Igår,

Tur vi började kvällen med äppelpajen för nu sover min soffpartner ;) Känner att mina ögon också får kämpa för att hålla sig öppna... tråkigt att det ska vara så på fredagkvällen när man får vara uppe ... !

Lovade ju ett inlägg om gårdagen, lämnade barnen samtidigt som Jessica lämnade sina små så vi gick hem till henne, väl där bjöds jag på en stor kopp te som blev till två, pizzabullar och till efterrätt en cocosboll  :) Satt och pratade länge, tror faktiskt nästan två timmar :P innan vi tog en promenad ner på byn. Hon shoppade första julklappen och lite annat smått, jag höll med till endast en ny almenacka :) beställde ju en sån personlig men den är så stor så får itne ner den i min väska så ... det här blir bra :) Blev så sugna på choklad båda två så efter några timmar i affärer köpte vi på oss det på kryddan och gick mot la kids igen. Hon skulle hämta lite tidigare än mej så jag tog min cykel och mötte upp systeryser karp.

Var ner till sjukhuset och kollade Felciias öron , dom var i toppklass och det var skönt att höra, hon har ju haft några öroninflamationer nu... Loke lekte med Karin under tiden i väntrummet, han hade sett fram emot det hela dagen !

Hem med två trötta barn i regnet, hungriga små så blev pizza som Erik tog med sig, Loke var för trött för att äta tråkigt nog men kvällen slutade bra med mys i soffan och senare när barnen somnat lite innan sju satt vi och chitchattade med varann några timmar innan Erik skjussade hem la karp. En mysig dag som tyvärr resulterade i allför mycket smärta för att jag ska göra om en liknande på ett tag men ändå glad att jag gjorde allt, man lever bara nu.

Haha, roligaste igår var när Karin sa någonting om att hennes svärmor visste någonting och Erik bara - Va? Vet morsan om det?? HAHA.

Fredagkväll

En liten godisskål, mycket småljus, sovande barn och en fredagkväll framför oss. Härligt.

Vi har haft popcorn mys med kidsen och dom satt som små ljus och har nu sovit en stund.. småänglarna som farmor och farfar kallar dom...!

nu känner jag att jag kan ta helg, kanske skulle dammas lite men ... all tvätt är tvättad och vikt, allt är städat .

inte för att skryta men middagen blev riktigt god, älgfärsbiffar med tomat & basilika cremefraische, lök och extra soltorkade tomater, till det potatis och kall sås med soltorkade tomater i. Gick hem hos alla.

Njut Fredagkvällen!

Vi fick iaf en utflykt...

Vi tog oss till norrköp i regnet, tror ni dom hade pumpor? Icke då. Köpte lite annat vi behövde men kände inte för att ge upp... gick vidare mot konsum istället , pratar med mamma i telefon på väg dit och det regnar alltmer... När jag kommer in på konsum möts jag av en hylla med julsaker ;) och av synen att Loke somnat ... ! Får väcka honom och muta med lite godis för att han ska hålla sig vaken, en gång ingen gång eller hur ;) Hur som helst så var personalen utklädda till häxor så tänkte att det kanske fanns en liten chans för mej iaf men icke sa nicke. Vi SKA få in säger dom. Haha, när allting är kommer till konsum är det ute i resten utav världen, det är IDAG dagen D är :P

Nu är vi iaf hemma, jag har fått byta kläder så nu är jag torr, jag förvånade Loke med att säga att han får äta godiset redan nu (han har aldrig fått äta på dagen förut) så vi har myst ner oss i soffan alla tre och tittar nu på shrek, Felicia äter russin och är så nöjd. Mörkret börjar lägga sej och snart ska jag ta mej till köket igen, sätta på potatis och börja steka biffar, blir god fredagsmat. =)

Halloween

Hur man än vrider och vänder på det så är det ju Halloween idag, rätt kul ändå =) Har just bestämt mej för att det blir en utflykt när F vaknat, till en affär och köpa pumpa och godis (brukar komma lite utklädda barn här hos oss) Tänkte pyssla pumpa med Loke , tror det blir uppskattat och så kan vi tända den som en överraskning till Erik när han kommer hem! Dock kom jag på att jag slängde Felicias jacka i tvättmaskinen men hon kanske får ta en premiär i vintreoverall, det är ju kallt ute ju...!

Hmm, tror ni eller vet någon om typ konsum har stora pumpor eller måste jag ta mej till någon större affär? Dom borde väl ha... tycker jag.

Mamma - son - tid

Felicia sover fortfarande, vi passade på att göra två pajer när vi ändå höll på så nu står den ena i ugnen och den andra på väntelistan ;) Loke leker nu med sina barbiedockor, dom äter vindruvor och glass. Va lite kul, han ville ha hjälp att ta av Ken skorna (han skulle bada) just då när jag var helt nerkladdad av smuldegen så jag tog av dom med munnen, haha, det var uppskattat, - du är tokig mamma!

Idag står tvn på här hemma, barnprogrammen rullar, sånt vi aldrig gör så Loke tycker det är lyx att leka och ibland stanna till och titta lite, är man ledig så är man :) Ikväll har vi planerat popcorn kväll - Loke längtar!

Äppelpaj

Var precis ut och plockade äpplen, önskade jag hade kameran med mej ut för var så härligt vackert att stå där under alla röda äpplen som var så fina med smådroppar vatten på. Det luktade sött och höst - livskvalitet.

        

lunchtid

Nu har vi bakat, hittade mitt favoritbröd, farmors recept långt in i skåpet så satte igång direkt och nu börjar det lukta gott här hemma :) har även ätit lunch och nu sover lillskruttan gott, jag har satt på lite tvätt och småplockat.

Ska serva Loke lite, be right back ;)

Pottträning

Har tillbringat dom senaste 10 minutrarna med sagoläsning inne på toaletten medan Felicia satt på pottan , hon tycker det är så kul, dom tränar på förskolan också, hon är ju bara 18 månader så det är kul, hon är så söt när hon sitter där :P

Ledig dag :)

Gud så skönt det är med en ledig dag, denna vecka har gått i ett och igår hann jag inte sätta mej vid datorn förrän kl var tio och det var dags att lägga sig och sova ... mer om gårdagen senare.

Idag gick vi inte upp förrän halv nio när vi i vanliga fall brukar behöva gå till förskolan, har nu gjort oss iordning i lugn och ro och jag myser runt i mjukisbralls, Felicia i fårskinnstofflor och Loke i långkallingar =) Jeansen får åka på om vi ska iväg senare!

Felicia springer här fram och tillbaka från lekrummet och ber mej om hjälp med sitt armband, hon blir så glad när det sitter på men så springer hon in dit och tar av sig det och sen samma visa igen ;)

nu ska jag leta runt efter recept på nå gott, bra och nyttigt bröd som ska bakas idag och någon kaka kanske!? Blir troligen en ananaspaj igen, den var uppskattad :) Helg nu snart, bara timmar kvar, våran har redan börjar - lovely !

Min eftermiddag

En del av min eftermiddag tillbringade jag med stora systeryster, vi tog en kopp te och sen tog vi oss runt på stan, var ute efter lampor båda två så vi tillbringade allför lång tid på elkedjan där hon handlade och jag mest pratade med Sandra om den sorts lampa jag är ute efter, hon får nog beställa hem en sån nu snart, vill ha innan jul :)

Upptäckte att kl var 14.56 när jag var där inne, skulle ju hämta la kids kl 3, haha, var bara att ta sig till cykeln och cykla som en idiot, var där 15.04, rätt stolt över det måtte jag säga ;P

På lördag är det planerat att hälsa på farmor och farfar och med oss ska Linus, det ser jag fram emot, ska ta med oss kökssoffan då troligen, hoppas det för den kommer bli en mysfaktor i köket. Hemtrevligt . Måste sy kuddöverdrag... kul!

Kväller

Nu sover våra små och Erik har ställt sig för att göra mej chokladbollar ;)

Igår va Loke så söt. Sa till honom runt halv fem för han höll på att putta på Felicia

Jag - Sluta Loke annars får du gå och lägga dig nu
Loke - Ja tack mamma, jag är jättetrött! kan jag gå upp nu?
Jag - eh, nej du måste ju äta och se bolibompa först ...!

haha. Va inte meningen att han skulle ta det så ;)

Nu ligger Erik här och rättar mej med vad jag skriver så bäst jag slutar och ger honom en puss istället ;)

Kuddmys

Landade precis i ett hav av kuddar här i soffan hemma, kom precis innanför dörren och just nu så här halvfrussen känns det riktigt mysigt att krypa upp bland alla kuddar Loke prompt skulle ha ner från övervåningen imorse =)

Han snackade hela vägen hem om att han och Felicia bor här själva och när jag frågade var jag skulle bo fick jag till svar att jag fick bo hemma hos charlie och lola så kunde dom se på mej på tvn ;) schyst :P

Kl är bara fyra men mörkret har nästan lagt sej så är läge redan nu att tända myslampor och göra lite kväll av dagen, nu kom en liten tossa till mej med snutten och nappen och kröp upp här i knät, mys och sagoläsningsdax med andra ord!


fortfarande inte...

Kommit hem... följde med och åt lunch och hamnade sen på en fotografering dom tagit på dom kontorsanställda. Nu fryser jag om tår och fingrar så ska värma mej med en kopp te sen hämta barnen. Varit till försäkringskassan nu iaf, duktiga jag :P

dom skulle skynda på mitt ärende lite så redan den här månaden blir det mer klirr i kassan igen, härligt härligt :)


Onsdag

Idag som var min enda "lediga" dag den här veckan som jag lovat mej själv att bara vara hemma och vila på och vad gör jag? Jo ajg tillbringar ännu en förmiddag med att vänta på att försäkringskassan ska öppna...! Snackar skit med bror och mor och han har just övertalat mej att stanna och äta lunch med dom så jag inte bara åker hem och äter färdig gröt ;)

Blir väl en timmes välbehövd vila senare iaf, sån dimma idag, när ska den släppa? Blev kängor och tjocka vantar idag på barnen, vintern är snart här nu!!

Ikväll när barnen somnat ska Erik göra storsats med biffar så jag ska köpa lite gott att stoppa i dom på väg hem, själv tänkte jag ägna mej åt en äppelkaka samt vit och mörk choklad brownies :) Gotti. Men än är kvällen inte här, jag som skulle klä om mina stolar idag, kanske kan göra det när jag kommer hem med barnen, slipper ju som sagt laga middag, najs kalajs!

Tisdagkväll

Barnen somnade redan halv sju så vi har tillbringat senaste timmen i köket, Erik lagandes lasange till middagen imorgon och jag har försett familjen med nybakt nyttigt bröd :) Älskar att arbeta i köket kvällstid, Erik tyckte vi skulle laga all mat på kvällen för att slippa det på eftermiddagen, rätt smart egentligen då barnen är hungriga och trötta efter dagis.
Lyssnade på musik och småsnackade, älskar dej Erik!

Nu dammsuger han lite, vi har plockat leksaker och snart blir det tvkväll med ananaspaj m. grädde, hallonsoda och några after eight.

Ulrika bjöd på så god lunch idag, en cous cous sallad med crabsticks rödlök, solrosfrön, soltorkade tomater m.m m.m. Hon är så duktig på god och nyttiga mat :) En mysig eftermiddag, vi fikade äpplen från hennes mormors trädgård, låg i sängen och såg på fråga doktorn från igår ;) snackade skit och annat viktigt ;) skratta måste man få göra.

När dom andra två gått hem följde Ulrika mej på vägen till barnen, hon skulle till blomsterlandet så vi hann prata en del då med, är så glad jag funnit dessa underbara tjejer som verkligen förstår det liv man har, att man måste få skratta, att man måste få göra roliga saker. man är inte friskare för det.


Pratade med mamma efter middagen, imorgon bokas julshoppingen, haha, dom får stå ut med mycket fika i år så illa jag mår av att gå, haha.

Var härligt att hämta barnen idag, dom sprang och kramade varann och sen kramades vi alla tre, dom hade haft en bra dag, Loke hade gjort ett jätte fint armband som matchade halsbandet han gjorde igår och Felicia hade varit på utflykt till biblioteket och fått låna böcker =) Imorgon ska dom grilla korv ute till lunch, hoppas dom slipper regn! Snackade länge med Tina när jag klädde på la kids, så kul att få höra alla galna upptåg dom gör, mest Felicia som står för dom galna dock :P olikare barn kan man leta efter.

Nu är min baby klar så ska umgås med honom nu. Hoppas ni har det lika bra som oss, njut tisdagskvällen!

Tisdag =)

Sitter hos bror min igen, han jobbar, jag surfar och så småsnackar vi om allt och inget. Me like.

Ska snart cykla iväg och träffa vännerna i fibrogruppen, det valkas lunch hemma hos Ulrika , efter det fika och snack. Idag saknar jag mina barn men snart är eftermiddagen och höstmyset här igen :) Glad idag, jag och Loke myste länge imorse innan vi gick upp!

ska börja träffa mina mammakompisar igen snart, öppna förskolor, fika, lunch och allt vad det innebär! :)

Det med bloggen...

blir inte mycket bloggat känner jag... idag har jag varit igång hela dagen och nu när jag väl hamnar här framför datorn är jag trött, har ont och har mycket mer lust att bara slösurfa på andras bloggar...!

är bättre dom dagar jag är hemma... så på onsdag kan ni nog vänta er en del uppdatering ;) om jag inte är helt slut då.


Jag skulle vila idag, hade bestämt mej för det men efter att ha lämnat barnen och haft ett samtal där om Felicia, ett avstämningssamtal efter hennes inskolning (som förövrigt var riktigt kul att gå på och få höra om henne , hon verkar vara lika där som här , haha ) hamnade jag i fotöljen bredvid bror på jobbet :P Skulle lämna papper på försäkringskassan men dom hade inte öppnat så blev då. Gillar min bror, sist jag var där skröt han om nå goda skaldjurs crepes han gjort, idag handlade det om chokladmuffin med marabou i, lät inte alls dumt :) måste ta oss dit någon dag och käka med honom! =) Åt lunch med dom och cyklade sen hem till lillasyster och tillbringade några timmar med henne och Patrik i soffan, dom hade ju en ny familjemedlem, lilla majsan =) jag som inte gillar katter, blev kär :) söt, tänk om dom kunde förbli så där små, då skulle jag skaffa katt, Nu :P

Patrik hade bakat chokladrutor och i slutet tappade jag räkningen men tror jag fått i mej åtta stycken när jag sen cyklade för att hämta barnen ;) haha. När jag kom hem kom också smällen, smällen efter promenaden till dagis imorse stressad som få, smällen efter att ha cyklat för fort och på för hög växel, smällen efter att ha gått i fel skor osv osv. Ja ni fattar. Magen har inte varit på min sida idag, mycket ont, ont  ont men ska inte klaga, man får ju sen sin guldklimp då är det värt allt :)


Nu är mamma och pappa på ingång, jag glömde min mobil hos dom idag så nu är leverans på G, nice då jag känner mej riktigt NAKEN utan den,...

Har lite bilder som jag tänkte bjuda på, får se om jag orkar med det ikväll, Erik skalar och matar mej med clemetiner och cola just nu så sockret och orken är på väg tillbaka :P

Fullspäckad helg...!

Söndagkväll, känns konstigt, vi har haft som lördag idag. Fast Erik var hemma i fredags så känns det konstigt att helgen nu är slut.

Men jag har varit bra på att göra två saker samtidigt ;) I fredags låg ju jag hela dagen ändå fick jag handlat på Ikea :P Igår efter familjefrukost klädde jag och Loke oss fina och åkte på kalas =) Mötte upp Jessica och Tyra och gick med dom, barnen lekte, vi fikade och snackade till vi upptäckte att kl nästan var ett (vi var där tio) och vi var tvungna att gå...! Alexander blev glad för presenterna och lekte mycket med dom när vi var där, han och Loke hann även med duplotåg , blixten och koj lekning innan det var dags för hemgång, Tyra somnade på soffan så sööt!

konstig känsla att vara bara med dom stora barnen så vi tog en tripp på stan efteråt, kollade lampor och annat innan vi gick hem till Jessica och Erik hämtade oss där, skönt att slippa gå hem med det onda...
När jag kom hem hade jag ONT igen... fick lägga mej direkt men blev så glad när jag kom hem, Gunnar var här då och drack lite kaffe men Erik hade städat sen jag åkte och jag låg till halv fem och när jag kom upp SKEN hela hemmet!! tack älskling! :) han hade STORstädat hela huset med allt var det innebär, toaletter, dammtorkning, tvätt, ja ALLT :D Det lättade mitt hjärta nå enormt och jag ville krama sönder honom, tråkigt bara min kropp inte klarar det.
Kände för att göra något för barnen så vi åkte till mcdonalds, har aldrig gjort det bara så men Felicia åt som en tok och Loke tyckte det var jätte kul att få leka runt där, köpte med oss lördagsgodis till honom på väg hem så sen blev det myskväll till dom små hjärtana somnade.

Dagen idag har varit LÅNG. En timme extra som känns som fem. Efter film i sängen gick vi upp , duschade, lekte , myste under trappen där vi läste leksakskatalogen och sen åt vi frukost. Jag har varit dålig på att ta kort i helgen och det gör mej ledsen då det varit många fina tillfällen jag velat ha sparade men kameran låg i bilen och jag orkade inte gå ut... Åkte sen och storhandlade inför hela veckan, pantade flaskor och Loke pantade för 50 kr så han fick köpa något för det, det blev en traktor med kärra , förvånande val :P Felicia fick en häst.

Jag bakade när vi kom hem, Erik satte igång att rensa skafferiet =) Min händiga kille =)
Det blev en ananaspaj, riktigt lyckad *glad*
Det är faktiskt sant, det är roligare att baka nu i vårat nya kök och mina nya baksaker !

Ingegerd och Gunnar kom och fikade med oss efter lunch, blev snack och lek med barnen. När dom åkt lekte vi med leran Erik gjorde här omdagen, mys att sitta hela familjen och göra figurer och annat i leran, det uppskattas av alla! Hann precis städa undan sen var kl nästan fem och mamma och pappa kom förbi :) Det blev pizza med dom och sen ännu mera fika =) Jag är mätt nu, mycket ananaspaj, kladdkaka och grädde idag ;)

Efter middagen ville loke se ice age så vi hamnade här allihopa, Loke fixade och donade så alla hade det bra i soffan med varsin kudde bakom ryggen sen skulle alla hålla händerna och mysa - Gullunge! Tyvärr slutade allt med att han var alldeles för trött och sturtade rakt in i soffbordet och fick världens bula... När dom gick sov båda barnen helt slut efter denna helg. Vi plockade i köket, kändes som det varit kalas här idag med all disk och allt fikade ;) Nu är det enda som hörs diskmaskinens härliga dova ljud, Eriks sappande på tvn och det enda jag känner är lugn och alla sparkar i magen. Nu ska jag mysa med min kärlek, några timmar är det allt kvar på helgen. Njut söndagkvällen.

Välkommen helgen!

Vilken dag...
Jag skrev igår att jag skulle vila i ett helt mörkt rum... det slutade med att jag somnade, vaknade och tassade in i vår säng, klädde av mej och sjönk ner mellan svala lakan. Jag hörde hur barnen lekte nere men jag klarade inte att vara uppe... Loke kom och la sig hos mej, jag sjöng sov du lilla vide en gång och sen sov han... mysigt.

Idag kom jag inte upp, värken har tagit över mej och migränen har varit konstaterad ännu en gång. Med andra ord har inte Erik kunnat jobba idag, jag har inte kunnat träffa Jessica och inte kunnat gå i leksaksaffären med Loke... gjorde mej så ledsen. Jag mår om det går ännu sämre när Erik är hemma för mitt dåliga samvete går då inte att beskriva i ord... jag skämms inför hans jobbarkompisar och jag tycker synd om honom som måste ringa och säga att han inte kommer...

först vid fyra klarade jag att resa mej... följde med familjen för att handla middag, blev present till Alexander då också men som jag mådde... höll på att svimma flera gånger i affären, så fort jag tittade lite lite åt sidan fick jag kvälningar för nacken gjorde så ont. När Erik körde över övergångsställena eller smågupp kunde jag inte hålla mej från att skrika AJ. hemskt.

Mitt mål med hela dagen är att orka vara uppe och äta middag med mina älskade och jag orkade mej igenom hela middagen, vi åt god tonfisk - pasta - plock - sallad. Uppskattad av alla då det fanns många skålar att välja och vraka ur :)


Mina stunder som gjorde min dag är dessa



Finns det nå mysigare än nakna små fötter som man får mysa med vid vällingstunden?!



När Felicia la sig fick Loke vara uppe lite extra och han och jag bakade bröd, han var så stolt och hjälpte mej med alla ingredienser, han gjorde tårta till pappa som fyllde två år imorgon, vi skulle lägga på jordgubbar och ljus =) sötunge.



Lillkillen somnade halv åtta när jag låg och sjöng för honom, min absoluta favorit under dagen, det är VÅR stund! Mitt baksug var dock inte mättat så ner och baka Leilas sega kladdkaka =) När jag nu mådde lite bättre blev jag så rastlös men nu sitter vi sen en stund i soffan och ser mystv, jag äter clementiner, I love it.

Var så mysigt att baka, Erik la sig på mattan under köksbordet , åt choklad som blev över och vi småpratade.

Här kommer receptet om någon känner för att fika lika gott som oss imorgon ;)
Min sega kladdkaka

Ingredienser

50 50 g smör
2 2 st ägg
2 2 dl strösocker
1 1 dl farinsocker
0.5 0.5 dl matolja
2.5 2.5 dl vetemjöl
4 4 msk mörk kakao
2 2 tsk bakpulver
1 1 tsk vaniljsocker
1 1 nypa salt
50 50 g mörk kvalitetschoklad 70%


Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader och smält smöret.

2. Smörj och bröa en form med löstagbar botten.

3. Vispa ägg och socker poröst.

4. Rör ner smör och olja i äggsmeten.

5. Blanda mjöl, kakao, bakpulver, vaniljsocker, salt och vänd ner i smeten.

6. Häll smeten i formen och strö över grovt krossade chokladbitar.

7. Grädda kakan i cirka 30 minuter. Pudra med florsocker och servera såklart med lättvispad grädde.

Och alla ni som läser, försök att fast ni haft en riktig SKITDAG så försök på kvällen hitta några ljusa stunder som trots allt varit under dagen, det gör en lite gladare, man måste glädjas !


Jag har ju trots allt haft mina barn som kommit upp då och då och kramat på mej, blivit så glada när dom sett mej och jag har kunnat le inifrån när jag sett dom komma springade, jag har fått en mysig stund nu ikväll med var och en utav barnen och jag har bakat så vi har god frukost imorgon. Tänk positivt, det gör dig glad!

Fibromyalgi

det folk som inte har Fibromyalgi inte förstår är hur FRUKTANSVÄRD sjukdomen är. Hur ONT man har. Hur MYCKET man gör som man inte borde och hur mycket man får ta om man en dag gör något roligt.


Jag är helt SLUT. Det har varit en intensiv vecka för mej, inte många vilotimmar och idag visade verkligen nacken, ryggen och knäna vad dom tyckte om det... MEN jag har klippt mej :) hon tog 10-12 cm, så slitet var det men så skönt att bli av med, det har nog Aldrig varit så Slitet.  Gav henne 20 kr i dricks, så glad blev jag :)

Fick även det jag ville SHOPPAT =) Kanske orkar ta bilder sen men blev 2 par långkallingar i var till barnen, dom fick en varsin tröja, Felicia fick fleece byxor att sova i på dagis, snoddar och så köpte jag vanthållare till båda. DET är en bra grej :) Fick cykla fort sen för att hinna till Ullrika.


Där bjöds jätte god tonfisksallad men mycket smarriga tillbehör, det blir det nog här till middag imorgon, jag fick MERSMAK :) vi satt vid hennes matbord och snackade i TRE timmar, haha. Så skönt att vi snackar både sjukdom, det liv vi får leva... framtiden, nutiden, shopping och annat som inte tynger en så mycket. Det gjorde min dag men när jag kom hem efter att ha stressat till barnen och fått hämta två små som var trötta, Loke som började blöda näsblod och allt som skulle med därifrån eftersom det nu är helg kände jag hur SLUT jag var... hamnade på barnens lekrumsgolv helt matt. Nacken gjorde så ont så jag inte kunde sitta upprätt så det blev mysmiddag med tända ljus, risgrynsgröt och goda mackor... det är middag det också. Barnen åt som hästar!

ska vila en stund nu i totalt mörker och hoppas på att jag kan gå ner och se bolibompa och mysa med barnen innan dom somnar... bästa stunden på dagen.

Hos bror

hälsar på bror min och passar på att låna pappas dator till att kika runt lite, fördriver tid till affärer och frissa öppnar... kl tio :) kall morgon men skön luft, träffade Jessica och gick med dom upp till förskolan, blir stan med dom imorgon och köpa paket till Alexander som det är kalas för på lördag. Funderar på att gå dit själv med Loke så får Felicia vara hemma med pappa... får Loke känna sig lite stor och gå på sin kompis kalas =)

på tal om dom så skjussade Veronika och Danai mej hem igår och överraskade mej med (bara bra överraskningar igår) att berätta att dom nu köpt lägenhet!! grattis vänner! inte fel var det heller att det var på tunvägen, alltså NÄRA oss :D

Igår var jag med Karin hela dagen, hon mötte upp mej redan vid nio på coop där vi fördrev tid och handlade till blomsterlandet öppnade :P stod som två pensionärer ( tillsammans med alla pensinärer) haha. Tillslut blev vi insläppta iaf :P

åt god frukost med te och jouce och snackade skit i några timmar innan vi råkade hamna i soffan, vi som skulle baka gjorde inte många mer knop innan vi värmde lunch kl 2 och sen var det bara att cykla iväg igen... ;)

Hanne hämtade mej så jag slapp gå till föräldramötet, så snällt och skönt att ha vänner som ställer upp. Tack vännen! själva mötet var bra, jag gjorde min röst hörd flera gånger *stolt* men ju fler som vågar prata ju mer diskution blir det och desto mer får man med sig hem i bagaget...
Dom bjöd på färsk ananas, minikiwis, melon, småclementiner och annan frukt, skön kontrast till den sedvanliga sockerkakan som finns på varenda föräldramöte genom tiderna... ;P

Så kul att få se bildspel på barnen, man blir så stolt och det värmer i hela mej att se hur mycket dom får göra och hur glada dom är när dom är där. Jag är SÅ nöjd med vår förskola och dom ger verkligen barnen utrymme och en chans att bli en trygg individ som vågar stå i centrum. Dom jobbar mycket med läs och räkna m.m. Allt går att lära in i lek och dom uppmuntrar barnen att våga. Det gör mej glad.


Irriterande

Jag skrev ett långt inlägg igårkväll när jag lagt mej, jag la in bilder osv och så hängde sig internet och allt försvann!! Då tog min huvudvärk över och jag la bort datorn och sov istället... mycket klokt annars hade jag inte varit människa idag.

nu är det saker som ska fixas, barnen ska iväg och jag ska vidare ner på stan där jag tänkte hitta en drop in tid och klippa håret, måste även handla lite långkallingar och fleecekläder till barnen innan fibrogruppen.

Här kommer iaf det ögongodis som jag lovade er, löjligt nöjd blev jag över min lilla kreation ;) blommor och "krukor & vaser" samt stjärnorna kommer från blomsterlandet, fat från rusta och fjäril från Village.





ljusa bilder men detta förgyller nu vårat vardagsrum.

Lisa & Pelle

Dagen har varit underbar och fylld av överraskningar, barnen har fått ett varsitt husdjur som det leks med just nu, jag är slut. Har ont. Återkommer, nu är det lagning av middag, den ska sen ätas och senare är det föräldramöte.

Borde vara hemma till halv nio, då ska ni få lite ögongodis...!


nu,

Nu har jag varit och stoppat om barnen sina avsparkade täcken och berättat för dom hur mycket jag älskar dom. Sånt jag inte kan sova utan att göra. Släckte även blockljusen här inne men värmeljusen får lysa till dom tar slut, jag vill somna i skenet av dom...

ska snart lägga ner och sova... imorgon vet jag inte riktigt vad som händer. Karin är ledig så kanske träffar henne en stund, vore inte fel. Erik lär jobba för dom har så mycket så hoppas han får sova gott hela natten...! har lite jag vill shoppa på blomsterlandet så en sväng dit är det enda som är klaffat redan nu... vad som ska köpas får ni se imorn.

Godnatt mina kära läsare. Njut natten.

rosa rosa rosa

nu ni, nu ska jag tipsa er om en sak som ni kan skratta gott åt, ett tips från en tvättäkta radhus fru , eller fru, nej så tvättäkta var jag inte men vet ni? Idag när vi handlade köpte jag hem nå nytt, något som Erik trodde var sköljmedel så jag fick hämta det i tvättstugan när jag skulle diska och kanske har han rätt, det ser ut som ett sköljmedel men det doftar ljuvligt och jag tror på fullaste allvar att disken blir roligare nu ;)






ser på korten att det är mycket rosa hemma hos oss :P men jag försöker skärpa mej och till mitt försvar så är faktiskt soffbordet Felicias, det ska bytas ut så fort vi hittar ett som faller oss i smaken... vilket tyvärr verkar vara ett i stort sett omöjligt uppdrag så hittar ni något som ni tycker passar till oss och våran soffa... HOJTA till.

Tisdag snart onsdag...!

vet ni vad vi gör? vi har gått och lagt oss =) När barnen somnat plockade vi ordning lite, värmde en varsin stor portion äppelpaj, gjorde te och kröp till sängs med en film =) Så här har vi aldrig gjort förut tror jag... haha. Nyhetens behag ;)

        
     

Vi hämtade barnen tillsammans idag, Loke skrek av lycka av att se oss båda tillsammans och gav oss världens kram, Felicia såg mest väldigt förvånad ut ;) Vi åkte bilen och storhandlade så jag slapp göra det imorgon med cykeln - lovely.

Lagade middag tillsammans och det kändes som det var helg... dock är det bara tisdag men imorgon så är det onsdag igen, ett steg närmare den magiska ledigheten! På fredag har jag och Loke bestämt att vi ska ner till leksaksaffären och köpa paket till Alexander, han önskar sig enligt Loke många djur.. haha om det är Loke eller han som önskar sig det tror jag mej veta men säger ingenting ;P

Idag när jag träffade moster fick vi två påsar leksaker av dom som hon rensat ur - TACK!! Det var minijulafton här efter middagen och barnen lyste av lycka, behöver jag säga att Loke slängde sig över allt vad lego och duplo var och Felicia blev galen av glädje när hon förstod att synten dom fått lät!! :) Dansade runt här och sen satt båda två och spelade och sjöng på alla möjliga påhittade och kända sånger. Tack familjen Höglund för många roliga stunder framöver!

Oj, nu har vi snart legat över en timme... klockan går fort ikväll. Bara för att jag tänkt att kvällen skulle kännas så lång ;) Så nu, Läsa bloggar, kolla runt på olika shoppar och kanske krama lite på Erik. Min lilla sjukling.

psst. Har precis fått i oss båda en varsin sur clementin så snart är han frisk ;)



och just det, korten... där ser ni dom nya kuddarna och den fina ljuslykta jag fick av Erik :) Stämningen här inne är ju inte riktigt som på korten, den här kameran kan inte ta i mörker eller så är det jag som inte vet hur man gör. Hur som helst så har vi inga lampor tända så tänk bort allt ljus ;) och sladdar, dom ska bort imorgon ... Godnatt!

Dagen idag

Tisdag, jag har lördag. Har unnat mej två saker jag velat ha länge =) Efter en mysmorgon med barnen som sov till halv åtta och låg i sängen till åtta fick vi lite brått till dagis men båda barnen ville dit idag så slapp tjaffs iaf. Jag cyklade ner på stan, hälsade på bror på jobbet och han var SÅ glad, både över att hans och Lokes relation verkligen har släppt, han pratade på hur duktig han tycker Loke är på allt (stolt morbror) och sen snackade han om att Snaaart är det mars Anna. Haha, konsert som gäller då och jag tror jag har en lika glad kille här hemma över det :) När stan öppnat tog jag med ner dit, shoppade mej mjukisbrallor som jag haft i kikarn ett tag och mitt problem om att köpa svarta eller ljung? blev ett lätt beslut då dom svarta var slut :) Loke fick sig en slipover också, mycket fest framöver, kompisar till honom ska bli tre, han själv ska fylla, det är advent, lucia, fest på dagis, jul och nyår. Kul att ha något fint då!


Sen köpte jag något jag velat ha länge, nu kommer det vara ännu roligare att baka - Lovar ;)



Visst är den fin min lilla skönhet!?

           

Dom nya "krukorna" som fick sin plats på köksbänken bredvik spisen fick sig ett par blommor igår också. Mysig grön detalj i köket. Ni ser också rosabandet ljuset jag köpte häromdagen. Var så fint inslaget i cellofan med ett rosaband instucket och rosa presentsnöre runt om. Lyser fint här hemma.


När jag kom hem efter en cykeltur i motvind var Erik hemma, han mår riktigt dåligt. Första gången sen han började sitt jobb för snart tre år sen som han åker hem för egen sjukdom. Det säger ju en del.
Jag har serverat honom och mej själv varm soppa, macka och stort glas jouce. Nu vill jag ha honom frisk !! Det är jobbigt att se någon man älskar må dåligt, jag önskar min familj alltid fick vara friska. Vilken dröm.

Äppelkaka

Igår när vi kom hem igen plockade jag lite äpplen och gjorde oss en äppelkaka =) Leilas recept där också.


Äppeltantens smuldegspajer


Efter en dusch och bastukväll kröp vi upp i soffan i myskläderna och avnjöt denna till vaniljsås ala Leila med chokladsås i, det gjorde vår måndagkväll.



En lite annurlunda smulpaj på råsocker, kokos, vetemjöl och smör. Äpplena stektes sen i smör och socker innan dom fick åka in i ugnen. Mmm...


Nu ska jag snart berätta vad jag unnat mej idag men först, VATTEN :)



 


seg

Nu måste jag börja vakna till liv... är seg som en cola efter att ha slumrat på soffan någon halvtimme... mina fingrar har somnat så sticker i dom nu när jag skriver... :P

tänkte handla innan hämtning av barn så ska snart ge mej iväg för jag vet en liten kille som kommer vilja raken vägen hem och leka med sina djur och bondgård han fick med sig hem igår från mormor och morfar. :)

Erik hade rätt

För ett tag sen när vi handlade började jag plocka på mej blockchoklad av alla dess slag, Erik frågade vad jag skulle ha den vita till och jag svarade att jag kanske fick lust att göra en god kaka någon gång ;) Han skrattade gott åt mej och påstod att jag bara skulle äta den som godis :P sen dess har jag tittat på den många gånger men låtit bli den bara för att jag hatar när han har rätt men oups. Nöden har ingen lag, jag hittade INGET annat gott hemma idag, sa jag att nöden inte har någon lag? Chokladen ligger nu i min mage, iaf hälften, nu mår jag lite smått illa. Hoppas han glömt det han sa så jag slipper höra det här ikväll, haha.


Metrobloggen har uppehåll, det är drygt för mej som följder många av dom bloggarna, stackars mej.

Igår var vi till Ikea, jag Erik och Felicia. Vi fick ju inte stanna hos mamma och pappa för Loke så vi åkte dit istället =) Köpte mycket kul, dels till barnens lilla kökshörna vi ska fixa i deras lekrum så nu vill jag börja med den NU. Men Erik skulle låna hem lite maskiner från jobbet så går det hela lite snabbare, tror dom kommer leka mycket där för båda älskar att leka laga mat :) Bilder kommer senare...!

Tavellister som ska upp kanske ikväll följde också med hem, ljus, doftljus med doft av kladdkaka och kanelbullar ;)  små råttor som Loke ska få ha i sin hamsterbur m,m köpte vi.
Va in på coop efter och köpte bänkplast för här ska fixas spis till barnen, Erik överrasknade mej med en lykta jag velat ha där en stund också, tack älskling, den lyser fint nu !

Var så mysigt att få vara bara med Felicia, inte många gånger vi varit det. Man ser verkligen barnen på ett annat sätt när man bara har ett av dom, det märktes även på henne att hon tyckte det var speciellt :)

Blev bjudna på mat hos mamma och pappa när vi kom dit, dom var så glada över dagen med Loke och han helt lycklig över sin "egendag" med mormor och morfar. Hade suttit i vagnen när dom varit ute och gått några timmar helt tyst och sen sagt "bara Loke, mormor och morfar" han behöver vara lite själv ibland, få vara bara Loke. Få leka utan att ha en syster som har sönder allt hela tiden, få full uppmärksamhet och få vara lite liten igen. Kommer bli viktigare och viktigare för honom med såna dagar, särskilt när lillbebisen kommer sen också.

var inte hemma igen förrän sju och då kom Gunnar, Erik och han fixade med hans hundgps, jag och barnen kvällmyste till dom somnade och sen såg jag på ensam mamma söker, söndagstradition ;) pillade med nya saker också, sånt gör mej glad =)



tror jag och barnen ska gå och handla lite blommor på väg hem idag , skulle vara fint på köksbänken, ni förstår sen när bilderna kommer :)

Nu ska jag vila lite, dagen har gått i ett och dom här timmarna är mina vilotimmar så ska ta till vara på den lilla tid som är kvar sen är det fullt ös igen, jag älskar båda delarna!

Hurtig mamma =)

Vaknade glad fast det är måndag ;) Måndag betyder ju att de är en vecka kvar till nästa, att man får äta gott framför tvn på kvällen för att fira att måndagen är över + att vi ska duscha + basta ikväll =)

När jag lämnat barnen cyklade jag och storhandlade på willys, iaf om man har i tanke att jag skulle ha hem allt på cykeln, 4 FULLA plastpåsar blev det... men hem kom jag ;) Träffade på Carro där, så kul för va länge sen så vi snackade så jag insåg när jag kom ut att jag varit där inne över en timma :P Fick med mej mycket gott hem men får handla imorgon också för listan kryllar fortfarande av saker som inte kom med hem.

Höll på att cykla omkull på väg hem, pappa ringde så pratade med honom och hade en stor påse på varje styre och dessutom har jag knappt luft i däcken så liiiite vingligt är det, cyklade iaf rakt in i bommen här nedanför med en av kassarna , haha. Man ska inte prata i telefon medan man gör nå annat ;) lyckades parera iaf och det enda som hände var att samtalet bröts , haha.

varit så sugen på nya soffkuddar länge nu så lämnade hälften av maten på cykeln och släpade mej mej resten in på Jysk där jag hittade kuddar vi tittat på förut så nu är det fint här i soffan, lite mer höstfeeeling =) Lite nytt till köket fick följa med också så bilder kommer senare :)


det luktar gott här hemma, när jag kom hem satte jag på bra musik, tände ljus och ställde mej och bakade =)
Filmjölkslimpa

denna limpa =) såg så god ut och Leila brukar ju inte göra äckliga saker så nu väntar jag på att klockan ska ringa så jag får lite frukost / lunch i mej :) Jag och Carro köpte två varsina chokladkakor så helt tom i magen är jag inte ;) Åt en clementin nu också, dom luktar lika gott som dom smaker - Kär i hemtrevliga dofter =)

Här kommer iaf recepten, prova vettja :)

Ingredienser

4.5 4.5 dl filmjölk
1 1 dl mörk sirap
1 1 dl vetekross
1 1 dl rågkross
1 1 dl havregryn
2.5 2.5 dl grovt rågmjöl
3 3 dl vetemjöl
1 1 dl linfrön
1 1 dl solrosfrön
1.5 1.5 tsk salt
1.5 1.5 tsk bakpulver
1.5 1.5 tsk bikarbonat
2 2 tsk brödkryddor
1 1 dl hasselnötter
1 1 dl torkade fikon
1 1 dl russin

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader.

2. Blanda filmjölk och sirap i en bunke.

3. Skär bort kvisten från fikonen och hacka dem och hasselnötterna grovt, blanda med de torra ingredienserna och filmjölken.

4. Lägg ett bakplåtspapper i en avlång brödform så att pappret sticker ut över kanterna.

5. Fyll formen med smet, strö över lite grovt rågmjöl och grädda brödet i cirka 45 minuter.


 

Lycka till!


Vakna mormor!

Loke pratade och frågade hela dagen igår efter att få åka hem och leka hos mormor och morfar med alla sina djur, ladugård och tågbana, han ringde henne två gånger men hon var inte hemma någon av gångerna och dom kom överens om att IDAG skulle han få komma och leka ... :)


Kl sju imorse började tjatet, åka till mormor nu?? Ringa mormor nu?? kl nio fick han ringa ;) dom sov, ,ingen svara.


Nu ringde dom upp hörde jag. Så söt han är "hej mormor, är du vaken? jag vill leka med alla djuren, får jag komma NU?? Haha, får skjussa dit honom sen får vi se vad vi gör för tydligen får vi inte vara kvar. Bara han ska vara där :P Det blir nog bra, en storhandling skulle passa oss bra :)


Njut söndagen, imorgon är det måndag igen!

What a night.

jag som trodde jag skulle sova sååå gott .
låg med datorn till jag trodde jag skulle somna med den i knät, gick sen upp och kissade för att kunna sova hela natten... kl var då kanske 11 och jag hade så ont efter dagen att jag bara längtade efter att få försvinna in i drömmarnas land.

La mej och vad händer? Jo diskmaskinen börjar pipa. 5 ihärdiga pip sen vet jag att den blir tyst i en kvart innan den gör om samma sak, bara jag hinner somna innan dess så är det lugnt ;) Det var bara det att den pep igen och igen och igen och jag trodde jag skulle bli galen där jag låg med ett blixtrande huvud och inte klarade gå ner för att stänga av den... varje gång den pipit så tänkte jag "15 min på mej" sen började jag bli kissnödig igen (sluta trycka neråt kära bebis) intalade mej själv att jag inte skulle behöva gå upp för det är ju bara falskt alarm men tror ni jag somna? tror ni diskmaskinen hann pipa några gånger till? Jodå.

Till slut fick jag nog, ställde mej upp på mina stapplade onda ben och haltade fram till toan, vidare sen ner och STÄNGDE AV SKITEN. äntligen skulle jag få sova. Benen bar mej precis till sängen men väl där skrämmer Erik livet ur mej ;) hann satt upp :P

och så hans vanliga nattsvammel

Han : Hur ser det ut där uppe? blev det rätt vinkel?
Jag: Du SVAMLAR, SOV!!
Han: Ja jätte gärna.

Haha. jobbskadad.

Kollade på klockan . 03.35. Hey, det var den natten.

Somnade efter en stund och vaknade halv sju av att Loke var vaken, blev film i sängen och sen gick familjen ner, jag har blivit serverad frukost på sängen och börjar känna mej som en människa trots allt :) Ska dra mej ner nu, göra mej iordning och starta dagen, Vad ska hända idag tro!?

Lördagkväll

Nu sover min andra hält och jag kan ägna mej åt lite bloggning =) Vår lördag har varit precis så som jag vill alla lördagar ska vara, vi åt "brunch" tillsammans hela familjen när Erik kom ner, kokade ägg, Loke älskar det på macka.

Ingegerd ringde och frågade om vi inte ville gå på stan med henne och sen ta en fika, glatt överraskade över den oväntade frågan sa vi självklart Ja =) hon köpte sig en jätte fin vinterkappa och passade mössa till, så kul att se henne köpa så fina saker till sig själv och låta sig va fin för det är hon :) Hon frågade sen om vi inte ville ha något stickat och det tackar man aldrig nej till så nu är material handlat till två "pippi tröjor" och två raggisar till la kids, jag är så glad för har alltid velat ha såna tröjor till dom :)

Vi köpte oss bara en sak på stan, duktiga vi ;) Sponsrade rosa bandet med mer än hälften också, sånt tycker jag om, ska visa imorgon vad det var för nått :) köper ni rosa bandet saker? Jag försöker i den utsträckning att jag behöver saken, såsom våra fina disktrasor är rosabandet, jag smörjer mina läppar med rosa bandet osv!

hämtade ut våra nya delar till vagnen och passade då också på att hämta vår babybox, så mysigt att få komma hem, öppna den och försöka förstå att vi ska få en till bebis, tänk när vi öppnade den första gången till Loke. Jag kommer ihåg det, en sån mäktig känsla.

beslöt att ta fikat hemma så köpte biskvier på tösse och pizza och åkte hit. Roligt att ha farmor här tyckte barnen ... kl bara gick och den var nästan fyra när hon åkte hem...!

Ikväll har vi myst med massa tända ljus, räkor m tillbehör, stjärnor på is och bläddrat i nya tidningar =) Tog en dusch tillsammans i pausen så nu kommer jag sova gott, älskar att somna så där härligt varm rakt igenom.


Imorgon är ännu en dag, ännu en ledig dag, den ska vi njuta.


Nya gardiner =)

Nu har jag strykt och satt upp ny gardin i hallen, bort med det somriga turkosa och fram med en mild grön med blommor, passar perfekt till köksmattan och det andra i köket - nöjd!

Julgardinen får vänta lite till :)

Nu är även Erik uppe, dagen kan med andra ord strarta, nu plingade brödet också, frukost med andra ord!

Nybakt bröd

Så, nu har jag bakat bröd =) kan jag känna mej duktig idag även om jag inte gör mer ;)

Ville överraskna Erik med varmt nybakt bröd och kaffe men när jag skulle sätta på kaffet upptäckte jag att det var SLUT. Vi behöver med andra ord handla... han får dricke neskaffe om han ska ha något... :)

Ett lingon, fiber, fil bröd blev det, jag älskar det!

Lördagmorgon

Jag och barnen gick upp lite innan åtta och gav Erik en VÄLBEHÖVLIG sovmorgon... skämms men tror inte han legat kvar sen ... jag vet inte... kanske i somras någongång. Han är värd det.

Vi är redo för äventyr, barnen i nya kläder från igår och jag på ett bra humör =) Vaknade och kände mej nästintill utvilad imorse, var inte ens jobbigt att gå upp, sånt kan göra vem som helst glad !

Dagen igår bestod av stan, jag köpte lite kläder till barnen (bilder kommer sen) Linn köpte mössor till sig själv, jag köpte hårinpackning, peeling m.m och Linn hmm, hon köpte inge mer ... :P En mysig stund fick vi iaf, barnen fick hälsa på mormor, morfar och Linus på jobbet då jag skulle skriva ut en sak så blev där en stund. Barnen på strålande humör, svårt att förklara för dom att någon pratar i telefon ;)

Vi köpte med oss mat och fika hem och tog sen bussen till oss, åt dröm muffin och chokladbollar, snackade inredning och kärlek =)

På kvällen blev det middag hos mor och far, köttfärspaj och senare marängswisch, jag åt TRE skålar ;) måste jag säga att magen gjorde ont när jag kom hem :P Inte ofta man träffas hela familjen så vi SAKNADE dig Karin jätte mycket och patrik också, ni måste komma nästa gång!! Våra små var sjukt trötta men orkade sig igenom kvällen på nå mirikalöst sätt genom olika faser, trötta, övertrötta, speedade på socker mysiga ;) Vi åkte lite efter åtta och dom SLOCKNADE innan vi kom ut på stora vägen...!

Idag vet jag inte vad som händer... nå kul hoppas jag!

Försvunna inlägg

Irriterande faktisk... flera inlägg jag skrivit idag är puts väck. Var?

Just det bussresan.

Igår var första gången sen vi köpte nya vagnen som jag nästan ångrade syskonvagn igen. Det kom en sån där gammal röd dragspelsbuss med smala dörrar... som tur var har man vagn med stockholmsmått annars hade det ju inte gått. Mitt problem var bara att jag är gravid, jag har ont och det gick inte att få upp vagnen sista steget, hjälper någon till?? NEJ. Folk bara tittar på en men jag kom inte upp, kom varken upp eller ner tillslut, hemskt, det kändes som något skulle gå sönder i magen, tillslut efter en stund som kändes som en lång stund går det förbi ett par på utsidan av bussen, ser att dom tittar och börjar prata om mej sen vänder killen och frågar om jag vill ha hjälp =) JA TACK!! Hoppas dom såg hur tacksam jag var! Hela vägen hem var som en lång värk, gjorde så ont så jag fick kämpa mot tårarna, men allt var ju inte slut, man ska ju av också!? var 12 st som trängde sig av före mej när jag skulle av, 12 st som gjorde allt för att slippa ögonkontakt med mej och därför behöva hjälpa till. Som tur var kom en liten äldre kvinna sen och frågade om jag ville ha hjälp samtidigt som jag frågade om hon ville hjälpa mej. TACK.

Väl hemma fortsatte det göra ont så jag kunde inte laga mat... fick bli rester.

mitt mål

Mitt mål idag är att komma hem med nytt tyg som jag kan klä om stolsdynorna här inne med, hoppas åhlens har något fint (brukar dom ha) för jag fick en 50 lapp därifrån igår, sånt är tacksamt, rena pengar :)

Är sugen på lite annat också i tygväg men vi får la se. Kanske ska sätta Linn vid symaskinen idag? Om jag bjuder henne på lunch kanske hon vill sy fotpallsöverdrag till mej ;) En lätt sak att sy men jag blir osams med symaskninen innan jag ens satt på den så jag tänker inte ge mej på ens det lättaste :P


09.07

Man tycker ibland man hunnit massor och så inser man att kl inte blivit så mycket mera. Sånt tycker jag om.

Det är ett hav här hemma av leksaker och jag överdriver inte, dom täcker hela golvet i lekrummet och stora delar av golvet här i vardagsrummet, även i köket finns det en del och i barnens rum där uppe samt i vårat sovrum... var kommer allt ifrån!? Kanske borde plocka lite men barnen har så kul när det är så här så känns mest egoistiskt ;)

Linn kommer om någon timme eller två, då ska vi möta henne på stan, F lär somna på vägen och L har jag lovat korv med bröd till lunch så han är glad =) lite shopping och sen tänkte jag föreslå fika här hemma istället för på stan, köpa med oss nå gott hem så kan barnen leka under tiden och det man får mycket mer för pengarna =)

Nå gott från ett riktigt bageri kanske.. hmm, tösse kanske ska få sig ett besök. Tänk att Erik jobbade där när vi träffades, avlägsna tanke men underbara minnen, en svunnen tid.


Torsdagkväll.

Jag är Trött, Tacksam, Irriterad, Ledsen, Glad, Hungrig, Känslofylld.

det hela blev en lång dag som ni ska sammanfattas kort, jag lämnade barnen hos Karin och Patrik och fick då också se deras fina lägenhet dom fixat så mycket med - ni har varit jätte duktiga vänner!

Gick sen vidare i regnet hem till Ulrika där också Jenny och Jeanette var. Vi fick god lunch i form av varma mackor med tillbehör, te, kaffe och en massa snack. Var där några timmar och vi hann snacka om både det ena och det andra och självklart lite tjejgrejer som att prova Ulrikas gamla skor och annat ;) tack tjejer för en mysig stund.

Tillbaka till barnen sen, hörde dom två trappor ner!! glada som tur var ;) möttes av två barn med hästsvans, Karin hade satt upp det på Felicia och då ville självklart Loke också ha :P söta var dom! Allt hade gått bra utom en liten olycka, förlåt karin för allt besvär...

Dom hade fått god lunch, Ikea och köttbullar som Loke så fint sa ;) sen hade han överraskning med till Karin, en påse popcorn som dom ätit framför film, det är torsdagsmys det! Jag stannade kvar och fick ännu en kopp te och kvalitetstid med syster. Tog bussen hem sen och F somnade DIREKT , haha, hade sovit 15 min på hela dagen så hon var rätt trött där vid fyra...!

Fick sova till vi kom hem men då väckte jag henne... lagom populärt :P men det gick över med lite film ;) bussresan hem var en historia den också men den kommer imorgon :P


Ikväll har mama och papa varit barnvakt och vi var på en intressant föreläsning med en bra läkare som talare... karin var med där också. Tack syster för en heldag.

Imorgon är det syster Linn som gäller, en heldag där också =) blir stan en sväng kan jag tro, pengarna rullar ju in om cirkus 2 timmar :o)

10.45

Oj, om 45 min ska vi gå... bäst att slita sig ;)



måste byta om på Felicia, hennes klänning i 92 var visst all toooo big.

shit

såg att klockan helt plötsligt när är tio... halv tolv ska jag vara hos Ulrika. Innan dess ska Felicia ha hunnit få i sig någon lunch, någon väska måste packas, Barnen ska fixas lite och jag ska kolla så ytterkläder finns till alla, paraply måste tas fram och regnskyddet måste provas på vagnen... små pengar måste fixas så karin och loke kan äta lunch och hmm... när måste vi ta bussen?

måste nog ta tag i mitt liv nu... måste förbi dagis senare och hämta hem alla barnens kläder annars kan vi ju inte gå ut i helgen och det vore tråkigt...!


draperier - dörrar

Barnen går runt med sina dockvagnar och leker mamma, pappa barn. Loke är stooora pappa Erik och Felicia är tvillingmamman som han säger ;) Felicia har satt på sig alla armband hon hittat inkl sånna där ringar till en stapelgrej (fattar ni!?) haha, en sån där man ska stapla ringar i olika storlekar på varandra. Hon tycker hon är jätte fin :P

Själv sitter jag och funderar, jag har en skräck, det är kombinationen BARN - DÖRRAR. Någon mer som jag?  Jag klämde mej några gånger som liten och det är inte tillfällen man glömmer, det gör SÅ ont. Vi har tur... har bara två dörrar här nere, den till badrummet som ALLTID är stängd och den till tvättstugan men där borta är nästan aldrig barnen. Dörrarna till vardagsrummet och köket rök ju när vi renoverade till min lättnad.


Min stora farhåga är övervåningen!! Loke har börjat älska att stänga dörren till sitt rum, särskilt på mornarna när jag fortfarande halvsover ;) Felicia kan fortfarande inte öppna dörrar så när han stänger blir hon instängd vilket resulterar i PANIK. Än så länge har ingen klämt sig men jag vet mycket väl att det handlar som allt annat om tid, någon dag händer det, när Felicia inser att han tänker stänga och försöker stoppa honom - jag bävar.

Nu till saken, jag tänkte faktiskt haka av dörrarna till deras rum, dom behövs inte men jag vill ändå att Loke ska kunna känna att får vara lite ifred. Jag tänkte då på draperier.

Någon som vet var det finns balla att köpa? Jag har jätte tuffa som jag skulle kunna sätta upp, ett lila och ett silver  med stora pärlor som glittrar, barnen skulle älska dom. Problemet är just det ;) tror dom skulle dra i dom och leka med dom eftersom dom då låter härligt. Dom kommer med ALL säkerhet gå sönder ;)

Ska kika runt lite nu, Ikea har ju men dom är tråkiga måste jag säga... dock bra då dom varken låter eller är farliga för barnen... vi får la se vad det blir... men vet ni några - tell me :)





Torsdag

Godmorgon Torsdag...!

Idag gjorde vi oss klara så fort vi kom ner för att försäkra oss om att det inte skulle bli ännu en pyjamas dag :)
Det blev ny klänning och body på F och snyggaste jeansen på L, lyser upp lite då jag såg att vädret INTE var det bästa ... Idag ska vi iväg. Barnen får vara hemma från förskolan, dom skulle nog kunna gå men F hostar lite och jag vill inte äventyra något, hellre dom är friska och glada till helgen =) Därimot ska jag på fibrogruppen och min lovely lillasyster har ställt upp som barnvakt under tiden, tack gumman, det betyder mycket då jag missat 4 torsdagar.

Ikväll blir det mera barnvakt då jag och Erik ska iväg.

Verkar inte bli ljusare än så här idag, tur vi har regnskydd till nya vagnen, nej, tända lite mer lampor kanske.

SÅ TRÖTT.

Jag är så IRRITERAD, TRÖTT OCH LESS på många i min närmaste omgivning men det är om sånna saker så jag orkar inte ens visa det för dom. Jag tycker mycket som händer nu är helt sjukt och jag blir mer och mer irriterad.


Alla andra är så mycket bättre eller hur. Har man en fin lgh eller hus är man lyckligare än någon annan. Tro det om ni vill men det är inte så. Pengar gör ingenting för lyckan, man vill ALLTID ha mer.

ÄH fick inte fram någonting med det här och orkar heller inte skriva mera... skakar nästan ... varför ska jag känna mej undertryckt för?

Nej fy faaaaan.

Jag har min familj, som jag älskar och som älskar mej. Vi har ätit en god middag tillsammans gjord på korv för halva priset och inte faan är vi sämre människor eller olyckligare för det. Därimot slapp korven i affäern bli slängd. Jag hör mina barn skratta där nere, dom ska se bolibompa nu med sin pappa. Jag tänker INTE ta någon skit.

Det här blev inte alls som tänkt men skit samma... det här handlar om MEJ.


IKEA forts.

RIBBA RamRIBBA ram 3 st 30'40cm

KALLT BarnförklädeKALLT barnförkläde 2st :)

Äsch huvudet står still just nu... men kuddöverdrag, nya filtar, tvålpump, diskmedelspump, matta till lekrummet m.m ska inhandlas men de blir på lite personligare ställen än IKEA. Får se när det blir... lördag maybe.

IKEA

STRIPA VägghyllaStripa tavellist. Har lyckats slarva bort våra vi har ...

BERTIL StoldynaBertil stolsdyna. Mysiga till hösten ist för dom vita :)
DUKTIG GlasDuktig glas. Till barnen, måste ju också få ha vinglas =)

KORT Konstkort Konstkort. Får se om de blir dom här. Småtavlor till köket.

KALLT Doftljus i glasKALLT doftljus i glas. Lite doftljus och andra ljus blir det allt.

Hade lite mer jag tänkte lägga upp men nu ska bytas blöja sen ska middag lagas snart, tänkte trolla ihop en korvstroganoff, wish me good luck.

Nästa gång...

Vi kommer till IKEA.



Irriterande, jag som tänkt lägga upp bilder här från Ikea, Åhlens, Hemtex m,m som jag har handlingslister på och så hittar jag ingenting, bläsch.

Eftermiddag

Nu börjar Felicia vakna.. solen skiner och jag tror det blir utgång. Ska bara få på barnen annat än pyjamas ;) Får kompinera ihop några utekläder också... fick inte ens med Fs slit och släng jacka från förskolan igår.

Tänkte bre några mackor, göra saft och packa kakor som överraskning. Det blir nog bra, jag behöver frisk luft!

nu kommer hon och tassar här, så söööt . sovsvettig i håret så det står åt alla håll, pyjamas på och napp och snutte i högsta hugg men nu kom hon och lämnade dom och sa tacktack. Tydligen vaknat på rätt sida för här var det lekhumör på en gång, härligt!

Från Ellos

Zooma Taklampa Magic


Zooma
Kan någon av dessa funka tro?

Insikt

Jag har precis lyckats få på Ken en TAJT barbieklänning, han var tvungen att ha den när han skulle ut och rida ;) När jag satt här och kämpade med att få upp klänningen över låren på honom kände jag att "jag känner igen det här" det var precis som att klä på sig själv, har man väl kommit över höfterna så är det rätt lugnt ;) Att han sen inte kunde knäppa den i ryggen störde inte Loke och det gör mej glad, vi hade haft en spräckt klänning då :P

Han blev dessutom oerhört sexig - Lovar !

mitt på dagen

12.03
Det måste ju kallas mitt på dagen.

Vi har nu ätit lunch, Loke blev pigg av det så leker nu för fullt med alla djuren och deras pool, är så kul att bara sitta och lyssna på djurens diskutioner =) Många är inblandade ;P På Felicia hade lunchen motsatt effekt, hon somna så fort jag la henne i vagnen så nu är jag och Loke själva. När hon vaknat hade jag tänkt gå ut men kom på att alla utekläder (överdragsbyxor) m.m är på förskolan så får se hur det blir. Kanske är torrt ute?!

Jag har hängt tvätt och nu tänker jag ta vila. Behöver det, min nacke gör ONT.

TRÅKIGT.

Vårat hem är TRÅKIGT. Ingenting är extra, ingenting är speciellt. Jag är så trött på allting...

Läste en inredningsblogg tidigare idag där en tjej visade sitt hem och ALLTING var så där extra och tilltänkt, fina designade saker och precis lagom av allt. Jag vill OCKSÅ.

Ibland ångrar jag valet av kök men samtidigt inte, jag hade inte velat ha en massa hyllor med saker på för de ser ofta rörigt ut, det blir dammigt och man måste ha alltind perfekt uppställt för att det ska vara fint men ÄNDÅ.


Jag vill ha FINT.


Godmorgon onsdag!

Ny dag, nya möjligheter. Som iofs vore flera om inte barnen vore sjuka... eller sjuka? Pigga och glada som vanligt, Felicia är lite snorig men INGET annat.. undra vad det var igår?

Hemma idag iaf, men blir dom inte sjukare än så här så blir det förskola imorgon för då ska jag på fibrogruppen. Annars får Erik vabba för det är viktigt att jag går dit känner jag. På kvällen är det anhörigmöte på ros, en smärtläkare kommer dit och föreläser, ska bli intressant.

Idag har det inte hänt så mycket än, Loke säger att han vill ha pyjamasen på sig hela dagen så funderar på att låta honom ha det, han är ju faktiskt hemma :) Själv är jag iaf iordninggjord så jag känner mej lite mänslig ;) Har även varit duktig och slagit på den andra datorn och lagt ut vagnarna i tidningen så håll tummarna nu. Jag vill ha dom sålda så mitt samvete lättas lite.. dumt att jag inte sålde vagnen när flera ville köpa den jag blev så kär i den då :P


nu ska jag få i mej lite frukost, annat än godis. Jag sa åt Erik igårkväll att INTE köpa världens påse utan att de räcker med en "kvällsdos" så man inte äter hela dagen efter men nejdå, Självklart plockar han en mega påse som vanligt vilket gör att jag inte kan låta bli att nalla där hela dagen efter sen ;) självdisiplin, vad är det?

Tänk att lillasyster kanske snart bor här nära, lovely vore det. Hon bor ju andra sidan stan nu ju. :)




Kväll...

På fredag får vi pengar igen, det ska firas =) Jag ska unna mej själv en bra hårinpackning, någon bra peeling, en ansiktsmask och kanske någon skön kräm att smörja kroppen med efter en kväll i bastun =) Ibland måste man ta hand om sig själv lite mer än duscha, tvätta hår och kanske använda balsam, borsta blött hår och ta på lite mascara som jag gör i vanliga fall...!

På tal om att jag får pengar, det betyder att mer än halva månaden har gått, sen brukar de gå fort till Erik får sina pengar, räkningar ska betalas och månadsbladet i almenackan ska bytas. Denna gång till NOVEMBER. Förstår någon det!? Inte jag, jag har fortfarande inte förstått att sommaren är helt borta och November betyder - senhöst.

Jag ser ändå fram imot det, i november ska vi göra klart allting för bebisens ankomst, vi ska shoppa lite nytt, ta fram lite gammalt, tvätta upp kläder, bilbarnstol och fixa vagn. Ska köpa liggdel till liggvagnen och fixa ordning i vårat rum så den lille får plats =) Sen fyller Loke år helt plöstligt, 3 ÅR. Kan inte förstå det heller... min lilla pojk. Snart storebror till två små.

Presenter ska köpas till honom och släkt kalas + kompiskalas ska ordnas. Helgen efter hans kalas ska jag och Erik ha en barnfri helg för första gången, vi firar 6års förlovningsdag den 1december så helgen innan det ska bli bara våran. Har fortfarande inte bestämt om vi ska åka iväg och bo på hotell, åka på någon kryssning eller bara vara hemma. Just nu känner vi mest för att bara vara hemma, kanske åka in till gamla stan och gå på julmarknaden, fika varmchoklad och kika runt där... åka hem och ha filmmaraton och inte känna att vi måste lägga oss och sen få sova hur länge vi vill dagen efter. Låter riktigt lockande =)

Sen är det helt plötsligt december, en julshoppingtripp med systrar och mamma ska genomföras (göteborg?) det ska bakas, städas och julpyntas - LÄNGTAR. Barnen ska ha luciatåg på förskolan, vi ska pyssla och slå in julklappar, Julen ska firas ordentligt, undra med eller utan bebis - spännande!!

Mycket som händer nu... sista helgen i oktober är det ju mässan, sen vill vi gärna få klart kök och alla lister osv innan Lokes födelsedag... tiden går, klockan slår...!



Nu är Erik och köper godis, det här inlägget skulle egentligen handla om något helt annat men som vanligt nu för tiden är jag duktig på att svammla runt. Får bli ett senare inlägg, Erik lär väl somna inom en timme efter han lagt sig här så dår har jag tid ;)


TISDAG

Vilken dag, vi låg alldeles för länge i sängen imorse så när jag gjort mej klar var såg jag att kl var 08.24 Oups. Halv brukar vi gå och barnen hade fortfarande pyjamas på sig men det gick det med ...! :)

Lämnade två glada och cyklade hem... gjorde mackor och Somnade!! vaknade av att telefonen ringde, det var förskolan, Felicia hade KRÄKTS. KUL. Cyklade dit så fort jag kunde och möttes av en däckad liten tjej i vagnen... tog hem Loke också då jag inte orkade gå dit ännu en gång idag, vi stannade och lekte på lekparken och hade mamma - son tid medan Felicia sov. Vädret var underbart och när vi kom hem satte jag mej och solade och inbillade mej själv att jag skulle få lite fräschare färg i ansiktet ;)

Eftermiddagen har varit lugn, vi har läst alla böcker som barnen älskar flera gånger, sett på film och kramats. Loke har lekt runt men Felicia har mest varvat soffan med seglek. Åt både mellis och middag som vanligt och har varit glad så jag vet inte vad det var... om hon kanske bara var tjock i halsen!?

Tråkigt inlägg blev det... blev rester till middag och nu ska barnen sova... Jag är så sjuuukt sugen på godis så ska nog säga till Erik att jag är värd det efter denna dag ;) så får vi se vad som händer.


Hoppas på bra tv ikväll för jag känner för att sjunka ner i soffan... So long.


måndagkväll

Jag skar upp två stora apelsiner och la på ett vitt fat, det luktade jul i hela köket =) tog mitt favorit glas, streamade lite vatten, tände min favvo ljus och förberedde mej på en ensam skön kväll och så fick jag mezz att Erik är på väg hem =)

Ikväll blir det tv för hela slanten, Erik hade skjutit en älg så han kommer vara glad, stolt och otroligt trött!! har varit ute sen fem imorse eller tidigare... kall lär han vara också.


Jag tände min stora "änglavas" inne i bastun, ser jätte mysigt ut när man går in i badrummet men jag har inte vågat sätta på den så det får Erik göra när han kommer så får den bli varm medan han äter middag och duschar, jag är rädd för sånt där , särskilt när den inte varit igång på så länge...!

Nu, apelsinen =)

Nu

nu sover barnen och jag ska skala mej apelsin, har varit sugen på det hela dagen men inte orkat göra något åt saken :P

be right back.

Hemma igen

Nu är vi hemma igen från förskolan, vi gick vägen hem för Loke ville inte åka buss...! Skönt väder var det faktiskt och nu efter både cykeltur och promenad är jag lite piggare, dock ännu ondare i fogarna.

Sen vi kom hem har vi tillbringat all tid här i gästsängen i lokes rum (där jag legat mycket idag, känner mej så sjuk när jag ligger i vår säng om dagarna så ligger hellre här) läsandes böcker, nu har barnen börjat leka istället och snart är det laga mat dags.

Njut hösten, så här torra och härliga löv har vi itne många dagar !

Två år.

Idag , den 13 oktober har vi bott här i huset i två hela år! Känns helt otroligt, då var Loke nästan 11 månader gammal, jag hade som mål att ha allt upppackat till han fyllde ett år, jag lyckades! Nu känns alltind avlägset länge sen, jag var då gravid med Felicia, hon skulle komma till oss om 5 månader.

Tänk vad som hänt här hemma, vi tycker inte det hänt mycket men igår när vi gick hem tänkte vi efter och visst tusan har det hänt saker, vårat sovrum har blivit omgjort hela två gånger, först till Loke och Felicia med en rosa, en blå vägg och två vita, senare målat grönt till oss =) Vi har gjort om den första hallen helt och hållet, även den stora hallen är totalt omgjord, såsom vardagsrum och kök. Trappen har blivit vitmålad och golv har byts ut i hela undervåningen. Så visst har det hänt saker.

Skulle vilja lägga ut bilder men har inga i den här datorn... men den andra datorn ska igång ikväll då jag ska lägga ut lite "till salu" saker så då kanske :)


Jag har precis ätit lunch (rester från igår) och betalat några räkningar... barnomsorgen och mobilräkningar, såna som känns som dom äter upp en innifrån... usch pengar, pengar, pengar. låt mej vinna lite pengar.

Tänk om jag skulle kunna jobba, då skulle jag både tjäna pengar och inte ha tid att göra av med dom. What a dream. Det är ju så att man blir isolerad nästan om man inte har pengar för allt man gör kostar... även om jag bara går ner på stan och träffar en kompis så blir det en fika, kanske en lunch. Om man går till öppna förskolan så blir man hungrig efterråt och säg inte att de är gratis om man träffas hemma för faktiskt inte, det kostar att köpa mat också. Helt sjukt dyrt har det blivit på mataffärerna... var ska det sluta?


nu ska jag vila en timme sen hoppas på att jag får energi av cykelturen till barnen för jag behöver all energi jag kan få till eftermiddagen, har lovat Loke utelek, sen ska middag lagas, ätas och tas undan, barnen ska bada, bråka och gråta ;) bolibompa ska ses och pjamas ska på sen hoppas jag dom somnar för då kommer jag vara trött! Vet inte när Erik kommer men troligen då någongång.


Vila var det.

Erik semester

Idag har Erik tagit ut semester - Det är ÄLG jakts premiär och hela jaktlaget är ute tillsammans =)

Kommer ni ihåg att jag pratade om att ge honom en överraskning? Att tömma bastun så han efter sin första jaktdag fick värma sig där i ?

Vet ni vad jag gjort idag? Jo just det :) hade tänkt göra det för länge sen men orken har inte funnits och jag ville så gärna köpa alla tillbehör man ska ha när man bastar men dom jag vill ha kostar mer än jag har i plånboken så det får vänta... vaknade på bra humör så började direkt när vi kom ner, släpade ur allt innan vi gick till dagis, och det var inte lite, två barnstolar, en rutchkana, en gunghäst, ett stort ekbord (tungt som tusan) två snurrpallar, tre andra pallar, en tung lampa, 150 stora pantflaskor ;) en bilbarnstol och en insats till den (babyskyddet) en mega kartong och många små, bordsben, tavlor m,m m.m

Felicia somnade på väg till förskolan men fick iaf krama hejdå till ett barn =) Skulle sen testa min självdisiplin med att INTE Köpa godis på väg hem hur sugen jag än var...och hur gick det?? Resultat - stor godispåse. Cyklade åt det hållet där jag inte åker förbi någon affär på väg hem och ändå likförbannat stod jag sen i kön på norrköp och intalade mej själv att jag bara skulle köpa frallor ;) haha. Hem kom jag iaf med socker i kroppen så bar ut allting direkt till förrådet, fixade och donade, dammsög och städade ordning... bredde en en macka och la mej här... med världens sammandragningar och ond kropp. Hur som helst, jag mår skit men det var värt det. Ville så gärna ge Erik det här.


Ikväll när han ringer och säger att han är på väg hem ska jag tända en hel massa värmeljus där inne, släcka lampan och sätta på värmen där i, sen ska han få ta en dusch och tina kroppen - jag tror han kommer älska mej en gnutta till efter det faktiskt ;)

Felicia blev överlycklig när jag tog ur rutchkanan ;)

        

Här ser ni hennes nya jeans också, skit tuffa med en döskalle på rumpan samt två dragkedjefickor =)

Söndagkväll

När jag hade min vilostund igårkväll ägnade jag över en timme till att skriva ett långt inlägg här och ladda upp bilder och sen försvann allt... blev så trött på bloggen som tydligen strulat hela dagen att jag vägrade försöka igen.

Vi hade iaf en toppen söndag tillsammans, När vi satt upp hyllorna i f:s rum (bild kommer sen) och barnen fått i sig lunch satte vi dom i vagnen och gick ut. Första stoppet blev på lekplatsen, då hade F redan somnat.

        

Erik kör "motorcykel" med inlevelse ;) Jag älskar att gunga på dom där - barnsliga familjen.

Gick vidare mot stan, L gick nästan hela vägen ner själv så när vi kom in på fiket tyckte han det var riktigt skönt att få sätta sig ner en stund =) Lillkillen fick välja vad han ville och ni ser själva resultatet, tur hade jag och han orkade inte äta upp hela och det satt fint i min mage ;) F vaknade när vi kom in men hon mornade sig en stund i soffan innan hon var sig själv igen. Cafeer med soffor är det bästa med barn...! Vi åt varsin god foccatia, jag med chevre, soltorkade tomater, kyckling, ruccola och solrosfrön, till det en fräsch sallad och dressing.
Det riktigt lyste i Lokes ögon under tiden vi var där, han uppskattar verkligen när vi gör sånt med hela familjen, bara är VI och myser.

           

Efter en lång fika gick vi på kappahl och åhlens, dom två affärer som är öppna på en söndag i denna lilla stad ;) L hittade mycket på kappahl han tyckte F skulle få, han letade länge på ställningarna till han hittade en röd tröja med flodhästar på som han ville hon skulle ha, Disa fin i den sa han =) gullunge. Han ville ha en likadan själv men noll shopping blev det där. Hans kärlek till F är helt underbar, tidigare under dagen ville han bara krama henne och säga jag älskar dej hundra gånger om. Så glad som han blir när han ser henne, oavsett tid på dygnet är värmande att se. När vi var hos Annika tidigare i veckan kröp han upp i mitt knä och sa "Bara MIN Disa mamma" då lekte hon som bäst med andra barn :P

Jag och Erik hittade en lampa på åhlens vi kan tänka oss ovanför köksbordet, har några alternativ dit nu så nu är det bara att bestämma sig, saknar lampa ovanför bordet ! Ett par jeans till F inhandlades och det var också det enda.


Efter stan blev det coop och matshopping och vi blev imponerade över hur mycket det gick i vagnen, två blöjpaket, en stor påse kunde hänga på styret och i korgen fick en hel del plats - lovely.

  

Båda barnen somnade en stund på väg hem så jag och Erik gick och snackade om allt och inget, jobb, vardag, framtiden, tid som varit och våran kärlek. I det här underbara vädret gick det inte annat än le.

När vi kom hem var kl över fyra, Erik sa åt mej att lägga mej och vila så jag gick upp (och skrev det där långa inlägget) :p Medan han lagade världens goaste potatisgratäng, till den blev det kassler och sallad - gott. När jag kom ner vid sex hade dom städat ordning, dukat fint och tänt ljus, jag fylldes av glädje trots all smärta efter dagen. Vi åt en god söndagsmiddag i mörkret sen somnade barnen och vi såg film. Helgen kunde inte slutat bättre.


Söndag

Godmorgon sköna söndag. Idag har vi sol.

Igårkväll ville jag inte lägga mej, vetskapen om att lördagen då var slut lockade inte mycket men nu vaknade vi upp till en söndag med bra humör, vi har sett film i sängen, busat, bäddat ur alla sängar och slängt in lakan och badlakan i maskin (riktig söndagsgrej) tänt lite ljus, duschat och nu är det frukost. Vad händer under er söndag?

  

nu, gröt till Erik och apelsinjouce och knäckemacka till mej, dn och familjen.

Lördag.

Jag älskar lördagar, helgen är i sitt esse då, man får både sovmorgon och får vara uppe länge ;)

Barnen sov till halv åtta sen låg vi alla fyra i sängen och såg på lilla röda traktorn till kl var nästan nio så idag gick vi upp utvilade =) Morgonmys i sängen med hela familjen står nog på min "5 saker som jag älskar mest" lista. Barnen är så söta då, hållar varadras händer, kittlas, kryper under täcket och myser mera...

Vi hade ingen frukost hemma (helt tomt verkligen) så vi klädde på oss och våldgästade mamma och pappa... Barnen var så härliga på väg till bilen, Loke påstod att det spöregnade och insisterade på att ha paraly medan Felicia vägrade ta av sina solglajjer så så här blev resultatet



Loke i sin nya jacka också som han fick av mormor i veckan.

Vi åt god frukost, dansade, pratade, busade och Loke lekte med alla sina djur och bondgården där... lite kul, han byggde upp hela sista scenen ur kogänget, en lång tågbana som sen spårade ur, en bondgård och alla djur uppradade precis som dom står i filmen, sen körde han tåget och när det körde av rälsen skrek alla djuren "aaahh" haha, sen var han kossan som hoppade runt på golvet och tog fast gubben och knöt fast honom. hans härliga lekfantasi.

Barnen fick havregrynsgröt till lunch som dom åt med sylt, som björnarna som loke sa (han älskar den boken) sen blev det kaffe och cocosboll innan Felicia var så trött så vi åkte... hon somnade direkt i bilen, med solglajjorna ;)

Erik släppte av mej här hemma och sen åkte han med barnen till marjum, han var på jaktmöte och Ingegerd ville ha barnen, ingvor hade varit där med Molly så barnen hade haft lekkompis också. Tror dom hade lite "stolthetssnack" under fikat ingegerd och ingvor :P

Jag har egentligen haft massor tid till blogg idag för jag intog soffläge när jag kom hem och låg här sen i tre timmar till Erik ringde och sa att dom var på väg hem ... sov någon timma och surfade runt resten, skönt. Lagade god lördagsmiddag till dom kom hem och tände lite ljus,

hörde lång väg att Loke kom hem, han skrek av glädje "mamma, titta, blommor!!" tittade ut och då tryckte han sig mot fönstret med världens leende och en fin bukett blommor han plockat till mej. Mitt hjärta svämmade över av lycka och jag ville krama sönder ungen!!



Efter middagen kom mamma och pappa förbi en snabbis med en överraskning till mej, en chokladkaka, amigos. Tack, den gör min kväll. Loke och Felicia skrek av lycka över att se dom, kärlek.

Medan middagen stod på spisen fixade jag lite höstmys, tog fram mina favoriter som jag aldrig tröttnar på men som jag bara kan använda under den mörka tiden av året, dessa två på bilden ovan och denna stora, visst är dom fina?


   Efter middagen blev det iceage och lördagsgodis.

En härlig kväll med två trötta barn som nu sover sen rätt länge tillbaka, jag har dukat upp lördagskväll till oss så nu är det stjärnor på is och kramas med Erik, hoppas ni haft lika bra dag som oss. Fylld av kärlek.




Erik får rödvin, själv får jag vatten eller cola, thats life ;)



Fredagsmys

Middagen blev kanon, kycklingfile marinerad med honung och apelsin, till det jasminris, ärtor och hemgjord curry sås, Gott =) alla åt som hästar !

Vi har haft fredagsmys med Loke och på önskelistan stod popcorn, mysstämning med tända ljus.


Idag har Erik shoppat denna

 Mycket snyggare grön i verkligheten och dom där fula lufthålen finns inte =) Barnen hoppade upp direkt och älskade den. Sånt är kul. Liggdel i samma färg köpte vi också, den är nu pimpad med en liten dinglis och tanken slog mej, gud, vi ska få en bebis!!

Denna kom hem till oss också :)

Skip Hop duo double. Passade vagnen perfekt och nu får vi plats med en massa extra skit när vi ska iväg ;)



Kul med nya saker. Nu är det fredagkväll och jag tänker njuta fullt ut för så här mycket kvar av helgen har man inte någon mer gång.

Trevlig helg!

Undra om jag vill veta

Min nacke gör ONT, huvudet känns sprängfärdigt, smärtan går från lite under axlarna ända upp till tiningen och det gör så ont så jag bara vill gråta. Dock vet jag att jag bara får ondare då. Why me?

Barnen springer runt och skrattar ända långt ner i maggropen, sen blir det tyst, alldeles för tyst ;) och så börjas det igen... undra om jag vill veta vad dom gör? haha tror jag ska gå och kolla iaf :P

Hmm

det blir aldrig som jag tänkt tycker jag... vi har fortfarande inte tagit oss ut. Därimot har vi lekt, ätit god fredagsmellis i form av kakor, bullar och riskaka =) Det tog en timme som vanligt för mina barn så därför är vi kvar inne...! Har fixat med tvätten och nu lagt in lite fredagskyckling i ugnen... på torsdag äts det ärtsoppa....


Hoppas Erik inte kommer alltför sent... vill äta middag i lugn och ro och sen hinna bada med barnen innan det är sängen för dom...! Löven lyser gult utanför fönstret... fint!

I helgen vill jag hinna en del, vi har blivit sugna på att göra klart köket nu så kanske pillas lite med det, Linus sa igår att han ville komma och hjälpa Erik köra sopor så får se om de blir så, beror på om han har fått med sig kärra hem idag. Sen vill jag få upp hyllor och dom nya tavlorna för här om dagen hämtade jag korten :D så nu står dom så fint inramade här.


nu blöjbyte. My day today.

chokladbollar

fick ett sånt där läskigt suuuug efter chokladbollar nyss, dessvärre orkar jag inte genomföra det som behövs för att kunna stoppa dom i munnen så får bli till kvällen när barnen somnat, Erik bangar aldrig att baka =)

Ska dra oss ut snart, packa ner lite mellis fika och gå till lekparken och vara ute till Erik kommer =) Är sugen på en kvällpromenad, vi tar aldrig det... men funtar faktiskt på att bädda ner barnen i vagnen vid sju och sen ta en prommis och gå runt och mysa, är så fint att gå på höst / vinter kvällar, ser så mysigt ut hemma hos alla andra med lampor och ljus tända... kanske slinka in på restaurangen här nedanför när barnen somnat och äta en liten efterrätt... det lät icke dumt!

Nu , eller snart är helgen hos oss - välkommen!

så,

rena rumpor, det är lovely det.

Jag är så stolt över mej själv att jag lärt mej dela upp städningen... jag har alltid varit sån som plockat varje dag men när jag väl dammsugit så har jag aldrig bara dammsugit köket utan jag har en tendens att då inte kunna sluta förrän hela huset är dammsuget, golven är torkade , det är dammat och båda toaletterna är grundligt rengjorda. Det har inte varit bra för min kropp... det kan jag ärligt säga...! NU har jag ändrat mej... sen förra veckan när jag storstädade och sen mådde verkligen piss var jag ändå glad att jag tagit badrummen och tvätten några dagar tidigare så jag slapp göra dom så grundligt då... hjälpte mycket. Jag ska lära mej ta ett rum i taget... Erik ska ta över dammsugningen till bebisen kommit och det känns jätte bra... min rygg, bäcken och nacke klarar inte den sysslan.


NOG om det. Min nacke och RYGG gör ONT idag, har tillbringat den mesta tiden liggandes raklång på golvet eller sittandes här... kan inte sitta i soffan som är mjuk eller på en stol för länge som är för hård...!

Loke leker med min gamla barbiepool, han älskar den, rutchkana och grejer så alla ska bada, barbies som djur, ankan simmar runt och kvackar ;) Felicia leker med shrek grejerna, draken och shrek och hans hjälm är favorit.

Nu ska jag än en gång försöka få tag på lillasyster, hon befinner sig i uppsala och om hon ska in på Ikea så jag har jag beställning :P over and out.

fredag lunch

Sitter så skönt i barnens lekrum i deras "sittsäck" eller lokes är det väl, som allt annat här inne ;) svårt är det att säga åt honom att nu sakerna helt plötsligt bådas :P

Vi har lekt, myst, läst böcker, lagat och ätit lunch, städat badrummet och satt på en tvättmaskin, plockat ... nu ska det tydligen bytas blöja så jag återkommer ;)

Fredag !!

Jag har varit lite dålig på att blogga dom senaste dagarna måste jag ju medge ... tiden har gått till att orka livet, gå på stan, luncha med karin på en liten smula, letande efter presenter, hämtning och lämning av barn, lunch med mamma och pappas jobb, Stor kalas för Älsklings kussen Sara som igår blev 18 år!! barnmorskebesök och lite vila därimellan.


Idag är barnen trötta efter en lång kväll igår hos Sara, dom är inte vana att vara uppe till nio så Felicia somnade så fort vi satte henne i bilen för att åka hem, Loke var inte mycket efter. Vi har alltså en seg dag, passar till vädret känner jag.

Erik ska köpa vagnen idag :D så snart är den vår, bild kommer senare =)

snart dags för lunch, felicia sover just nu... undra vad jag ska hittta på, känns som både kyl frys och skafferi är tomma men något ska man väl lyckas trolla fram... senare blir det nog utelek och kanske träffa någon kompis, det är ju trots allt fredag så - NJUT.

saknar

Just nu saknar jag min lilla familj så det gör ont i mej... dom borde komma lite efter halv så inte allför lång tid kvar nu. Jag mår lika dåligt igen, skulle bara ner idag och värma lite gröt och då var hela min kropp som spaghetti, jag hade så ont i huvudet och magen att jag knappt visste vad jag hette. Varken igår eller idag har jag klarat lämna eller hämta barnen vilket har resulterat i att Erik har suttit i bilden 2 timmar per dag och hunnit jobba 3...!! Imorgon MÅSTE vi fixa någon som hjälper oss eller så måste jag vara bättre. Det här funkar inte.


Jag är så glad över att Erik har en så bra och förstående arbetsgivare fastän det blir så här alltför ofta... funderar på att ge dom någon present, kanske ett gott vin? En whisky eller några biobiljetter? Eller bara en blomma? Kom gärna med förslag, jag vill bara visa min uppskattning!


Idag - en bra dag

Nu mår jag bättre, efter en god frukost på risalamalta som jag fick löjligt sug efter igårkväll ;) är man gravid så är man :O)

Idag känns allting bättre, jag har fått sova lite inatt och sammandragningarna kommer mer sällan, iaf om jag ligger helt still hela tiden så det är mitt läge nu - sängliggande. Erik fick lämna barnen idag också och blir inte det här bättre (ska ringa och prata med bm idag) så får vi nog lägga om tiderna och Erik får lämna och jag hämta... vi får se hur allt slutar denna gången :)

Fick mezz igår av hon som sålde vagnen och jag fick den för det pris jag ville så på torsdag ska den hämtas om vi inte hittar nå bättre innan dess, den är i täby så perfekt att Erik jobbar där just nu!

Idag skiner solen och jag känner mej glad trots ALLT. Erik kom upp imorse och sa att han skulle köpa guldnogat till mej ikväll för att jag är guld, det är nog jag som borde köpa till honom, han är mitt liv! Igår kväll när han kom hem och hade handlat hade han med sig en stor påse med olika fudge (mitt gravidcravings just nu) och en låda med chickenbits med currysås som han vet att jag älskar som gravid ;) det var vår kväll det.


nu ska jag surfa runt och tro på lite det jag vill och sen sova en stund, har inte blivit allförmycket sömn dom senaste dygnen så det är behövligt. Have a nice day - Solen skiner!!

Hur kan det hända..?

Tårar rinner ner för mina kinder, jag har migrän, mår illa och har tappat all lust att äta.


Så känner jag, hur känner då den stackars flickans föräldrar, släkt och vänner. Jag kan inte sluta tänka och jag kan inte räkna hur många gånger jag sagt till mina barn ikväll att jag älskar dom. Livet är skört.



Men jag förstår inte... hur kan det få hända, alla barn borde få leva, dom är ju våran glädje, våran framtid. Älskade barn.



va faaan.

Har duschat, varmt, länge. Fortfarande lika ont, vad är det här!? börjar bli smått nojjig.


Om en timme måste jag cykla... rädd för det, det känns som jag ska börja blöda när som helst, som precis innan mens... vill inte det ska hända barnet något.. Hoppas det släpper snart. Jag vill bli höggravid och inte få på mej nå kläder.

seg dag men - SOLIGT!

Klädde på mej och gick ner för att hämta posten - inga kort därimot mycket reklam. Åt några bullar och hamnade sen här igen med värsta sammandragningarna så har inte vågat röra mej sen dess. legat och lyssnat på musik som minner om min och Eriks tid tillsammans, finns många fina minnen att se tillbaka på =) nu vill jag inte ligga här längre, är varmt av solen som kommer in trots persiennerna och jag känner för att duscha , hoppas på att magen lugnar sig av varmvattnet för jag måste ju cykla och handla sen och hämta barnen...! Måste komma ihåg att tacka Erik sen för att han kom ihåg att ta hem min cykel från förskolan imorse utan att jag bett honom, utan den hade jag tvingats gå och det går icke med fogarna... begränsad är man ... :P


ska plocka när jag duschat, var ju bara ner en snabbis men otroligt vad rörigt det verkar bli när en stressad trött pappa och två barn ska iväg på morgonen ;) själv brukar jag ha mornarna till att fixa ALLT hemma eftersom jag aldrig vet hru jag mår när jag sedan kommer hem men alla är vi olika ;)



Jag hoppas hoppas hoppas att jag får mezz om en vagn jag vill ha snart och att den inte är såld, isf kanske vi redan imorgon har en dubbelvagn som jag kan använda till Loke och Felicia fram till bebis kommer. Loke sover ju som sagt inte middag längre och har längre dagar på förskolan vilket gör att när jag hämtar honom är han TRÖTT. Vi får alltid några extra fajter på väg hem för att han är trött och det är inge kul... jag kan ju inte med fogarna springa efter honom eller bära heller så det skulle underlätta om jag kunde sätta honom där i... dock känns de konstigt då hani tne åkt vagn sen i somras...! Men men allt är övergångsperioder och just nu passar det här oss bäst.


Nej, duscha var det.

Tänk på hur bra du har det.

Igårkväll skulle jag blogga, jag hade lite nya bilder och jag hade en del kul att skriva som hänt under kvällen... jag skulle BARA läsa igenom några bloggar jag alltid läser och sen brast allt. Hur kan en enda människa behöva utstå så fruktansvärt mycket hemskt. Jag kunde efter att ha läst det här http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.4214038 förmå mej till att skriva något om vårat liv. Läs om du orkar, man behöver kraft för att orka ta till allt dom varit med om. Jag tänker på dom och hoppas verkligen deras tjej blir frisk!!


Idag är en dålig dag. Har haft fruktansvärda sammandragningar hela natten och på morgonen kom dom tätt, jag kunde knappt andas och mindes genast hur det känns att föda barn MEN redan? Jag har haft sammandragningar sen långt tillbaka men nu gjorde dom så ont så jag inte kunde prata medan dom höll på, jag kunde inte gå upp med barnen och jag kunde inte lämna på dagis. MED ANDRA ORD. Erik fick stanna hemma till nio då han kunde lämna barnen och sen åka och jobba, TRE TIMMAR FÖRSENT. Han var så stressad och jag kände mej så hemsk som inte kunde göra något. Nu har det äntligen lugnat sig men dom kommer och går. Visst jag vill ha bebis men inte riktigt än. Vi har inte fixat någonting... skönt är det iaf att man haft barn innan så den där paniken som förstagångsföräldrar skulle kännt har jag inte, vi har bilbarnstol i bastun, vi vet att vagn behöver man inte på väg hem från bb (fast vi har ju vår p&t) kläder kommer alltid i paket och desstuom har vi stora påsar i den storleken. Allt ordnar sig men NU? Nej tack. Stanna du där inne och ät upp dit lite till, jag vill ha en knubbbebis =)

Har redan fast kl inte ens är elva tröstätit godis och mår nu illa, åt det redan när dom åkte till förskolan halv nio.. behöver någon uppmuntran, tex att korten ligger i brevlådan idag, HOPPAS.




En trött tjej som kom för att äsga godnatt igårkväll - 3 min senare iförd pyjamas sov hon i min famn... tussig igår.

   Busungar.  



 


Om man skulle orka?

Funderar på om vi ska orka göra lite förändringar innan eller efter maten... vill flytta på en ljusgrej ner och sätta upp hyllor i Fs rum... saker vi inte kan göra på vardagskvällarna för då när Erik kommer hem är det middag och sen sova för barnen ungefär...! vill så gärna få upp dom så hon kan ha sina småsaker där på.


jag älskar bloggar där man får se "hemifrån bilder" kan ingen roa mej med att uppdatera med såna bilder. Älskar alla så var inte blyga ;)

Popcorn !

Idag har något hänt som aldrig hänt här hemma, Loke blev så trött och somnade nästan i soffan medan Erik lagade mat, något radikalt måste hända ;) jag som vet hur mycket Erik älskar att mysa med barnen föreslog att han skulle göra popcorn och sätta sig med dom, han blev som ett litet barn och sprang ner och satte på spisen ;) Loke har ätit popcorn en gång, då i en liten skål, Felicia har aldrig fått smaka, NU har dom :P Erik kom upp och sa "det blev visst lite mycket ;)



Haha, så inne i filmen på tvn också ;) Erik leker med självutlösaren.




Rätt nöjd familj i dagsläget ;) själv fick jag en egen skål här uppe då jag har SÅ ont. Hör Felicia där nerifrån "mmmm" haha dom är söta. Snart ska vi äta middag, Erik har gjort älgstek med höstäpplen och cocacola :P som ska ätas med ris, sås och grönsaker. En riktig söndagsmiddag det. Jag älskar.

Här kommer utlovade bilder =)

Ligger och vilar en stund efter att mamma & pappa varit hit på en fika. Felicia sover ännu en gång idag, tror hon börjar bli sjuk igen men hoppas INTE. jag vill att barnen ska få vara friska nu ett tag men är det höst så är det... hon har inte varit sig själv idag men glad när mormor & morfar var hit iaf =) satt och åt bulle men hade problem då hon skulle ha en snutte vid varje öra, borde tagit kort för det var grymt sött! :)

   Loke redo för bullbak, jesubarn kallade han sig själv :o)  

   Giraffen ville äta bullar ...!  

Jag kan rekomendera mandelmassa i bullarna, vi gjorde en sats med kanelbullar och en med mandelmassa, smör, vaniljsocker och kanel, saftigt och gott blev resultatet trots att jag inte är ett stort fan av mandelmassa. Prova.

   Köksfönstret med nya hjärtblommorna, bjuder på att vi inte fått dit foder än, trodde jag hade två lika krukor hemma men icke så små så det fick bli i två muggar och jag är NÖJD. Fint att ha så i köket =)  

   Ser ni nå nytt? Vi har skaffat fåglar =)  

Har länge velat få ut någon effekt av att väggen är så hög i vardagsrummet och nu är vi glada över att fått det, ett par fåglar blev perfekt, nästan så man hellre tittade på dom än tvn igårkväll. Upp på den här väggen ska också korten på barnen vi förhoppningsvis får i veckan, sen är vi nöjda :)
 Resultatet.

I trappen fick ett par blommor ta plats, en skön effekt av en annars vit vägg. Den nya ljuslyktan hittade sin plats där också, lyser så fint men svårt att få på kort, ignorera den icke färdiga trappen, det kommer ;)



        
     

Bild 1: Felicias nya klänning + body samt bebisens nya clothes :o) älskar björnarna.
Bild 2: Coola nappar + nappband samt nya spegeln som ska målas och sättas på stenar, kanske ikväll!?
Bild 3: Mina nya kläder, bild säger mer än ord :P
Bild 4: Så blev Lokes dörrskylt, rätt söt.
Bild 5: Felicias nya matta jag köpte i början av veckan, Loke älskar den och hoppar hage på den.
Bild 6: Felicias "boklåda" jag gjorde till henne när hon fyllde år, visst är den fin!?

  

Jag right now, otroligt att kameran på det första korten både lyckats trolla bort mage och tjockleken på hela mej ;) Nya tröjan och mamastrumpbyxorna på, köpte lika tröja i svart men svår att ta kort på, får be Erik ta på hela mej sen så kanske det syns :P

Shit det här tog tid. Ute öser regnet ner och blåsten viner i hela huset - I love it.


Söndagsmorgon.

Jag somnade ALLLDELES för sent inatt, efter tre var klockan... sen vaknade jag fem och kunde inte sova...! Som tur är har jag Erik som gick upp med barnen så jag har sovit till för ett tag sen, vaknade och hörde hur dom höll på att göra bulldegen - det blir alltså av :) Picknicken därimot vetetusan, hör hur blåsen viner ute och det skulle tydligen enligt svärfar inte bli det bästa vädret idag men jag tänker inte sörja, idag ska bli en dag att minnas =)


Nu ska jag upp, dusha och raka benen sen sätta mej nya strumpbyxorna och en av dom nya klänningarna / tunikorna. Jag ÄLSKAR att riva lappar från kläder , får oftast göra det på barnkläder så att få göra det på mina egna är kul =)


Underbara barn.

Snart är det dags för Underbara barn mässan igen och dit ska vi =) vem tackar ner till en massa gratisprover av alla dess slag, gratis saker och gratis prenumerationer och dessutom få se en hel del nyheter och annat, INTE jag :)

sängen...

Ligger i sängen nu, inget bra på tvn och en sovande Erik gjorde det inte allför roligt att sitta kvar där nere. Mitt stora problem nu är att jag INTE är trött. Hur kan det komma sig? Ingen aning faktisk men tror järntabletterna och folsyran börjar göra sitt för så här hade ni inte sett mej för bara någon vecka sen ;) Jag ligger hela nätterna vaken och tänker och ändå orkar jag dagarna + att jag är vaken kvällstid. Jag fullkomligt ÄLSKAR den här delen av graviditeten, efter illamående, trötthet och "jag ser mest mullig ut" perioden. Nu kommer den bästa av dom tre, PIGGHETEN. man kan städa morgon till kväll, man boar, man fixar man donar. ME like. Sen kommer den sista delen när man tycker sig varit gravid flera år och aldrig tror det kommer nå slut, när orken börjar tryta igen och det mesta känns tungt, särskilt kroppsligt så nu ska jag se till att njuta för vem vet hur länge denna pigghet kommer hålla i sig?


Imorgon ska jag om jag orkar och få tid byta gardiner här inne, det är mönster på dom här och jag klarar inte av mönster i sovrum, slutar varje natt att jag stirrar mej blint på samma ställe och sen drömmer om det ;) sjukt - Jag vet. Så har det varit sen jag var liten, eller iaf tonåring, längre tillbaka minns jag inte ;) hade några tavlor i mitt rum som alltid var det sista jag tittade på när jag somnade och vad jag än drömde om sen så var tavlorna med i drömmen. Jag är skum.



Har nästan myror i brallorna (fast jag inte har några boxor på mej) :P vill upp och ta kort på allt NU men försöker intala mej själv att även om det inte känns så så behöver jag några timmars sömn , lär väl surfa runt några timmar och hoppas på att MÅNGA uppdaterar sina bloggar vilket inte är så troligt en lördagkväll men snälla, skriv, för min skull ;)

Godnatt.

Imorgon,

imorgon ska vi ut på någon liten picknick med nybakta bullar DET ska bli mysigt. Jag ska prova mina nya kläder och kanske sminka mej lite extra. Jag tänker NJUTA söndagen.

svårt...

Erik somnade här i min famn och nu har jag inte hjärta att röra på mej för att ta min apelsin :P jobbigt är det , jag är sån där som jobbar upp ett begär, kan klara mej utan godis tex men om jag vet att det finns i skåpet kan jag inte för allt i världen få mej att INTE ta, jag får världens huvudvärk, jag fungerar inte som människa, någon som känner som jag? så måste nog snart sträcka mej iaf ... ;)

Loke fick sin skål godis framför bolibompa, han blev som jag trodde SÅ glad, hoppade av lycka och frågade om han fick titta i påsen och självklart fick han det, blev helt till sig MASSOR!! Farmor, farfar TITTA!! Haha där i låg en skumnapp, en skumglass, 4 småpluttar (ni vet som brukar ligga i tablettaskar) och en hallonbåt. Han brukar inte få så mycket så han var helt i extas, 15 min senare sov han :P men som han njöt, jag satt med honom på ena sidan och Felicia på andra som hade sin skål med lite russin och det roliga är att hon njuter lika mycket, hon blir helt till sig när hon ser att hon ska få en EGEN skål och hoppar direkt upp i soffan och sträcker sig efter den sen sitter dom som LJUS till allt är slut ;) Det är lördag det.

Hemma.

Nu är vi hemma, eller har varit det sen lite efter sju, Loke somnade i soffan hos farmor och farfar halv sju så vi fick med två sovande barn hem =) blir inga bilder idag för nu ska vi MYSA i soffan och titta på allt nytt fint. Har satt upp "walliesarna" på väggen och det blev mycket bättre än vi kunnat tro, vi har packat upp alla fina kläder och vi har tänt den nya ljuslyktan eller som Erik säger akvarieskålen ;) skön stämning är det iaf, godis, cola och jag ska äta apelsin :)

Barnen blev så glada när vi kom, Loke stod bara och tjöt och hämtade sin Felicia som kom springandes sen fick vi världens kramar båda två och en stor familjekram, återförening är det bästa som finns! Loke pussade oss och på Felicia och berättade om allt han gjort idag, dom hade varit jätte glada hela dagen, ätit bra och busat MASSOR =) Vi blev bjudna på svärmors godaste soppa - min favorit mat! så gullig, hon hade tänkt på mej och därför gjort den, Älskar henne!


Nej skala apelsin var det sen i nästa paus ska jag prova om nya åkpåsen passar i vagnen, hoppas det för den var så mysig =) vi köpte svart, icke rosa, wooow ;)

På väg hem

nu är vi på väg hem från täby =) ja, jag bloggar från bilen =)


Har pratat med barnen och dom har haft en jätte bra dag full av lek och bus *lättar mitt samvete*
Vi har shoppat - massor! inte ofta man hittar det mesta man vill ha =) Kommer bilder sen men jag fick med mej 4 tröjor hem, två strumbyxor och ett leende =) dessutom typ wallies som ska lysa upp vårat vardagsrum och trapp, en pirat till lokes dörrskylt, en spegel och lite pynt till den till Felicia, två babybyxor och två babymössor, blommor och annat kul :D kommer bilder senare när vi kommit hem!

Nu är vi på väg till marjum, ska få middag, krama på barnen och sen åka hem och ha lördagsmys =) var förbi coop i arninge och köpte med oss ingredienser så här ska bakas bullar =) köpte lördagsgodis till Loke också så han kommer bli SÅ glad. Just det, var in på babyland och där blev det en åkpåse till Felicias vagn och en klänning + body till henne =) En bra shopping dag helt enkelt.

Hoppas ni haft en lika bra dag som vi har haft, otroligt att man kan tanka ork på att gå, gå och gå ;) Kommer ha ont ikväll / imorgon men det är det värt. Vi har fått vara bara VI och vi har ätit god kina lunch, lovely.

Shopping.

NU är Erik på väg ut till marjum för att lämna barnen där, måste intala mej själv att jag INTE är en dålig hemsk mamma som har barnvakt på en lördag för min egna skull. Dom har det bra där, får vara ute hur mycket dom vill, gå till skogen och mata rådjuren med äpplen, cykla och kratta löv, saker dom ÄLSKAR. Loke packade iordning en egen väska med festis och kakor för säkerhetsskull ifall inte farmor har något hemma, haha, inte så troligt ;P

Vi åker nog till täby som det ser ut nu, jag vill som känt till panduro och det finns inget sånt i uppsala... om vi orkar kanske vi åker till skärholmen men känns som ett lite väl stort projekt för till Ikea behöver vi inte, kom inte på något imorse som jag egentligen ville köpa där, najs. Men hittade så sköna byxor på hm när jag var på stan med Jessica häromdagen så ett par sånna hoppas jag får följa med hem samt kanske en jacka som var slut i storlek här i lillstaden. En god lunch och kanske en fika bara jag och Erik är ju inte fel det heller, hur ofta händer det?


NEJ ANNA SLUTA, BARNEN HAR DET BRA.

 Stort VILL HA på denna boken, önskar mej i julklapp men funderar på om tomten ska komma tidigt iår, har hört ryktesvägar att den bara kostar 169 kr på åhlens just nu. Kliar i mina fingrar.

Vilken?

                 Vilken är finast? Urban jungle eller twincangaroo? Stor nackdel med båda är att man måste ha barnet frammåt efter liggdelåldern men samtidigt så dom andra vagnarna när man måste ha barnen åt samma håll från början är inte heller lockande då det är väldigt lätt för Felicia att tjuvnypa bebisen m.m om hon blir arg på mej ;) dessutom blir det mjuklift då, jag älskar hårdliftar.





Det är lördag idag !

Morgonstund har guld i mun, barnen leker nere, Erik fixar med frukost och jag ligger kvar i sängen med en kopp te med honung för halsen (nej jag är fortfarande inte bra) och tänker på lite allt möjligt.

Filmen vi såg igår var över förväntan, en riktig kärleksfilm och vi låg tätt ihopslingrade på slutet och pratade om livet, hur gärna vi vill få åldras tillsammans, få se barnen växa upp, få barnbarn och bara njuta av varandra många år framöver.

Idag är det kanelbullens dag så jag vet vad jag ska äta ;) hade tänkt baka men nu får vi se hur dagen blir... låg länge och tänkte inatt... en dum ovana jag har börjat med för jag får ju ingen sömn ! varför är man inte gladare över det man har? jag har dom senaste veckorna börjat tänka i två ord - NJUT DAGEN. det har hjälpt mej mycket, det är inte imorgon livet är, det är nu. Det är nu minnen skapas och det är idag mina barn är så gamla som dom är, imorgon är dom en dag äldre och det finns ingen anledning att längta efter bebis (fast det gör jag ju) för den kommer så småningen om och om jag bara längtar och inte njuter av dom dagar som är nu har jag ju helt plötsligt när den lilla kommer missat tre månader av mitt liv, av mina barns upväxt. Nej skärpning alla, sluta tänka på imorgon, tänk NU.

Svammel svammel. Kände bara igår när vi såg filmen att jag skulle vilja bo långt ifrån allt, i ett stort hus där barnen kan leka ute och vi kan åldras tillsammans, där inga måsten finns och inga krav på hur man ska ha det hemma eller hur man ska se ut. Varför njuter vi inte bara lördagen? bakar bullar, myser med barnen, går ut på eftermiddagen och har picknick, lagar god middag tillsammans och sen har en skön familjekväll tillsammans. Varför tror man att några nya ljuslyktor, några färska blommor, lite nya kläder ska kunna göra lördagen lika bra? svårt att få ut alla tankar jag har för dom låter mycket bättre in my head ;)

jaja, nu ska jag ner och göra mej iordning, sen blir det familjmöte för dagen :P NJUT LÖRDAGEN.




Bloggen bråkar

bloggen har bråkat mej mej tillräckligt för ikväll och jag orkar inte bry mej längre, ni får stå ut med kopier av kort m.m....

Mio sjuk.

Hanne hörde av sig vid lunchtid och meddelade att Mio låg hemma i feber, tråkigt men vi fick en egendag bara vi tre och det är inte fy skam det heller...! tråkigt nog mådde jag inte alltför bra så jag och Loke såg på tv och läste böcker medan Felicia sov men så fort hon vaknade packade vi iordning kakor och festis, Loke var så stolt och glad över att få packa i sin lilla ryggsäck och det gjorde mej glad, att trots jag mår dåligt kan jag ge honom världens äventyr!

Vi var sen ute från lite över ett till Erik kom hem =) det ni! var bara i lekparken här över, i skogen som Loke säger =) barnen gungade, åkte rutchkana, matade alla lejon och tigrar som bodde på stenarna och byggde ett hus till Erik av lite grus och gick sen in dit och fikade :P Jag kan ärligt säga att jag inte alltid tycker det är jätte kul att leka med barn men idag njöt jag, två glada barn i höstsolen. Dom har kommit upp i en ålder nu när vi kan vara i lekparken utan att min kropp tar alltför mycket stryk, jag behöver inte lyfta upp något barn för stegen, jag behöver inte hålla i när dom åker kana, jag behöver inte lyfta lyfta lyfta. Dom klarar sig själva =) två olyckor bara... Loke stod och gungade och busade så han ramlade av... hade kunnat gå illa men gick BRA. Andra var när han gungade och Felicia kom springades och trots att jag tog tag i henne hann jag inte riktigt och hon fick gungan i ansiktet och flög bakåt. Tack och lov gick det BRA. inga märken eller lång gråt. Sista timman lekte dom inne på tomten, Loke lekte byggarebob i sandlådan och körde och grävde med alla trakotorer, var ju sådär lagom fuktig sand att bygga med =) Felicia lagade mat i lekstugan, fixade och donade.

Själv satt jag så här och njöt.



                                                                                                                                                                                

Barnens nya kläder.

     

  
Livsnjutare.



     

Nu har Erik kommit hem från coop med en stor skål plockgodis, en ny film, choklad och coca cola så jag ska ta fredagkväll nu, skönt efter en kväll med ONT. Det var nog sista storstädningen jag kunde göra som gravid och denna foglossning, efter middagen fick jag lägga mej och kunde sen knappt resa mej upp när Loke ville att jag skulle säga godnatt till honom... känns hemskt. Men men , helt nu :D

allt kan inte vara bra samtidigt

det är nystädat, barnen leker bra, jag är rätt glad men ILLAMÅENDE. har inte hunnit äta något idag eftersom jag körde gärnet för att inte tappa gnistan och riskera att inte hinna klart med allting och nu kan jag inte äta för då vill barnen ha och det blir fel med deras lunch... får glatt vänta 45 min till...! får väl gå och tjuväta en kaka eller något så sockernivån ökar något.

Jag har tänkt på en sak, om jag inte vore sjuk, bara hemma, tänk vad mycket man skulle hinna. För mig är det en omljighet att klara ha ett välstädat hem, rena kläder i garderoberna, nybakta bullar o andra spännande recept att bjuda fikasugna gäster på, att hålla barnen och mej själv hel och ren, hinna klippa sig m.m HUR hinner folk. Vet att många inte har det såhär men jag skulle så gärna vilja hinna mer än en sak,.. jag vill baka och prova nya recept, jag vill orka bjuda hem folk och sen orka städa när dom gått... nu är jag trött. Men ska ju träffa folk idag iaf trots att det blir köpta ballerina och bullar ;)

imorgon står det shopping på schemat, panduro, ikea och lite klädaffärer, börjar öka på "köp" listorna nu =) stora frågan är om barnen ska med eller inte... dom är känsliga för barnvakt just nu samtidigt som Felicia mår dåligt av att åka bil och har säkert roligare båda två hos farmor och farfar eller någonannanstans. We will se.

Fredagsfint =)

Erik läste min blogg igår kväll och undrade varför jag skrivit tisdagsmysa och haha, det undrar jag med, redan fredag idag ju =)

med två morgonpigga barn (var nere redan sju) har jag hunnit MASSOR, har dammsugit och torkat golv i Hela huset, dammat överallt, plockat och fixat i köket, plockat ur diskmaskinen, putsat några fönster, tvättat en maskin tvätt, duschat och klätt på mej själv och barnen, dom springer runt här nu i sina nya fina kläder =)


OCH kl är INTE ENS HALV TIO :D

ska ge barnen lunch om någon timme sen täntke jag gå till konsum, har varken några kakor eller mjölk till kaffe hemma så tänkte fråga Hanne om dom vill gå med oss dit, kan dom små få sova ute i det sköna vädret?? och dom stora få leka i någon lekpark på vägen så slipper jag ha dåligt samvete ikväll att dom inte fått vara ute ;)

Det luktar så gott här hemma -. jag njuter !


Idag.

Förstår fortfarande inte men jag hann SJUKT mycket imorse, städade igenom hela huset så nu när lusten faller in är det bara att dammsuga och göra helgfint =) hann även ett antal blöjbyten, krossa en kopp, vika tvätt, klä på barn, mysa, göra iordning mej själv osv :P

Efter lämning cyklade jag ner och satte mej hos Linus, köpte med mig lite frukost för det hade jag inte hunnit under min händelserika morgon :P småsnackade lite med honom och satte mej sen en stund hos mamma. Följde med dom och åt lunch och tråkigt nog kunde jag inte ens få i mig maten så fick lämna... icke gott. Hemsk konsistens på tonfisken och nudlarna var jätte starka.. jag lyckas aldrig få god mat ute, fel på mej eller restaurangen?

Hur som helst och hur som haver så träffade jag sen upp Jessica och barnen, Tilde hade vaccinationsfeber så dom var hemma från förskolan men sov gott i vagnen så vi gick på hm och Jessica provade jeans , jag tackade för kläderna jag fått än en gång, provade ytterligare ett par jeans imorse som satt perfa, lite stora men de växer jag nog i inom snar framtid, inget att oroa sig för ;P

Gick sen upp till coop och handlade lite och sen till blomsterlandet för hon skulle handla blommor och det var ju då jag kom ut med min söta lilla Anna också :)

hämtade upp datorn och lite annat jag lämnat på thermotech och cyklade sen och hämtade barnen. Loke har haft en jobbig eftermiddag, att somna så sent igår och ha lång förskolevecka har tagit på hans krafter, skönt att dom är lediga imorgon, han började blöda näsblod när vi väl kom hem efter ett par trötthetsfajter på väg hem...stackarn. Nu efter lek, middag och ett litet besök av farfar sover han gott sen en timme tillbaka, hoppas han får sova ut ordentligt imorgon för vi ska leka med Hanne - jag Miranda - Loke och Mio - Felicia =) ser ut att bli en rolig fredag, har lite funderingar på att orka baka bullar med barnen, det är ju trots allt kanelbullensdag på lördag, glöm inte det ! :)

Igår.

Kvällen igår blev VÅR. Mamma och pappa kom hit när dom slutat jobba vid sex, jag hade lagat middag till dom så dom blev glada, trodde dom skulle få sitta som hungriga barnvakter men så taskig är jag inte ;) Dom hade varit i Umeå med jobbet så hade paket med sig till barnen, missade Lokes härliga miner på varje kort men han blev jätte glad och utbrast WOW kläder!! :P kul att han blir så glad för det!

     

Vi hade en mysig lite stund på marknaden trots spöregn i perioder... glada att vi inte tog med barnen för vi såg inget glatt barn, alla var blöta och kalla... pricken över i blev iaf en mysig fika på stan med bakad potatis och småsnack, ett perfekt avslut på en kall höstkväll.

när vi kom hem vid åtta var Loke fortfarande vaken, han hade varit lite ledsen och saknat oss, gör ont i mitt mammahjärta att höra det... han har blivit så kramig på sista tiden och har verkligen behov av att vara NÄRA.  Men dom hade haft det bra, sett på tv, busat massor och läst böcker, sjungit sånger och myst. Tack för att ni ville vara hos barnen :)
När dom gick vid nio somnade Loke bums, jag hann sjunga sov du lilla vide en gång tror jag bara =) sötunge.

Vi saknar.

Jag har tänt lite ljus, streamat vatten och slagit mej ner i soffan, Erik är uppe och fixar med något och när han kommer ner ska vi tisdagsmysa med rem från marknaden, gott & blandat samt pringles framför tvn, kanske slå på en film?


Vi saknar i våran familj, vi saknar dig Anna, våran solstråle. Loke pratar så mycket om henne, han kan vara ute i lekstugan i timmar och leka med Anna, han kan köra runt henne i sin hästvagn här inne (som förövrigt inte finns) och ofta så säger han åt Felicia att hon är Anna och han är farfar sen leker dom att dom går ut och går med Lillis, lagar mat och annat, man märker att han tänker och funderar mycket. Varje gång vi åker från bussstationen vill han INTE åka röd buss, han vill åka BLÅ buss, HEM till Anna, när han såg några hus vid sjukhuset sa han DÄR BOR ANNA!! Jätte glad, HUR förklarar man för ett litet barn att vi inte bara kan åka till henne, till dej Anna, vi saknar dej!

om jag inte vore gravid skulle vi sätta oss på ett plan och hälsa på men nu är det inte så enkelt , vi får längta och sakna och sen glädjas när vi får ses och kramas till jul, vi får titta på bilder och prata om saker dom gjort, vi får inte glömma varandra ! Varje gång vi åker förbi badhuset pratar Loke om hur han badade och busade där med Faster Anna, tänk att så små saker (för oss) gör så stora minnen hos dom små.

Idag köpte jag en liten blomma, jag frågade Loke vad den hette och han svarade Anna, faster Anna. Så nu står du på vårat matbord och lyser upp våra mörka höstdagar, vi älskar dej!


Höstmys

ställde klockan och sov till 14.20 och drog mej sen till halv... så skönt, jag var verkligen TRÖTT. Hann sen både vika tvätt och plocka ur diskmaskinen innan de var dags att cykla i spöregnet till barnen. Usch läskigt det är att cykla med en hand, paraplyt i andra när det är så mycket vatten på vägen, blir halt. Fram kom jag iaf och det till två glada som sprang mot varandra , kramades och njöt av att vara VI igen :) Tog bussen hem i regnet, världens motvind så kändes som vi gick och gick men kom ingenvart, två paraplyn blåste sönder så måste försöka laga dom ikväll annars har jag inget...!

När vi väl kom hem och in i värmen satte jag på en film, tände alla myslampor och lite ljus



placerade ut dom lite överallt så nu har vi höstmys =)

det ser ut så här utanför fönstret



det blåser och har redan börjat mörkna så ordet MARKNAD känns inte allför lockande just nu.. är sugen på Kina mat, funderar på om Erik ska ta det med sig när han kommer eller om vi ska ha barnvakt och gå ut och äta senare!?

Har nu vikt den sista tvätten så känner mej färdig för idag, en skön känsla.

Lovade ju bilder på nya tavlorna så här kommer det, bilder från övervåningen får bli en annan dag. Tände ljusrondellen eller va de kallas i hallen också , mys.

           

Fick med en bild på hörnan ovanför spisen också, inte riktigt klar, ska till lite kakel och så men fin är den =) Även en bild på Felicia från igår, så där sätter hon sig varje dag när hon kommer hem med en kudde i knät, ser så mysigt ut, hon tankar verkligen ork för några minuter senare varje dag leker hon som en galning igen :o)

Hon är med syskon

Erik sa något så gulligt igår, vi låg i soffan och småpratade (är ju bara skit på tv) och så säger han "jag kan inte släppa det, jag tror att ****** är med syskon, först skrattade jag till men sen hörde jag hur fint det lät, har aldrig tänkt på det så förut, bara att man är med barn men jag är ju faktiskt med SYSKON. Känner mej värdefull när jag tänker på det, jag bär inte bara på mitt barn, jag bär på mina barns syskon. så mycket kärlek i det ordet - syskon.


Vill inte skriva här vem det handlar om för vi vet ju faktiskt ingenting och hon kanske rentav läser här.. vore kul att veta ;) så vem är du där bakom skärmen som läser, kom fram ! :)

....

duschad och fräsch, kände mej pigg och tänkte att ikväll blir det mys på marknaden men tittade ut och ser att regnet öser ner så får se hur det blir med den saken...! har fixat med tvätt och ätit lunch, flätat håret och nu ska jag lägga mej med tidningen och sen sova till halv tre... skönt!



allergisk

Hör att diskmaskinen är på sluttampen så snart kommer den börja pipa - jag är ALLERGISK mot pip, det kan ge mej migrän på några sekunder, rätt sjukt vad som kan framkalla det egentligen... JAg ska iaf ta mej ner så jag kan öppna luckan så fort den är klar så ska jag också hänga lite tvätt och slänga i en ljus maskin sen är det tomt i korgarna =) ska också ut och kolla brevlådan och HOPPAS korten ligger där i...!

ska egentligen duscha sen men känner mej helt slut så lutar åt att jag sover en timme och sen duschar, får sån mjölksyra av att skölja ur shampot och då ska vi inte prata om hur ont det gör att torka och borsta håret då jag måste ha händerna över huvudet en längre stund så inget jag längtar efter direkt men kan inte vänta för länge heller... vill håret ska hinna torka lite innan hämtning av barnen för förkylningen sitter i och den blir inte bättre av att jag cyklar i blött hår - tro mej.


Onsdag

idag är en feelgood dag, när jag cyklade hemmåt från affären tänkte jag på allt bra jag redan varit med om idag, jag gör det ofta när jag cyklar utan att jag tänker på det och kommer ofta då på mej själv med att le, det gör min dag. Jag tänkte på morgonen, hur jag hörde Felicia glatt ropa Mamma från sitt rum, bredvid mej låg en sovande Loke så jag pussade honom försiktigt på pannan och gick sen upp för att få världens leende mot mej, Godmorgon älskade barn ! vi la oss tillsammans i Lokes säng och efter en stund lekte Felicia runt och slutligen vaknade Loke och kom in till oss. Jag gav både dom och mej själv kvalitetstid med sagoläsning av alla böcker dom ville höra, tror dom tyckte det var lika mysigt som jag tills Loke ville ner, se bolibompa och dricka välling :)

Jag gjorde mej iordning medans och plockade i köket sen blev det påklädning och mys i soffan och lek på golvet, barnen var på sitt bästa humör imorse och det gör mej glad =) gjorde en pakt mot mej själv och sprayade ner båda badrummen med rengöringsmedel och satte sen på en tvättmaskin så jag visste att jag skulle få det gjort idag :)

Trodde jag skulle slippa handla idag då vi har mat hemma men när jag skulle sätta på diskmaskinen imorse kom jag på att tabletterna tog slut igår så var bara att cykla till coop efter lämning, börjar känna mej som en liten spanjor, är på affären varje morgon i lugnet med pensionärerna och lite andra mammor och handlar dagens middag ;) stod som en liten flicka vid leksakshyllan fast vid rengöringshyllan idag, Vad mycket saker det finns! och allt luktar så gott, om jag hade pengar skulle jag lugnt kunnat plocka på mej både det ena och det andra :P men fick nöja mej med några rengöringssvampar och en snobb duk från vileda som skulle göra städningen SÅ enkel ;) På väg hem åt jag godis och tänkte som sagt...


TÄNK att jag fick vakna med MINA älskade barn, Jag fick ge dom en lugn och skön morgon utan stress men fylld av kärlek, jag åkte buss med dom och fick sen Lokes stolthet och lycka i ögonen när han satt där på ett eget säte ovanför oss och hans söta blyghet när en tjej satte sej bredvid honom, jag fick höra deras härliga skratt och jag fick lämna dom på en förskola som jag vet dom trivs på. Jag handlade rengöringsmedel till VÅRAT hem, jag åt godis för att JAG var sugen på det, jag städade när jag kom hem med ett leende för att jag städade vårat HUS. Vårat LIV. Erik ringde precis bara för att säga att han ÄLSKAR mej och att han kände sig fånig som gick runt med ett leende hela dagarna för att han kände sig så LYCKLIG med OSS. Vi fyra - En familj. Imorse när vi satt framför byggare bob hade jag båda barnen i knät, dom lutade sig mot mej och bebisen i magen kickar alltid som mest då, som att h*n känner att det är hans syskon som är så nära, tänk vad mycket kul dom ska få, Våra TRE underverk!!

Jag känner mej så glad som kan känna så här, att jag har RÄTTEN att känna så här, jag är sjukskriven, jag har nu så ont efter att ha skrubbat, stått i fel ställningar m.m att tårarna kommer men lyckan tar över och kan inte förstöras pga någon dum jävla sjukdom. INGENTING ska få förstöra för oss. Jag får ofta dåligt samvete att jag lämnar barnen på förskolan och sen går hem men vad gör jag då? Hade jag orkat ha dom hemma och sysselsätta och roa dom som jag då hade behövt hade jag inte orkat och jag hade inte kunnat vara den mamma jag nu är NÄR dom är hemma, och hade jag orkat hade jag inte behövt vara sjukskriven och då istället hade jag Jobbat, kanske heltid, iaf halvtid och då hade dom behövt vara med på förskolan än dom är nu, summan av sumarum, dom hade inte kunnat ha det bättre och kommer aldrig kunna gå så lite där som nu, dom får både lugn morgon - lek med kompisar och utveckling där - Och en lugn eftermiddag utan stress vid matlagningen och sen en kväll tillsammans med både mamma och pappa. Jag ska inte behöva ha dåligt samvete, jag måste intala mej själv det. Jag är den jag är och jag är BRA.

spännande - barnen hos farmor och farfar i söndags =) Om dom ska flytta ska vi få den där kökssoffan, vi har sen vi blev tillsammans velat ha en köksoffa så vi blev jätte glada, hoppas den får plats där vi tänkt =) då ska jag ha en massa mysiga kuddar i den och Erik och barnen ska få ha många sköna stunder i den när han kommit från jobbet - så som det ska vara! Att farfar ropade in den på en auktion vid 20 års ålder för HELA 8 kr gör den dessutom väldigt värdefull för oss. En boll - även den här bilden från söndagen. Barnen var på sitt gladaste humör och busade massor med sin egna farfar Harry, Loke pratar mycket om dom hemma, har sagt det förut och säger det igen, jag är så glad att våra barn har så många runt omkring sig, så mycket kärlek!


RSS 2.0