SOL!

Barnen leker så bra i lekstugan utan bråk, jag hör hur dom pratar om jobb, mat och klispöken, just förtillfället springer dom runt på gräsmattan och är killar som jagar klispöken med pinnar.
Första natten här gick smärtfritt, nattningen tog en aning längre tid än vanligt men det berodde nog mest på att det var så ljust men sen sov dom alla tre utan ett knyst på hela natten, skönt för deras trötta föräldrar som höll på att somna i soffan redan vid elva igårkväll.

grötfrukost med limpmackor med skina och gurka, landet.

vi ska in till bvc idag så blir lite avbrott i idyllen men jag har suttit i solen och rakat benen nu på morgonen och njutit av den sköna blåsten, Erik rensar avlopp, inte riktigt lika mysigt, haha.


Sommar och solvarma dar!

Sommaren verkar vara här nu, vi kom till sommarstugan för snart en timme sen, har hunnit packa upp det mesta och Erik har redan varit på lien för att fixa till en berså till barnen att leka i. Nu kom en öl ut från kylen och min älskade ser så där extra nöjd ut med livet! Jag ska snart klä av mig lite kläder och starta gräsklipparn, Felicia sover, Loke leker i sitt elefanttält och jagar lejon och tigrar och Hugo ligger nöjt i skuggan och jollrar glatt. Älskade famij.


RSS 2.0