godnatt

Tidig kväll

Loke och Felicia somnade i soffan kvart över sex, Hugo lyckades vi hålla till kvart i. Nu hoppas vi på en lugn lång natt och en helt frisk smittfri familj imorgon! Vi har lovat loke bibliotek besök och fika på stan, det var hans största önskan för dagen men vi har inte vågat oss ut... Efter jag varit och handlat mat med anna åkte erik ner till BVC med hugo! Hade gått bra och 14månader gammal har han nått en vikt på 10.3kg och hela 77 cm, lillplutt! Nu väntar jag på erik som är iväg och köper lättsaltade chips, blev så sugen på det och Cola :)

Besök

Nu när jag iaf lyckas blogga härifrån så är jag ändå inte nöjd.. Jag byter rad här och det ser så fint ut men sen hänger iaf allt bara ihop som en stor smörja? Jaja ni får stå ut med lite stavfel, bokstäverna är ju inte alltför stora här... ;) behöver en ny dator eller just det Materiell vilja. Vi fick mysigt besök här av faster anna så jag och barnen gjorde chokladmuffin medan erik gjorde en jätte god köttfärssås :) barnen blev så glada över besök och vi med, isolering är inte det roligaste .. Nu är dom alla ute och leker i snön och jag kör sluttampen på tvättstugan. Har kört dubbelpass där idag så snart är allr rent igen..! Härligt! Bokade av den igår då jag inte mådde allför bra. Om en timme ska Hugo till BVC, han har inte fått sin ettårsspruta än så jag ska be till gudarna att han slipper febern den kan ge. Det sista jag önskar honom nu!

Man ska inte sörja det man saknar utan glädjas åt det man har.

Så står det på en tavla uppe hos farmor och farfar, något jag verkligen skulle behöva lära mig av. Så seså, glöm nu den nya soffan jag vill ha då vår är alldeles för liten bilen vi behöver det nya större matbordet med lätta stolar jag drömmer om den nya vita sängstommen, canvastavlorna från värst bröllop, den stora vita spegel, sängbord och nya gardiner som skulle ge hårat sovrum ett rejält lyft. Gardeoben vi vill ha i hallen för mindre röra. Byråerna till kläder i felicias rum. Badkaret som skulle göra mycket för våra barn och min kropp. Utemöblerna som skulle göra vår uteplats. Det nya ergonomiska köket. En tryckavlastande madrass för min åldrande kropp. Den runda matta som skulle kännas så härlig i vardagsrummet. En ny Micro då vår gav upp igår. Med mera med mera med mera Det är faan bara materiella saker , hur kan man känna dig nära deprimerad utav sånna saker man inte kan få... Jag tror mycket beror på att jag är fruktansvärt ledsen över hur min kropp förstör hårat liv. Att jag inte kan jobba och därmed inte kan dra in mer än minimalt med pengar. Över att fast erik har ett jobb ofta inte jobbar för att jag inte klarar allt jag måste själv. Jag går här hemma hela dagarna och bara ser allt jag önskar vore annorlunda istället för att tänka realistiskt. Hade jag varit frisk hade jag jobbat och vi skulle ha bättre ekonomi men jag skulle aldrig få träffa mina barn så mycket som jag gör nu. Varför är det så svårt att tänka så? Vi är friska idag, bara det är ju något att fira!

Alkoholist

Man känner sig som en jävla alkoholist när man har en chipspåse på bänken bakom vällingburken och choklad i fickan på tröjan! Men har man en fyraåring som bestämt sig för att inte sova så har man...! Nu sover han iaf och jag sitter i ett alldeles för varmt fotbad och njuter lugnet!

Ikväll

Ikväll ska jag sätta fötterna i ett välbehövt fotbad, lägga en ansiktsmask, äta chips och se tv. Stor kontrast till de senaste kvällarnas innehåll!

Lägga in bilder?

Okej nu har jag lärt mig skriva men lägga in bilder verkar omöjligt? Går det? Hur gör man?

Onsdag

Ny dag igen, onsdag! Erik har åkt till jobbet första dagen på två veckor... Varit hemma av diverse anledningar.. Pappaledighet, inskolning då jag låg hela förra veckan och så den härliga sjukan vi haft nu..! Vad vi ska roa oss med vet jag inte mer än att vi har tvättstuga - igen! Måste ta ledsen Hugo, på återseende

Vitpeppar

Det är inte ofta jag skulle gå ner på knä för att tacka min älskade lilla son för att han lyckats fått tag på en påse vitpeppar och dessutom hällt ut dom över hela köksgolvet men idag hade jag tusan kunnat gjort det! Magsjuka hägrar här hemma och jag har fullt upp med att hålla efter tvätt hygien, mat och allmänt tahandom men Hugo fick mig att dammsuga hela lägenheten. Tack älskling, det hade jag aldrig gjort utan din hjälp!

Jag kan!

Jag kan jag kan jag kan! Woho!

det beror på vad man är van vid

Det här med storlekar. Haha,
känns som jag sitter vid världens största skärm! Karin rosa mina dator som jag lånat då våran gett upp helt ungefär i samma tidpunkt som mitt senaste inlägg.

När jag då fick låna den här fick jag huvudvärk då skärmen var så liten så jag orkade inte sitta så länge varje gång.

För några dagar sen dök min nya telefon upp - En iphone och jag blev glad.

då kunde jag ju lämna tillbaka den här och använda den till internet och bloggning

MEN
va litet allt är, haha.

nu har jag iaf vant mej och trivs riktigt bra med att använda den som enda internet källa, det är bara en sak som retar mej

jag är nog den mest tekniskt efterblivma människa MEN

HUR GÖR JAG?
Jag kan skriva rubrik men jag kommer aldrig åt att skriva här, på själva skrivytan . Hur jag än trycker och hur arg jag än blir ;) Hjälp mej nu, hur gör man när man bloggar från mobil?

Jag VILL kunna!

RSS 2.0