Ännu en ...

Underbar dag i solsken i samma anda som dom senaste veckorna =) En happy morgon som följdes av dusch och buss hem till Jessica =) Vi gick tillsammans ner till mariagården där vi såg att dom var i parken idag eftersom solen sken så fint =) Vi gick dit men kände att våra små var lite väl små så vi tog en prommis längs vattnet istället och sen ner på stan och handlade lite smått, dock inte jag :D det är skönt att shoppa åt andra, haha. Ner till stil och hälsade på hennes lilla slav, haha och sen hem till henne där jag bjöds underbar pestosallad med soltorkade tomater, skinka och mozzarella :D

Vi relaxade i solen med lite godis till efterrätt innan vi hämtade hem barnen från förskolan och åt glass till mellis. Sen följde lek, cykling, sandlåde byggen , gungning och en hel del såpbubbleblås, dom har jätte häftiga grejer så barnen var helt faschinerade över oss när vi blåste ;) fick många fina kort när dom satt där på en filt på gräsmattan men måste prata med Jessica innan jag lägger upp något här =)

När kl närmade sig middag gick vi tillsammans till norrköp och handlade lite sen fick barnen säga "hejdå, ses imrogon" och vi gick hem. Städade och dammsög uppe samt städade badrummet och sen lagades det middag

Ikväll har vi varit och köpt saker till staketet och en ny duk till köksbordet blandannat. Härliga ljusa kvällar, man vinner en massa tid på dom :)

Just det , träffade hanne idag, saknat dej gumman så härligt att se dej =)

Imorgon är det saker hela dagen och kl sex ska vi och familjen Veronika och Danai innfinna oss hemma hos Jessica och Peter för fika (hon har lovat chokladkaka av smulans recept) mums och sen går vi tillsammans allihopa upp till knutby och ser på brasan och låter barnen leka där, låter väl som en bra kväll? Skönt dom bor precis där så nära och bra!

Nu ska jag umgås med min kära, allting är rent och fint och all tvätt är fixad så varför inte njuta kvällen?


Man kanske?

Man kanske skulle ta och blogga lite eller vad säger ni?
Visst hör jag lite JAAA rop där borta? visste väl det ;)

Länge sen sist, tiden har rusat och tiden tiden vid datorn har varit minimal, många dagar har den förblivit opåslagen, det har varit SOL varje dag sen jag skrev så dagarna har fyllds av vänner , fika , glass, utelek, shopping, öppna förskolan, kalas, fest, myskvällar i soffan, promenader, fixning på tomten och här inne, städning, m.m

Vi har haft det BRA helt enkelt =) Jag har kommit på mej själv med att ofta gå och tänka på att jag känner mej lycklig och det gör mej så där pirrigt glad, det är en stor grej på gång och snart ska alla få veta, jag väntar dessutom på ett mail som kanske kommer göra allt lite enklare för oss och ge oss en semester. Mycket händer, mycket ska ske så det kommer nog inte bli så mycket uppdatering här den närmaste tiden. Har varit grymt dålig på att ta kort i veckna men lite finns det som ska laddas in så kommer nog upp lite här sen men dom flesta jag tagit är på barnen tillsammans men kompisar och det läggs såklart inte ut här :)

Nu är Erik ute och fixar på tomten, hela maj kommer gå till den sen 1 juni kommer köket så antar att hela juni och en del av juli kommer gå till det och resten av undervåningen och sen hoppas vi på lite välbehövlig sommarledighet när vi bara kan njuta av våra två små!

Gud, svårt att skriva när man inte skrivit så länge men kan inte berätta allt som hänt för det är så mycket, men men nu har jag iaf skrivit.

Njut våren.

Paket

Jag slogs precis av hur mysigt det såg ut ute, stod vid fönstret i köket och såg vårat utebord, med ny rosarutig duk och gula fina blommor på, lampan lyste på väggen så det såg så varmt och skönt ut och jag slogs av att snart kan vi sitta ute på kvällarna, snart kan man grilla, tända ljus och lyssna på Eriks munspel i sommarnatten.

Slog precis in Felicias paket, dom blev så fina så nu vill jag bara ge dom till henne men vet vem som kommer öppna, haha, bra att hon är för liten att förstå :)

men hon fick ett litet rosa glittrigt paket av sin farmor och farfar idag som hon inte ville släppa ifrån sig så det kan bli ramaski om hon förstår att det är hennes på lördag, hehe.  Av oss har hon hunnit få en dockstol med bricka som Loke älskade så imorse innan vi stack fick dockan frukost och när vi kom hem var det matdags igen :) En turkos kofta till sommaren och en lilamönstrad liten dreggellapp-halsduk, av mormor fick hon en liten bok som hon kunde läsa i vagnen så en helt värdelös födelsedag har hon nog inte haft tror jag så kan nog döva mitt dåliga samvete lite med det :)

Nu ska jag surfa tårtor, någon som har något smarrigt recept på lager?

Trött.

Trött efter lång dag, skyndade iväg till doktorn imorse för att få veta att jag hade tagit fel på tiden, kul när man står där tidigt på morgonen med två barn och det är svinkallt ute, men men, inte hänga läpp...! Loke var lite fundersam när han var så inställt på att gå till doktorn och att vi sen bara gick iväg igen :P Upp till dagis efter att ha handlat lite på kryddan och sen vidare hem till mamma och pappa för att lämna Felicia. Vi var helt genomkalla av blåsten när vi kom dit, tur att vädret blev lite bättre sen :) men skönt att gå iaf, bara få tänka klart!

Fick lite frukost där innan pappa skjussade mej till frissan och nu sitter jag här med en hel del blekta slingor, måste säga att jag faktiskt blev nöjd, fräscht med ljust nu till våren =) Vidare och träffade kompisarna i fibro gruppen, vi provade på nya cafeet i stan och blev sittade där i nästan tre timmar, underbara sallader med allt möjligt i, rekomenderas! Gamla lemon cafe =)

Fick skjuss av jeanette upp till dagis sen och väl där mötte jag upp karin och felicia =) Tog oss hemmåt och lagade mat, städade lite smått och satte på en tvättmaskin... haha, jag hällde ut nästan ett helt paket makaroner över precis hela köket så ja, vi har nydammsuget ;) typiskt att erik dammsög innan han stack till jobbet imorse för det fick jag ju bara göra om...!

Ikväll har ingegerd och gunnar varit här och haft barnen, dom hade varit lätta att lägga och inte gråtit någonting medan vi varit borta, sånt är kul att höra :) själva var vi ju på anhörigträffen vilken innehöll både info, prat och underhållning i form av musik, pratade med Ulrika efteråt och nästa vecka måste vi få till en fika, hanns inte den här veckan... ¨

Nu är vi hemma, sega som sagt, väntar på en tvättmaskin jag slängde i när vi kom hem så lär få vänta en timme... sen blir det sängen!!

Har inte hunnit fira Felcia någonting idag så det blir på lördag istället! funderade lite på om vi ska ge paket imorgon men eftersom alla kommer på lördag så känns det taskigt mot loke om det ska bli tre dagar som bara handlar om henne... nej, på¨lördag blir det storkalas :D nu känner jag att jag skriver mer fel än rätt så

godnatt

Ida Felicia Novali 2007-04-17


Idag fyller vår lilla tjej 1 år
För ett år sen låg vi nu på BB, vi kunde inte sova, vi bara tittade
Vi log och vi förundrades
Vi kunde inte sluta titta, se hur hon låg där
Hon var hos oss, med oss.
Vi saknade Loke men vi njöt av dom timmar det bara var vi, lugnet och ingen omvärld
vi var ut till fikarummet och stolta visade vi upp vår lilla bebis i rosa
stolta föräldrar
vi funderade på namn, Erik sprang och lånade en namnbok
vi läste om vad alla betydde medan vi hade henne på våra bröst
Vi log
Vi var nu fyra i familjen
Underbara familj
Här om dagen åkte vi bil, barnen satt i bak och vi hörde hur dom gurglade av skratt, dom härmade varandras ljud och dom försökte kittla varann, vi skrattade hela familjen, tillsammans
Underbara familj

Älskade Felicia, ett år har gått och många ska komma, jag ser fram imot alla med ett stort leende, älskade unge! Du förändrade mitt liv så totalt, du gjorde mej till tvåbarnsmamma, jag har numera alltid något att göra, jag har alltid något att förundras över, jag skulle kunna skriva i timmar, om allt du gör för mej, om hur mycket jag älskar dig och Loke men jag nöjer mej med fyra ord.
Tack. Jag älskar er !

En månad var du när du fick ditt namn, då hade du hetat allt vad vi kunde komma på
vi fastnade för Felicia -  stor lycka

image241

Erik 22 år.

Det är så mycket nu, så fruktansvärt mycket, tiden äter upp mej innifrån och jag hinner inget av allt det jag vill. Idag fyller Erik år, vilket jag kom på sent igår och då på ett mirikalöst sätt lyckades fixa present till honom och idag har vi knappt hunnit säga grattis till honom. imorgon fyller Felicia år och inte då heller kommer vi hinna fira, ska bort hela dagen och kvällen så kalas blir i helgen. Måste dock slå in lite paket nu ikväll trots tröttheten och allt annat som jag borde göra här hemma eftersom svärföräldrarna ska ha barnen här imorgon kväll.

Har inga underkläder rena, det ligger saker överallt, jag känner att jag har noll koll på allt. Jag behöver mer tid!!

Ikväll har vi varit i arninge och nu är köket klappat och klart, alla papper är skriva och i juni har vi nytt kök :D känner mej helt pirrigt glas, nästan lite illamående glad men mycket som ska göras till dess. Nytt golv ska läggas, all el ska dras om, vägg ska rivas, altandörr ska flyttas m.m . Dessutom ska golvet mellan kök och hall passas ihop, lister ska upp i vardagsrum och hall och mycket annat ska göras. Trappen är inte klar den heller.

Vi hade tänkt oss att bygga trall och fixa i trädgården till helgen men ser inte ut som det hinns men lite småfix hinns väl alltid. Igårkväll efter jag kom hem efter lång dag planerade jag massa nya blommor i nya fina krukor och ställde på trallen och idag inhandlades nu duk till utebordet och ny dörrmatta till lekstugan som jag hann slänga dit innan vi skyndade iväg till täby.

Karin har haft barnen ikväll, tack för det gumman! Erik skjussar henne hem nu.

I fredags var vi till täby ju som jag skrev, sen skynda till norrtälje för att fota hela familjen, en snabb tur på stan och sen hälsade vi på min farmor och farfar där vi fick sen lunch =) Hem en stund och sen till mamma och pappa där det blev helkväll men mat och kortspel :)

I lördags ringde Linn, hon ville ha med mig till örebro så sagt och gjort, efter att varit ner en sväng på stan och shoppat kläder till barnen åkte erik och barnen till råda och jag och Linn till Örebro :D Hem till hennes lägenhet, fixa oss och sen hem till Emilia där det blev cider och snacks innan vi gick ut och åt :D tapasplanka för hela slanten och sen hem och mysprata i soffan :D kom hem till linn igen vid tolv och avslutade då med ett glas vin och en kopp te , haha.

I söndags stod det shopping på temat, hämtade upp Emilia och åkte bort till Ikea , shoppade lite smått och gott (som jag fortfarande inte hunnit fixa med, skamligt) sen till lite affärer där ute innan vi tog oss in till stan och åt lunch på mysigt cafe, bakad potatis avnjöts innan shoppingen började :D lotusblommor till vardagsrummet och soffkuddar  och lite andra inredning prylar, kort kommer när jag får ork och tid :) Skjussade sen hem E med alla sina ute möbler innan vi började vår resa hemmåt, mycket snack och skratt i bilen, stannade i västerås och vräckte hamburgare och lite shopping hann vi med också innan affärerna stängde, haha, var där 2 minuter i fem och affäern vi skulle till stängde 5 men jag hann handla en hel del. haha.
Hemma vid halv åtta och då var det bara att berätta allt kul för Erik, packa upp och fixa lite hemma, sen sova!!

I måndags var vi hemma på förmiddagen, fixade men tycker inte något blivit gjort iaf, sen till ungaföräldrar där vi var till fyra. Gick en sväng med Jessica och Embla på knutbytorg innan Erik hämtade oss där. Vi åkte hem, lagade mat och insåg hur trötta vi var... känner att vi gjorde något men kommer faan inte på vad.

Igår stressade vi ner på förmiddagen till mariagården där vi träffade alla kompisar, var där på fm, lekte och sjöng och gick sen på stan med Jessica och Tilde, åt god lunch på frankies och snackade en massa skit. Som vanligt med andra ord ;) När hon sen skulle hämta Tyra sprang jag upp på kontoret och skrev ut lite papper jag behövde, blev fika där och som vanligt sprang jag från stan en kvart innan loke skulle hämtas, pjhuu, jag hann.
Lekte på en lekplats nästan en timme i solen innan hemgång och när vi väl kom hem stannade vi ute itll erik kom vid fem, tog fram utemöblerna, rensade och slängde lite sandleksaker och sånt :) Åkte och handlade kyl och frys fulla samt blommor och krukor som jag ju redan skrivit om =) Den delen av kvällen som efter middagen återstod gick till att fixa med en present F ska få imorgon och till att planera kök... tog lång tid.

Idag skulle jag ha träffat Ulrika på morgonen, fikat. Sen träffat Jessica med Embla och umgåtts en stund sen skulle jag och barnen hem till Jessica med Tyra och Tilde och leka innan vi skulle skynda hem och hinna till noblessa men Jessica (embla) kunde inte komma in förrän vi inte kunde ses, Tyra hade blivit sjuk så dom kunde inte ses och när det blev så bestämde jag mej för att ställa in Ulrika också, vi ses ju imorgon. Jag känner en sån fruktansvärd inre stress och den är inte rolig. Magkatarr är det enda den ger mej. Tack. Försökte så gott jag kunde få något gjort här hemma istället och när Loke hämtats gick vi till knutby torg och handlade roliga saker till trädgården, lite mat och nödvändigheter, träffade på Karin där också så hon följde med i bilen hem när Erik hämtade oss =)

Jag är trött. Fy faan.

Imorgon fyller Felicia som sagt år och dagen kommer se ut så här. Kl åtta ska jag vara hos barnläkarn med båda barnen, kl 10 ska jag färga håret och innan dess ska jag hinna lämna Loke på dagis. Kl tolv måste jag vara klar hos frissan för då är det fibro träff och den håller på till halv tre då jag måste springa och hämta Loke igen. Hem, äta middag och fixa oss, lämna över barnen till ingegerd och gunnar och sen på anhörig möte om fibro som kommer ta hela kvällen så när vi kommer hem lär det bli sängen. Vilken rolig ett års dag. verkligen.

Usch, jag får ju inget vettigt skrivet, huvudet är helt grötigt och jag kommer inte ens ihåg vad som hände igår men ska bli bättre, ska ladda in bilder från veckan och lägga ut och även visa köket, det är sååå fint :D

Nej, om man skulle göra det som måstes kanske. Har ni tid över? Ge mej.

Saknar.

Någon som saknar bloggen eller ska den läggas ner?

Fredag yippi =)

Efter en gårdag med fibrocirkel där vi fick mycket pratat och mycket information, en snabb sväng på åhlens med karin för att visa henne en väska jag blivit kär i, varför måste den kosta 649kr?
Middag henne med sällskap av henne, mosterbad med barnen och senare tv och bullkalas känner jag mej glad idag :)

Är fixad och klar, nöjd med smink och föning av hår, ska nog bli bra dag och foto idag =) Ska snart åka, bara fixa klart i köket så det är lite fredagsfint när vi kommer hem. Funderar på att ta en sväng förbi farmor och farfar i eftermiddag men kanske tar det i helgen istället?

Mycket som vill göras, tänk om viljan och tiden kunde gå hand i hand ;)

Tiden går för fort.

Man ska ta det lugnt och inte stressa när man har fibro... hur lyckas man med det när det är så mycket hela tiden?
Vi vaknade inte förrän 08.15 idag, skönt det iaf så man slipper gå trött på dagen! Har fixat lite, klätt på F och snart ska jag också in i duschen och göras klar.

igår efter lunchen tog vi en prommis hem till Karin, sjöng sing star :D sjukt dålig är jag men kul är det :D
Stressade ner på stan sen igen när Karp skulle göra prov och fixade lite saker där och såg hur alla saker stod mej rakt upp i ansiktet bara för att dom vet att jag inte har råd just nu ;)

Träffade Ulrika iaf, det var skoj =) pratade en stund och jag fick träffa styrelseordförande i fibro förbundet här i Norrtälje.

Efter att ha hämtat Loke på dagis och Karin i skolan blev det bullshopping på kryddan, sjukt sugen på 7 sorters kakor, haha. Va lite kul när jag hämtade Loke för jag tyckte han hade lite väl korta byxor och det skojades frikst om det där, vi skrattade gott och sen gick vi hem och upptäckte att en trött pappa tagit på honom Felicias jeans, haha! Att jag inte tog kort :P

Spenatvåfflor till middag som Karp stannade på och sen tvkväll med butterkaka, kakor, äppel mazariner och arraksbollar och ja, jag ljuger inte när jag säger att jag somnade illamående , haha.

Idag är det fibro cirkeln som gäller, sen hämta Loke och ta oss hem, ikväll MÅSTE vi rita klart köket och bestämma oss för vad vi vill samt kolla kläder och fixa oss för imorgon för 10 imorn ska vi på köksplaneringsmöte i arninge och kl ett ska vi på familjefotografering i norrtälje :D

Om vi kan bryta dom väggar vi vill och dörrar, fönster vi vill så kommer vårat kök bli helt underbart och huset helt annurlunda, hoppas :D

image236

Bild från i påsk.

image237

Blå öga

image238

Vår lilla hund hos min farmor och farfar!

image239

Haha, Loke klädde på sig det han tyckte var fint, F jacka och napp :P


Thermotech

Sitter uppe på mamma och pappas jobb, nyklippt och fin :) Nöjd.
Felicia hade sutttit och lekt själv och sen bara somnat, jobbigt barn ;) *stolt* Nu ska jag med dom och äta lunch på ett glas och sen byta tröjan jag fick när jag fyllde år så den kan användas, kul :D

Onsdag.

Redan onsdag.. rätt kul att jag alltid tänker "är det bara tisdag" och sen när jag vaknar "är det redan onsdag" haha.

Skulle bara kolla busstid och så hamnar jag här, Felicia dricker välling men vi är annars redo att ge oss iväg, om mindre än en timme sitter jag i frisörstolen och innan dess ska hon lämnas på thermotech. Vi sov till åtta idag, då ringde min klocka så hon är trött kicka.

Har så mycket jag vill blogga om, så mycket bilder jag ska lägga ut men tiden finns inte... Bilder på nya inrednings prylarna jag och Jessica (Tilde) köpte igår till oss själva och till flickornas rum, presenterna jag fick av mamma igår kväll när hon och Linn var här :) samt lite annat, köksgrejer och barnen. Mamma hade med sig sin kamera också så nu fick jag bilderna från i påsk!

Tjejerna blev kvar till efter tio igår kväll, efter det kollade på på kök... Erik höll på att rita hela kvällen men sen när vi la oss och klockan slagit tolv kunde ingen av oss sova... vet inte hur länge jag låg vaken men lite innan två vaknade Felicia av att hon bajsat (håller på att få tänder) och när erik bytt var hon pigg!! har aldrig hänt men Erik var också pigg, vet inte vad det var med oss inatt men han gick glatt upp och stekte ägg och åt mackor, haha. Tyckte han kunde ta frukosten då istället ;) vid halv fyra somnade hon om och ändå var han pigg imorse... vad har hänt? Hmm...

Jaja, ska kanske träffa Jessica (Embla) idag och ta en fika, åt så god lunch med andra Jessica igår så kanske en repris :P

Måste förresten tipsa om butiken Stil i Norrtälje, hel snygga och fräcka kläder till bra priser så ta er en titt om ni går förbi, lovar att inte göra er besvikna! har även dom sötaste barnkläder om man gillar tufft =)

Tisdag.

Duschad och klar i nya jeans, smink och smycken, lovely! Det ser ut att bli en bra dag trots vädret.
utsövd som en liten prinsessa är man också efter denna natt, ska nog börja se fram imot kvällarna nu, brukar inte göra det eftersom jag alltid har ondare och är tröttare när jag vaknar än när jag somnar.

Bussen går om 20 minuter, innan dess ska jag hinna byta blöja och smörja in F, fixa klart och packa vagnen, klä på oss ytterkläder samt ta reda på en del nummer som jag ska ringa idag, varför sitter jag här?

Måste hinna med den bussen också för Jessica väntar på mariagården så måste börja nu, bara så skönt att sitta här 2 sekunder ;)

kväll

Väntar på att min tranbärstablett ska sluta brusa så jag kan dricka upp kvällens dos.
Känner mej glad, har gjort det hela dagen utan egentlig anledning, mådde inte bra imorse och dagen har inte varit den bästa, Erik kom hem efter middagen från jobbet och Loke var trött men jag blev inte irriterad någongång, skönt. Inte dumt med en sån dag då och då ;)

Vi kom iväg efter lunchen, var som vanligt kul där, barnen lekte med sina kompisar och jag snackade med mina, Sara och Saga var dom som var där idag sen personalen som nästan känns som min släkt efter dom här åren.
När vi skulle gå lekte Loke med Viola och Everlyne ute en stund medan Felicia somnade.

image232

Gungar, Viola syns lite nertill ;) fick fina kort men lägger inte ut bilder på andras barn fast det är nära kompisar så känns det fel. Det är upp till varje förälder att välja sånt så här i min blogg finns bara mina barn :)

image233

På väg hem, vi gick och handlade lite så var inte hemma förrän efter fem, att gå i sol och lite blåst är ett bra läge för hjärnan tror jag, man tänker klart då och man får ork :)
Blev så glad när solen kom att jag ringde Karin, såg framför mej att hon och Patrik kunde masa sig ner med kaffe eller ett stort glas vatten till oss så kunde Loke leka på gården hos dom och vi prata skit men hon var fullt upptagen med att äta mac donalds ;) dumma dej! haha, vi roade oss själva och det gick bra det också ;) planterade dom små blommorna jag fick av Anna så dom står nu på trappen ute sen hängde jag upp lite nytt. Kul.

image234

Vad ser det här ut som?

Jo, våra nya sängar!! :D dom skulle inte komma förrän på onsdag men så ringde dom idag och sa att dom kommit så när Erik kommit innanför dörren åkte han direkt och hämtade dom medan jag nattade barnen så kvällen har gått till att fixa med dom =) förutom timmen mellan åtta och nio för då käkade vi chips framför nytt läge, sett fram imot det hela dagen! Så ikväll ser jag fram imot att sova och hoppas på att vakna utvilad imorgon.
Skulle hämtat cykeln idag också men blev tajt om tid så får bli imorgon eller en annan dag, kanske väntar till på torsdag då kärran också skulle komma. Den som lever får se.

Ser det inte skönt ut?


image235

Erik överraskade mej med nytt grönt överdragslakan och nya underlakan, tack älskling :)

Helgen.

                      image188
Helgen började på fredagen med en promenad för att köpa nya sängar =)

 På Willys åkte barnen bil

 Det är alltid uppskattat

image191

Sen gick vi ner på stan i solen :)

               Härliga färger hos krabat   Snart är det sommar!

      Bilden talar för sig själv. Kläderna hittar du hos Tummetott

image195

Medan Loke sov fikade vi :)

 Gröt   & Macka  Tittar på...

 Spännade saker ;)

image200

På kvällen var dessa töser här, åt pizza och...

 Andra goda saker ;)

image202

på lördagen fyllde jag år och vi firade med att gå ut och leka bara vi =)

image203

gunga är kul =)

image204

Glad kille =)

 Hittade roliga prylar   Kul att kunna sitta i sanden

 Softar                    Medan Loke gjorde pappa fin ;)

Vi hade en jätte härlig stund tillsammans, gungade gungbräda hela familjen tillsammans och åkte runtchkana samt gungade med barnen, det är faktiskt kul och kittlar lite i magen på oss också :)

När vi sen kom hem kom även familjen

image209

Här är vi alla syskon, Loke och min älskade farmor :)

Jag fick mycket fina saker, en morgonrock av farmor som jag önskat, ett par vita converce till våren :D ett par jeans och en coola Anna blus, allt det av syskonen, tack! Av mamma och pappa fick jag

 En hjälm och en cykel med kärra till barnen :D tack :D

image211

Tårtorna, lägg märke till den fina hjärttårta jag gjorde till Linn eftersom det var dumlefluff i den andra :)


Så här social var Felicia under tre timmar till vi väckte henne :P

image213

Bus med faster och moster :)

image214

Svärmor och Bert? Haha, eller Loke ;)

 Lillys var här också och pussades med Loke :)

image216

Syskon kärlek

image217

Sötunge.

Kvällen fortsatte med hämtning av mat av alla dess slag, jag åt tacos =) Alla stannade till nio ungefär men Anna stannade kvar och fullgjorde min kväll med mys i soffan, tack alla för en underbar dag!

image218

Gissa vem som gick hem så här snygg?? haha.

image219

Det här fick vi av Ingegerd, Gunnar och Anna, ser ni vad det står? Vi fick en heldag på Hasseludden med barnvakt, tack för det, betyder mycket för oss att få komma iväg på något sånt lyxigt, tror det blir med övernattning *glad*

 Gulligt kort  Rosor från Maja och Artur och handplockade blommor från svärisarna.

image222

Ett blomster arrangemang av farmor och farfar och liten blomma av Pappa :)
  Och penseer av Anna :)

Igår var vi och kollade på kök på förmiddagen , Linn hade barnen hemma och Anna var med oss, hon skulle träffa en kompis i stan så vi följde också med in , har inte varit i sthlm innerstad tillsammans på flera år så det var jätte mysigt att bara gå hand i hand tillsammans och kolla runt. Tog bilen in och parkerade i nk s parkeringshus, haha, inte dyrt alls ;)

När vi sen kom hem hade Linn gjort köttfärssås som räckte till oss, lyxigt värre.

En riktigt bra helg med andra ord, handlade en del igår, såklart =) Linn fick en bricka från hemtex som jag länge velat ha så hoppas hon blev glad.
 Mina nya skor
 

  Fina toppen 

 Jeansen

 Örngott till F och nya servetter

 Handdukar till badrummet nere

image230

Ny lampa *nöjd*

och sist men inte minst

 Kuddar till Lokes rum!

Nu fick jag huvudvärk av att sitta här så länge , jobbigt att välja bland alla bilder och tiden det tar att ladda upp är ju inte jätte frestande. Nej nu ska vi äta lunch och sen ta bussen till öppna förskolan.

Ha en fortsatt bra dag alla!

Dagen idag. Måndag.

Dagens humör: Uppåt trots allt det onda
Dagens gulligaste: Barnen när dom leker tillsammans
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens klädsel: Mörka jeans Nivå, Rosa tröja Peak, Vit cardigan Eve, tjocka strumpor, fårskinnstoffor samt morgonrock , haha.
Dagens har gjort: Gått upp, duschat, lekt och klätt på barnen. Insett att ingen av oss mår topp idag.
Dagens materiella vill ha:  Känner ingen längtan efter materiella saker idag.
Dagens längtan: Känner mej rätt nöjd med just nu
Dagens fundering: Fixa loppis
Dagens beroende: Barnen, citronvatten och alvedon (urinvägsinfektion)
Dagens tråkigaste: Den onda magen och så kanske regnet men är iofs mysigt om vi bara ska vara hemma.
Dagens snällaste: Erik, jag älskar dej, du gör allt för mej
Dagens sötaste: Loke när han skulle städa sitt memory men vi var först tvungna att sjunga en sång om alla djur och sen säga hejdå innan dom fick hamna i lådan :)
Dagens jobbigaste: Orkeslösheten
Dagens borde göra: Idag borde jag ingenting har jag bestämt :)
Dagens tankar: Tiden går för fort.

Helgen är över och vi välkomnar måndagen. Alla i kör

Välkommen Måndagen.
Helgen har gått fort och innehållit mycket kul, kamera batteriet ligger på laddning just för tillfället men senare kommer bilder.

Idag skulle vi till unga föräldrar som vanligt men jag vaknade med ONT i magen. Har druckit mycket nu och tagit tabletter så hoppas på att vi kommer iväg en sväng iaf, känns inte alltför upplyftande att vara hemma hela dagen samtidigt som det vore mysigt men vill att Loke ska få träffa lite andra barn och leka.

SuperFarsa29cmnöjdfördet.blogg.se Gästar!

Ja idag är det annas stora dag! Hon fyller faktiskt 22år. Idag kommer det massor med folk och anna har städat hela huset, dammsugit och moppat, bakat och vispat ihop saker till tårta som vi ska bjuda på.
Jag och ungarna gick upp tidigt och slog in paket och bryggde kaffe! Sen sjöng vi från första trappsteget upp en vacker hymn! Anna blev glad och loke fick öppna paket och fille sög på eltejpen jag hade fogat ihop pappret med! Nu står anna i duschen och blir fin! Ser ut att bli en bra dag! Adjö!


Fredag.

Idag är det fredag. Alla tog sovmorgon och nu är vi fit for fight med frukost i magen och en tvättmaskin som snurrar gött. Vi ska snart vidare.

Ska kolla och troligen köpa ett par nya sängar :D lovely.

Men viktigast, sköljmedel och tvål, HAHA.

Idag.

En snabbtur på stan med lillsyster, hann med att kolla igenom favorit affäerna och träffa på lite folk sen var det dags för fibro cirkeln. Var en del borta så vi tog en gång till att bara snacka om allt och inget, var skönt. Fick reda på en del jag inte visste vad gäller min rätt till pengar och sjukvård samt vad man kan må bättre av och sånt. Skönt när man kan ta del av varandras råd, jag visste en del dom inte visste och tvärtom.

Jag tycker om er tjejer, vi förstår varandra, 2.5 timme i veckan där allt förstår en.

Fikade tillsammans och sen mötte jag upp Karin och Felicia igen, dom hade haft det bra, ätit lunch med Patrik och ögonshoppat till deras badrum, grattis igen till lägenheten, jag älskar er!

Hade såklart med kameran idag.

 Den här köpte jag igår men jag måste slå ett slag för den, helt Underbar, säger bara en sak, ni måste köpa den, smörj in dej själv, ditt barn eller någon annan, ja vad sa jag? UNDERBAR.

 Förvaring,                     Förvaring,                 Förvaring, 'kärlek*


 Mysiga tvålar.               Om jag hade en sommarstuga, då skulle jag ha så här :)

                   image172
Om någon undrar vad Karin önskar sig så vill hon gärna ha en sån här, HAHA.

 Fint till fotona.    Tuffa, ska Loke få :)   Fina.

Och nu till Duka.

 Om vi köper modert vitt kök så kanske en sån här får flytta hit.

image177

Jag föll för det här bordet så kvällen har gått till att fundera hur man kan möblera för att få plats med det, hoppas därimot på att jag vaknar och inser att jag inte alls ville ha det så jag slipper känslan av VILL HA men HAR INTE PLATS.


Hemma hos Karin och Patrik.
                                      
                                          Får man göra så här?
                     Daim latte
                                                            Testar men är nog lite för liten ;)

Att vara hemma hos dom är lite som att vara hemma hos en farmor eller mormor, barnen rör allt för mycket som dom boende helst inte vill och sen går alltid något sönder och jag går därifrån med ont i magen. Förlåt Karin.
Sist fick dom tvätta soffan efter en liten skitsak, haha. Och idag när Erik kom för att hämta oss försökte Felicia nå min mobil och drog då i duken så mitt latteglas for i golvet och gick sönder.

Det konstiga är att här hemma har dom aldrig haft sönder något, är väl den där oturen som är framme att när saker inte får hända, DÅ händer dom.

Åkte och handlade mat på väg hem och jag kom på att jag inte shoppat något under dagen, katastrof? Eller kanske bra? Katastrof enligt mej som har kommit in i något shopping beroende som skulle behöva botas.
Iaf så köptes en del kul förutom mat, strumpor till Loke, nytt balsam som lukta jätte gott och

 Nya köksknivar, ord pris 199 kr styck, nu 50, Nöjd med bra kap :)

 En bok av Martina Haag, jag Älskar denna kvinna, hon är grym.

kvällens pyssel:
image183

Fina va? Jätte nöjd själv :) ska köpa nytt sköljmedel imorgon så kommer dom se ännu finare ut.

Bokstäverna köptes också idag.

Nu har jag skrivit ett långt inlägg och klokan är mer än den borde. Ska väcka Erik och ta med honom till sängen, imorgon är det fredag och det ska fixas här hemma. Jag hade tänkt måla ikväll men blev inte så.

Just det, hämtade ut mitt paket kläder också så nu sitter jag här i nya jeans och imorgon väntar ny topp, kul!

Med det önskar jag alla godnatt, sovgott, det ska jag göra om jag får för mina barn, inatt var Felicia vaken mellan 22.00 - nästan 01.00, Varför?



Ni borde.

Alla som behöver ett gott skratt i tillvaron borde stå här utanför en morgon när jag ska till bussen för då får man sej ett gott skratt ;)

Varför har jag ALLTID bråttom till bussen? Fast jag som idag hade en lugn morgon, visste långt innan vilken buss jag skulle ta och det för en gångs skull inte hände något oväntat som en bajsblöja eller nå annat trevligt så får jag likförbannat ALLTID lika bråttom. Som om jag väntar ut tiden för att slippa stå och vänta där nere? Som om jag någongång testat det , haha.

Idag var det extremt, klädde på Felicia stressad och slängde ner henne i vagnen, filtarna på sufletten för jag hann inte bulla om henne, sen på med min jacka, sjalen i vagnen och skorna oknäppna, haha. Sen SPRINGA och då menar jag SPRINGA, Ser ni det framför er nu? Skrattar ni? borde ni göra ;)

Bästa är när jag ALLTID rundar sista hördet på kvarterat så jäkla snyggt så gruset flyger, haha. Idag kom bussen precis när jag var i det hörnet och då är det kanske 50 meter kvar men som tur var såg han mej där jag kom i 180 med håret flygandes så jag såg hur han skratta till och sen stannade han bussen :P

Jag hann på, sen hade jag fullt sjå med att få på mej kläderna ordentligt utan att visa hela rumpan, ni vet låga jeans? haha.

När jag 4 minuter senare klev av på bussstationen var jag en lugn och sansad kvinna som folk kunde tro hade stått 40 minuter hemma i hallen för att piffa till sjalen, haha.

Inget stan.

Blidde inget stan, Jessica har tappat sin mobil och var inte hemma så kunde inte få tag på henne, typiskt då jag vet att hon är i stan och så vet man inte vart... Karin låg och sov, haha, lång natt för henne ;) Så efter hämtning på dagis tog vi en runda på knutby torg i solen istället. 
 
Var så härligt när jag kom för att hämta Loke för dom var redan ute och lekte, skönt när man bara kan ta honom och gå, slippa ta ur felicia ur vagnen och så. Hörde hans skratt från parkeringen, härligt :)

Vi hittade lite fint

 Den här mattan är fin, men frågan är var vi kan ha den? Sovrummet...?

 Dom här var snygga och dessutom praktiska, förkärlek till förvaring har jag. Men kanske hade varit snyggare i helvitt eller vita med guldmedaljonger?

image159

        Stort VILL HA på den här lampan, har stått på önskelistan sen den kom i höstas :)

Alla dom här sakerna kommer från Mio möbler.

 Härligt pastelliga redskap till köket i vår. Dumt att jag redan har så mycket ;)


 En rosa sån här ska Felicia få på sin ettårsdag.

 Loke hittade något till sin önskelista, långt till november bara, haha.

image163

Gick bredvid Felicia hela tiden i affären och sa att hon var fin och klappade henne på huvudet, sött.

 hittade ett regnställ till Felicia som följde med hem, 389kr torr kommer hon vara nu :P

image165

                   Med hem kom också en matta som ger härlig vårfeeling till hallen.

nu.

Har ägnat dom senaste timmarna till plock, disk, lunch och en dusch.

Ska bege oss ner mot stan nu, ni ska få följa med, eller iaf kameran ;) bilder kommer.

image154 Lilla F.

 Så här kul är det att titta på när jag duschar ;)

 Bjuder på mig själv, haha snygg i pormaskplåster ;P

REGN

idag är det mulet och småregnigt ute, tråkigt med tanke på igår men jag tycker ändå att jag ser lite sol där bakom molnen så snart så kanske den kommer fram.

Om inte så är dom här rätt söta i regnet


Monster.

Att inreda barnrum är kul. Jag är så sugen på att måla om i barnens rum trots att det vi gjort där inne den senaste tiden inte ens är klart. Nytt är kul helt klart.

Men jag sitter nu här och finfilurar på om jag inte kan lura in den här serien i någon av deras rum? så söt. Jag är kär i den just nu, kanske i Felicias? skulle nog vara en fin brytning mot det rosa lila.

Mjukispolare rymdgrisen, så ful men ack så söt ;)

Den här skulle hon gilla

Förvaringsboxar i två pack

 Väska

Krokbräda

Mätsticka
Bäddsett till spjälsäng

Matta

Fina saker, finns även i fondtapet och allt kommer som sagt från www.ahlens.se men jag kan nog konstera redan nu att jag skulle tröttna rätt fort, iaf som rummet ser ut nu så blir det nog mest rörigt men söta det är dom.


Give me.

 Nytt överkast till vårat sovrum

Smyckes ask

Ljuslykta

Liten spegelkrok

Dekorationsträd fast i vitt

Rosvas

Härligt rosa pläd

 Alla bilder är lånade från www.ahlens.se och visst skulle dom här sakerna passa fint i vårat sovrum!? ;)

Glad

Vet ni vad jag kom på nyss när jag satt på golvet och lekte med F? Om jag gör en kopia av akebas träd så kan jag göra ett exakt likadant fast i barnens höjd :D skulle bara bli så bra tror jag

Nyss såg jag det som en kul grej men nu LÄNGTAR jag efter att få sätta igång :D

Göra själv.

Medan F dricker sin morgon välling ska jag visa er mina två närmaste göra själv projekt här hemma :)


 En klädhängare till hallen eller kanske till sovrummet? Den här kommer från http://www.akeba.se/ och kostar allt för många 500 lappar för att jag ska tycka den är värt det men fin, ja och passa i vår hall skulle det :) snickarboden nästa för mej!

HEMTREVNADDet här trädet är också fint, kommer från Em möbler och kostar 3000 kr, too much om du frågar mej. Ska ni finilura på vilket jag ska köra på men tror nog jag tycker akebas är finast, kanske blir en blandning helt enkelt !

Den här lampan kommer från www.olssongerthel.se och kostar en hel del så en egen ska göras :) kanske grön till sovrummet eller rosa till lekrummet? Annars är ju vitt fint till hallen uppe, många möjligheter, kul :)

Helgen.

Ett snabbt inlägg om helgen som var sen ska jag försöka mej på att sova. Det är så tyst när resten av familjen sover sött där uppe, ett lugn som är svårt att föreställa sig mitt på dagen när solen står in genom fönstrena och barnen leker. Jag trivs rätt bra så här en stund i ensamhet på kvällen fast jag längtar efter Erik och få krama honom godnatt. Imorgon är en ny dag, dagen mitt i veckan, hoppas nå kul inträffar då :)

Dessvärre har jag fortfarande grym huvudvärk och mår illa. whay?

I torsdags efter dagis lekte vi lite ute, eller Loke och Karin iaf

 Hoppas på att det där var den sista vinteroverall dagen för säsongen :)

 Schnygging :D

 Irriterande sol tyckte Felicia. Känns overkligt att de var så där kallt för bara några dagar sen och att man idag kunde gå i bara tröja men jag klagar inte :)


I fredags var vi till Uppsala, mötte upp Anna hemma hos henne och gick till fyrishov :) Nice kalajs att ha henne boende mitt i stan =)

 Haha, vi berättade att vi skulle till Anna och då bara skrek Loke, JAAA!! Anna, Ikea, Uppsala :D och sprang för att klä på sig ;)

Dåligt med badbilder men blir så när alla badar, ingen som kan ta kort då.

 Anna hade tagit med sig matsäck till oss alla, fräscha goda mackor, bananer, kakor, russin och saft, du är guld gumman :)

 glad pojk!                       Vi.                       

image139     Där är Erik, Anna och Loke, ser ni? Anna och Loke vinkar :) Han var lycklig som alltid i vatten och åkte stora rutchkanan med pappa och skrattade gott =)

 Den här kanan åktes många gånger.     Efter bad får man glass men Felicia somnade så fort hon hamnade i vagnen men snutten över huvudet, söti.

 Efter en sväng på stan där hemtex rånades av en shopping sugen mej och resten av familjen köpte sig vårskor så blev det ikea, här en trött kille !

 En trött tjej hade vi också, tror ni dom sov gott i bilen hem? Jodå.

I lördags var vi bara hemma och fixade med allt det nyköpta, ändå har jag flera kartonger med Ikea saker i förrådet sen förut, Erik brukar skämta och säga att jag har mitt egna lilla ikea där ute så när jag blir sugen på nå nytt så kan jag bara gå ut dit och det stämmer, när jag behövde en stor ram för ett tag sen var det bara att gå ut där och hämta inplastad och allt :) smidigt värre. Haha. Ett skoskåp och en pall är lite annat som väntar på min ork och insperation men den kommer. Vill så mycket hela tiden bara så tiden går till annat hela tiden.

 Erik och Loke skruvar.                 Vem lär vem?! ;)

image146

                                                    Barnen leker med traktorer :)

 Börjar likna något :)

I söndags var vi först hemma sen åkte Erik med barnen ut till marjum, Ingegerd hade barnen och Linus och Erik sköt lerduvor, dom hade haft det riktigt bra medan jag storstädade :D och sen var ut och åt med mamma, pappa och Linn :)

Lite bilder från kvällen. Felicia hade spillt vatten så hennes farmor hade varit snabb med att leta upp kläder sen Erik var liten och se vilken fin tröja :D ser nästan inte använd ut, hon är verkligen fin i turkos till hennes ögon. Har kort på Erik när han har samma tröja på sig så ska någon dag jag får ork lägga upp på dom båda, rätt lika faktiskt!

image148

Varför inte parta på brorsans välling när ens egen är slut? haha.

image149

 Nya tv bänken.               Nya blommorna från Hemtex.

 Nya tvålpumpen också den från Hemtex.

Nu borde jag verkligen verkligen verkligen sova så varför gör jag inte det? Har antagligen druckit mer cola än vad som är bra för en människa idag samt inte gjort många knop så jag får väl skylla mej själv när jag kommer må illa av trötthet imorgon när dom andra vaknar. Snart ska jag gå och lägga mej *lovar mej själv*

Ikväll efter barnen somnat vid sju så åkte Erik för att byta jobbarbil och vad kom han hem med? Jo lite gott till tvn. Han vet vad jag tycker om han, haha.

image153

Behöver jag säga att jag inte kommer somna hungrig? Erik åt en som tur var, haha.

Godnatt gott folk, imorgon är en ny dag, välkomna den med ett leende ;)

Inside information ;)

Jag har fått lite information av min älskade svägerska att jag visst fyller år på lördag och inte på söndag, haha. Snopet för mej om folk kommit på lördag för jag var helt inställd på att det var på söndag ;)

Tack Anna för att du håller reda på saker och ting åt mej ;P

Varmt välkommen hem till oss.

 Väggord från wimsadekor.se


 Kaffebryggare från Obh nordica


image131Kakfat från Rusta, är ljusblått men ser ut som turkost här, mys i sommar att lägga upp kakor på, eller på lördag ;)

IItala skål från Duka till karamellerna :)



Fina små ord till tvättmedelsburkarna.

Varför är det så att när man ska önska sig så kommer man inte på någonting utan man sitter och nästan desperat letar saker sen dagen efter man fyllt kommer man på allt igen... varför? Aja, som ni ser står det still i mitt huvud men jag vill ha så mycket smått piff men nästan allt jag önskar kräver att rummet det ska vara i görs om först, haha. Men vill inte önska mej massor med saker till köket och sen kanske vi vill ändra stil där inne helt.

Nej, present kort på inredning, kläder och blommor ut vill jag ha :)

Eftermiddagen.

Erik och Loke kom hem redan kl tre, då var jag och Felicia ute och väntade på dom och sen blev vi kvar ute och lekte till kl nästan var fem :) fick känna solen i ansiktet och barnen kunde bara ha en fleecejacka, så härligt =)

image124 I nya stolen.

 Snyggaste vårskorna.

image126 Haha.

  Syskon små.

  Hjälper pappa. Han hade så roligt, körde runt på virke på sin cykel och pulka och skulle snickra :) Och snart ska det snickras, staket och altan, yeeei :D

Igår var vi på öppna förskolan hela dagen efter lunch som vi för övrigt blev bjudna på där :) Tiden sprang och helt plötsligt var kl 4 och dom skulle stänga så jag och Jessica (Embla) tog en promenad tillsammans ner på stan och tror ni inte jag missade bussen med några sekunder? Jodå men det gick bra iaf, lite shopping i väntan på nästa :) som jag förövrigt också missade haha så det slutade med att Erik fick hämta oss på thermotech istället :P


 Shopping till Felicia.             Loke fick välja sak själv så han kom hem med en traktor, ovanligt va!? :)

Han valde även en jätte ball rosa cadillac som Felicia ska få av honom när hon fyller år men den kommer på bild då, inslagen nu.


Gick ut igen.

Solen sken så härligt så jag kunde inte motstå inpulsen att gå ut en stund. Gick runt och tittade på tomten med Felicia på höften och när jag pussade på hennes huvud i solskenet så slogs jag av hur lycklig jag borde vara.

Jag har en underbar sambo och själsfrände, 2 små underbara barn, hus, en stor familj runt om och utslagna blommor, titta vad som hänt under bara några få timmar :)

image122 Kommit upp tusentals små lila blommor över hela gräsmattan :)

image123


Lyckokänslor på våren är det bästa som finns!

Idag.

Efter en natt med migrän och illamående som avslutades med att spy känner jag mej som allt annat än en pigg människa just nu. Ledsen över att behöva avboka med Jessica som jag skulle träffa på förmiddagen och äta lunch med och ledsen över att behöva avboka min klipp och färg tid som jag sett fram imot så länge... jag som ville vara snygg på fredag ju.

Felicia har gett mej leenden idag iaf, vi har dansat och lekt tittut men nu sover hon, jag letar runt här efter bilder på allt jag önskar mej så snart kommer önskelista haha.

Blev glad, fick vårkänslor och glädje över att vi iaf bor i ett hus när jag gick för att hämta tidningen idag och möttes av det här

 Tulpanknoppar.          Gul som solen, gul som guld... vi har hela världen full.

image115 lovely.

                      Vår.    

image120


Bjuder på en bild på en liten gående tjej också :)

image121     

RSS 2.0