Lussebullar!

Gårdagen bestod av lussebullebak, mys och julmusik hemma hos barnens faster Anna! Vi drack glögg och barnen fick designa sina alldeles egna små underverk till bullar.

Min kropp sa ifrån ca 4 timmar efter jag gått upp ur sängen så jag fick lägga mej på soffan där jag också somnade med Hugo. På kvällen somnade jag kl 10. Jag tänker tillbaka på tiden när man sov en stund på dagen och därför orkade massor på kvällen. Tänk att få uppleva det igen.

Kvällen avslutades med middag hos svärmor och svärfar så barnen somnade i bilen på väg hem... så var den dagen gjord.




Idag kom jag upp först halv tolv så jag har mist ännu en förmiddag med min familj, det gör så ont i mej så jag bara vill gråta men nu hörde jag dörren öppnas och glada barnröster komma så jag ska bita ihop och försöka göra det här till en bra dag... med pepparkakedag hos Veronica med familj. Barnen har just köpt godis så först blir det lunch och det... Lördagsmys.


Städat och donat.

Fredag.
Erik tog barnen imorse så jag fick sovmorgon, kl nio bar dom iväg till öppnaförskolan och jag låg fortfarande i sängen..

sen dess har jag hunnit städa hela lägenheten, torka golven så det luktar ljuvligt, haft tvättstugan så bergen av tvätt försvunnit, plockat i barnens rum och städat toaletterna...

Eller?
Nej.
Det är fult att ljuga.

Herr migrän och den fruktansvärda trötthet jag dras med har hållt mej kvar i sängen. Till nu.
Erik ringde glad och frågade hur det var? Vad ska man svara!? Jooo bra. Har precis dushat.


Tänk om man hade energin att dessutom fixa håret, sminka sig, ta på sig ett smycke eller slippa ha så ont i öron, handleder och fingrar så man kunde bära armband, örhängen eller ringar. Eller varför inte ett sånt där fint långt halsband som många har? Nej nacken säger stopp.


Oj vad jag njuter av att gå hemma sjukskriven, pengarna rullar in så jag blir rik och jag kan göra vad jag vill. kul.



Igår kväll läste jag en blogg där en tjej stod och bakade , hon har också tre små barn och klockan var närmare 10 när hon skrev, hon skulle då baka en antal godisar och pepparkakor till och skrev att hon jobbade 8-18 idag och 8-17 imorgon. hur orkar hon tänkte jag och så slog det mej

Hon är frisk.
Själv skulle jag behövt ha Erik hemma flera dagar efter en sån grej.

I en annan blogg läste jag om en heltidsarbetande mamma som kommer hem till flera barn, lagar middag, tar tvätt och städ, tar en tur till gymmet och efter det handlar hon. När hon kommer hem har hon dessutom kraft och ork till kärlek till sin man.

Det slår mej
Hon är frisk. Hon orkar detta imorgon, i övermorgon och dagen efter detta också.



Sen kommer det läskiga.
Som slår mej sist.
Inte konstigt att friska inte kan förstå oss sjuka när jag hur jag än försöker inte kan förstå hur det är att vara FRISK.


RSS 2.0