UTEFIX!

Idag värmer solen riktigt skönt och har fixat ute till kvällen, dom som säger att regnet tänker komma då väljer jag att inte lyssna på! Har fixat dukar och dekoration till utebordet och gjorde likadant på barnbordet här inne :) gjort rent dynboxen och lagt dit kuddar att sitta på, fixat lite med blommorna och plockat här inne ! Hugo sover fortsatt men när han vaknar blir det tripp på stan med Karin! Jag behöver leggins, långa linnen, något fint till bordet här inne och en mammaledig present till Veronica för idag är den stora dagen, inget mer jobb det närmaste året :) mycket fika kommer det nog dock bli ;) solen skiner, ut och njut den ni som kan!

Nu sover liten.

Höll på att somna själv också, oj så trött jag blev av att blunda för att han skulle slappna av men det är varmt här inne, solen står på gardinen och det är inte längre lika skönt i sängen. Blir dusch, plock och annat.

Förmiddagen försvann..

Felicia vaknade först nu,helt otroligt men hon har vaknat tidigt hela veckan så kan tänka mig att hon behövde sova och idag kommer vara en pigg och glad tjej :) dom står nu startklara i hallen och jag ska söva Hugo och sen själv duscha!

FREDAG!

Dagen igår bara försvann, vi kom inte hem förrän kl var nästan halvnio efter en eftermiddag som jag ska berätta om ;) handling, middag och hämtning av barn hos linn och Daniel som sen följde hit och la barnen medan vi var på föreläsningen som var riktigt bra / kul! Skön stund tillsammans för oss också, inte ofta man kommer iväg och kan hålla handen och fika i lugn och ro :) senare kom Karin med så mycket chips, godis och läsk så vi några timmar senare rullade till sängarna! Barnen sken av lycka när dom hittade moster i soffan när dom vaknade :) nu är hon på jobb, Felicia har krupit upp och somnat bredvid mig med dockan tätt tätt intill och erik fixar det sista innan frukosten.. Dom är på väg till sommarstugan, ska lägga golvvärmen och barnen har lekstugan på schemat! Jag har Hugo hemma så på förmiddagen blir det lungt och fix hemma och efter lunch troligtsvis stan med Karin! Då lär iofs familjen vara hemma igen :) dagens vill ha: ny kabel till datorn!

Tiden går för fort idag!

Jag har tillbringat hela förmiddagen på knä och planterat blommor och rensat ogräs, städat upp på altanen och fixat! Har skjutit upp tiden med Veronica två gånger men nu äntligen sitter jag duschad och klar för att åka. Ledsen bara då jag slog på datorn för att lägga ut bilder som jag varit så duktig och tagit och så har laddaren gett upp helt ännu en gång och batteriet var slut så nu står inköp av ny laddare på listan innan jag har dator igen... Roligare saker kan man ju få för pengarna! Tar med kabel ifall jag får tid mellan samtal och grupp då kan jag blogga från föräldrarnas jobb :) nu ska jag göra något mycket roligare än den hemska lämning jag hade av loke idag som blev jätte ledsen. Öppna paket som kommit, teservisen, hoppas jag inte blir besviken nu bara. Måste bara svära innan jag åker. Faan vad ont jag har i hela kroppen. Så, nu känns det bättre ;)

TORSDAG!

Vi är klara för avfärd här men än är tid kvar att bara vara. jag önskar jag slapp må så illa så kan kunde slappna av en liten liten stund iaf. Att må konstant skit illa är vidrigt... Dagtid för att man knappt vågar träffa folk eller äta och nattetid för att det är omöjligt att få någon sammanhängande sömn. Ska bearbeta dottra min nu, hon är bestämd när det gäller kläder och byter om själv både morgon och kväll, så långt jätte bra ;) vad jag inte förstår är hur hon gång på gång lyckas sova i perekta dagiskläder och på dagarna absolut ska ha korta pyamasbyxor och sommarskjorta ;) efter dagis blir det handling för att åka hem och plantera i detta underbara regnväder innan det blir dusch och fix innan jag ska hämta V för mathandling.

Nu slappnar vi av!

Klar med allt för kvällen , härligt! nyservad bil och Erik har fått hem golvvärmen till badrummet till sommarstugan. Nu rullar det :)

På fredag och lördag flyts det sen händer det roliga. Kakel och fix :)



man växer så länge man lever!

Kväll

Har två viktiga saker som måste göras ikväll. Dom sista räkningarna ska betalas, pengar ska räknas och föras över mellan konton, min bankdosa ska kollas så deklarationen fungerar sen, Hugos återstående dagar ska kollas upp och semesterpapprena till dagis måste fyllas i sen nästan viktigast, det ska ätas glass ;) var visst mer än två saker. Erik ska även iväg och byta bil med Daniel och jag ska se leila :) imorgon måste blommorna planteras, jag och Veronica ska handla till fredagkväll, jag har samtal sen grupp och på det föreläsning. Linn ska hämta barnen och dom längtar!

Börjar bli kväll...

Jag har klarat den här dagen bra men jag måste erkänna att jag inte lever utan smärta och feber just nu. Vi har ätit middag, busat massor runt runt runt kyl och frys. Diskat, bytt om till pyamas, borstat tänder och städat rum. Nu sitter barnen framför barnprogram och Hugo myser här hos mig. Erik är inte hemma än, får se när han kommer. Hoppas innan fem minuter annars hinner han inte träffa Felicia för nu är ögonlocken tunga där. Ikväll blir det enbart vila, vilken lång dag det blev och nu kom min älskade innanför dörren, kvällen kan börja :)

Hemma!

Hämtade Veronica, köpte blommor och fikabröd på flygis, köpte en söt Rosa korg på blomsterlandet, glödlampor till fönsterlamporna på jysk! Fikade te och alldeles för mycket fikabröd här hemma, pratade om framtiden. Med andra ord om imorgon, några veckor fram och nästa år! Hämtade barnen, fick höra om allt kul dom gjort idag. Hugo hade haft vattenlek, loke varit ner till vattnet och tillverkat fiskespön och Felicia hade varit till skogen och kollat in älgbajs. Mycket nöjda barn! Loke stängde in sig i sitt rum direkt när vi kom hem och leker där än och vi hör vilken inlevelse det är i leken. Fantasi är hans starka sida. Hugo och Felicia gör sitt bästa för att använda varenda pryl jag sorterat och ställt upp i hennes kök idag ;) det lagas mat , diskas och bjuds på kaffe och glass till deras trötta mamma som passar på att tjuvvila lite på en säng där det mesta är med hellokitty på ;) ska dock ta mig upp nu för lasange ska lagas!

Äventyr

Nu drar jag iväg på ett litet äventyr för visst är allt man gör här i livet ett äventyr ändå!? Uppdaterar senare :)

Bilder ifrån en dag..!

Här om dagen började min dag med frukost på sängen



på eftermiddagen kom farmor över med Wilma så Loke och Hugo fick leka och vilken fart på hund och Loke och vad han skrattade :)

   

sen kom vårat energiknippe hem

   



Jag bara älskar utemöjligheterna våren och värmen ger!



ONSDAG!

Jag älskar att känna som jag känner just nu. Ett lugn och en glädje över att allt är som det ska vara.

farmor och farfar skulle iväg men hann prata, dricka loka och äta nybakta kakor innan jag gick hemåt igen :) Farmor är så söt, hon kom ihåg att jag pratat om att jag velat ha plastmattor på uteplatsen så jag fick hennes, två stora och en liten i jätte fin färg så nu vill jag bara ut och fixa så ska ni få se sen :) Fick även med mig två paket torsk då hon hade mycket så nu någon dag blir det torsk och äggsås här hemma ! Älskar dom.

Gårdagen blev inte alls som jag trott från början :) Vi hann med allt vi skulle, bank och handling och sen blev det hastigt bestämt om ett ikea besök så jag och Linn hade mysig kväll utan stress och MAX i magarna, icke dumt! Köpte inte så mycket men var skönt att komma hemifrån men dessa fick följa



Nya krukor. Har allt blivit lite förälskad i zink!


Glass i solen!

Jag är SÅ stolt över mig själv just nu, sitter på en stol i värmen och äter en glass som är min belöning för allt jag idag gjort :) kl nio när jag åkte ifrån dagis hade jag sen kl sex kännt mig som en bra mamma, omgetts av glada barn som ätit bra med frukost, rensat kylen grundligt och torkat ur alla hyllor och lådor! Torkat rent alla skåp utvändigt och fått bort envisa fläckar på stolarna, lyssnat på barnen som lekt restaurang tillsammans med glädje, Bäddat sängarna och så allt det vanliga på det! När jag gick från dagis sken solen, fåglarna kvittrade och jag fick lite extra energi av att träffa på hanne :) var till linn för att lämna en nyckel och hon hade gjort så fint med blommor ute så idag blir det fix med det här också! Sen jag kom hem har jag plockat miljoner leksaker, rensat på kylen och i barnens rum, dammsugit och torkat golven :) nu luktar det gott, jag är glad över att ha gjort dagens "tråkiga" sysslor så nu ska jag och mitt gäng soppåsar ta oss upp till farmor och farfar och kanske får jag med henne på blommshopping, de vore kul! Känns så bra att erik jobbar, vet inte vad jag var så orolig över, jag fungerar bäst ensam med barnen och hemmet! Känner efter för niga när han är hemma och blir liggandes. Livet är nu, lev det!

Imorgon är en stor dag!

Och jag är nervös, mår illa och har svårt att slappna av. Erik ska jobba. 06.15 kommer hans hämtning och jag får ensam ha befälet ca tolv timmar frammåt. Jag vet inte varför jag känner som jag gör, det är ju så som det borde vara. Såsom det ska vara. Inatt får inget barn bli sjuk, då sätter jag mig i ett hörn och gråter... Ungefär på den nivån känner jag mig. Liten sparkar i magen, peppar mig och påminner om att det bara handlar om veckor nu. Snart några få veckor sen är tiden våran. Det kommer gå bra, det vet jag! Och eftersom vi haft ett eller två barn hemma under hela tiden Erik varit det ska jag passa på imorgon att verkligen få ordning igen. Rensa kylen, dammsuga och torks golven står högt på listan! Även ett besök hos farmor och farfar, lägga upp bilder här, plantera blommorna vi idag köpte och köpa lite till stå på attgöralistan. Känns som dagen kommer gå ganska fort och jag hoppas på att jag har den energi och kraft som behövs. Efter dagis får solen gärna skina så vi kan leka ute, då vore min dag komplett! Men först, sova!

Uppsala

Jag och linn är på väg till Uppsala för Ikea och plantagen, nu blir det shoppa av :)

Iväg.

Min fina är i tvättstugan och när han kommer tillbaka ska vi åka iväg. Ska bli så skönt att få banken gjord. Min dosa har varit låst över ett år så dom räkningar som jag haft på efaktura har jag fått betala förseningsavgift på varje månad i onödan. Inget paket på Posten idag så imorgon hoppas jag barnens teservis kommer! Jag är så nyfiken på om den är lika fin som jag tror och hoppas! Tråkigt, solen försvann och nu ser det nästan ut som det ska börja regna, jag som sett fram i mot utelek i eftermiddag!

Jag är medveten...

Om hur tråkig min blogg är förtillfället, det som det skrivs om ä sjukdomar, värk, läkare, dåligt med pengar och åter igen sjuka barn! Lovar att jag hoppas mer än ni att det snart vänder ! Duschade, smörjer in hela kroppen, klädde på mig , sminkade mig och kände hopp för livet och dagen. Bäddade ur sängen, öppnade fönstret men sen tjoff ner på kuddar utan lakan. En halvtimme sen är jag beredd att betala för vila. Erik har bytt ut filtrena i fläkten, äntligen! Vi har glömt köpa det i över ett halvårstid varje gång vi varit på Ikea och fastän jag kom ihåg det för någon månad sen har dom legat oöppnade i skåpet och sen tog det någon minut att byta, varför är det så?! Eller är det bara vi som "skjuter" på saker som anses vara jobbiga så.?! Nu steks det ägg, bacon och potatis så efter det borde jag vara fit for fight. Kan man ju tycka ;)

Glass och grummehavsbris!

Jag fick en glass i sängen och mår lite bättre nu efter den men ser fortfarande inte hur jag ska kunna resa mig och göra allt jag vill. Erik går runt med sprayflaska och dammtrasa här över hyllor, tavlor och dörrkarmar. Det luktar rent, somrigt! Imorgon är planen alla barn på dagis och erik på jobbet. Snälla håll en tumme för att livet kan få klaffa resten utav veckan, det vore underbart! Nej faan kl är halv tolv, upp med mig!

TISDAG!

Somnade efter tolv, vaknade någon timme senare och låg vaken till fem. Då vaknade Felicia ledsen och väckte Hugo så halv sex var dom uppe. Jag mådde fruktansvärt illa och värken tog kål på mig så åt frukost med dom före sex. Konstigt nog var jag hungrig och det var riktigt gott med rostade mackor och youghurt med flingor :) drack ett glas hallonsoda till medicinerna sen för att stabilisera min riktiga frukost efteråt ;) hamnade framför barntv men kl sju hade jag för ont för att kunna ha närkontakt med barnen... Magen värkte och jag upptäckte att jag blödit så blev sängen och jag lyckades sen somna om när bilen åkt till dagis! Vaknade HALV ELVA! Det var den dagen liksom, erik stod ute och pratade med kompisen från huset bredvid och hans sjuka barn (fler med sjuka barn iaf) skönt att höra man inte är ensam! Nu städar han badrummen och loke vilar framför en film efter förmiddagslek. Idag måste jag komma till banken sen är det tvättstuga kl ett. Våra lakan och täcken ska tvättas :) städas ska det göras också och handla lite saker ska hinnas men först måste jag komma ur sängen och in i duschen. Det jobbigaste med hela dagen!

BILDER!

Jag har mobilbilder ifrån dagen som jag hade tänkt lägga upp innan läggdags men efter att ha stängt av tvn blev vi sittandes kvar och bara pratade och nu är det hög tid att släcka ner för även om jag inte klarar det har jag som mål varje kväll att komma upp morgonen efter!

Måndagkväll!

Barnen ser bompa, erik städar, jag vilar efter att ha plockat undan efter middagen. Nu brummar diskmaskinen hemtrevligt, dom tre små sitter i pyamasen och snart somnar nog vår lilltjej! Fullt ös ute med att gunga medan vi pratade med Eriks kusin som flyttar in här till helgen :) imorgon får Anna nycklarna så dagen är stor för henne, och för oss! Loke vill så gärna dit och kika :) ikväll blir det lugnt, jag var sugen på flygis och köpa blommor men det känns långh dit just nu... Räcker nog med alla pengar jag är alldeles för duktig på att göra av med dagtid...! Imorgon blir det banken för insättning av pengar bl.a. Sen står inköp av stång till lokes cykel på listan. Jag har blivit lovad marängswisch till kvällen och ett rent hem imorgon så jag borde glädjas mer än jag sörjer. Det är faktisk hög och nu vi lever och inte i framtiden och just nu får vi vara tillsammans, det är det bästa som finns!

UTE!

Efter storhandling som tog mindre än 15 minuter, det är SKÖNT med lista! Hämtade vi vår solstråle som hade haft en toppendag på sitt älskade dagis! Vi är nu ute, Hugo och Felicia leker i sanden och Felicia cyklar på sin nya cykel! Vi sitter i varsin stol i SOLEN! Ska passa på att njuta för skulle bli sämre väder i veckan hörde jag...! Och trots riktigt ont, kraftlöshet och svaghet mår man riktigt bra i värmen!

I lä..

Jag och Hugo sitter i varsin stol längs väggen och njuter av solen, Han äter mellis och jag känner hur energin så sakteliga återkommer. Det går undan i svängarna, nu är loke nyklippt och Hugo leker inne medan jag fick lägga mig för att vila igen. Var är min energi och kraft? Är så mycket som behöver göras men inget blir gjort förutom att erik haft tvättstugan så vi nu har tomma tvättkorgar! Nu ska barnen bada och kläderna sorteras ut sen hoppas jag vi hinner handla innan hämtning av vårt lilla energiknippe!

Inte min dag

Idag har känslorna tagit över alldeles och jag har mest lust med ingenting. Ligger på sängen och önskar de kunde sluta blåsa så man kunde sitta i lä här utanför men värmen verkar inte vilja komma. erik och loke leker frisör och det låter lite läskigt att höra loke klippa sin pappa så ska nog resa mig upp och kolla hur det hela går till !

Mvc

Sitter i väntrummet hos barnmorskan, erik är hemma ännu en dag då pojkarna fortfarande är sjuka... Jag kämpar mest för att inte gråta hela tiden. Helvetes natt och här sitter jag utan varken mat, godis eller dricka i magen. Godmorgon alla!

MIN SÖNDAG!

Oj vad trött jag är, kroppen känns som den sprungit maraton och det är kanske inte så konstigt då det blev cykelpremiär för i år! Mötte upp mamma och pappa och cyklade tillsammans ner till den lilla staden och efter deras ärende bjöd dom på fika på landkrabban! Jag åt baguette och sen en cappuchino och en chokladcookie :) Satt länge och bara pratade om allt och inget. En skön stund innan vi åkte hemmåt igen!

Jag cyklade bort till Linn och Daniel där Loke var och där var det full fart



dom hade krattat, fixat med plattorn och annat så sommaren är nu välkommen där! Själv satte jag mej i en solstol och tittade på innan vi åkte bort till blomsterlandet

köpte lite smått och gott, bland annat dessa fina betonghjärtan



hemma igen var Daniel så glad över sina nya leksaker och var tvungen att öppna direkt och pillra lite - killar!


Loke var också glad över ny boll som han hann sparka lite med innan hostan tog över och han fick gå in och vila.. nu vill vi ha friska pigga barn som orkar leka!



   

dom fixade och jag tittade på. Sen kom några jag saknat mycket!



Barnen blev så glada över att se varandra efter två nätter på olika ställen så det blev high life , mycket skratt och utelek medan grabbarna grillade kotletter med varsin öl i handen och vi tjejer fixade sallad och potatis (läs Linn)

   

Maten blev supergod och jag njöt av den första grillningen av kött detta år. Kött, bea, potatis och sallad är en stor favorit. Felicia bara njöt av köttet och när Loke inte ville ha sa hon "Men Loke , det är jäääätte gott!"



Tack fina ni för idag, vi är så glada över att ha er! Loke somnade nöjd efter ett super dygn hos er och Felicia pratade glatt om helgen hos farmor , farfar och Anna och dom hann även med besök hos mamma och pappa för att lämna kött så hon har kört full pott i helgen :)

Nu har Erik diskat klart efter paketering utav kött och frysen är nu full av kotletter, fileer, köttfärs och färdigpressade hamburgare :)

Nu: Sova. Imorgon: Ny vecka.


Söndag!

Ändrade planer, föräldrarna mina har ett ärende på stan kl 12 så jag går en promenad med dom på det. Åhlens har ju öppet och har jag tur finns där vita klädnypor i trä. Då blir det köp och sen får ni se vad jag fixat med i Felicias rum :)

Jag känner mej så splittrad, vet inte var jag har mej själv eller vad jag vill med varken idag, imorgon eller livet. Jätte svårt att förklara när jag själv inte förstår men mycket tankar är det.


Mysmiddag framför tvn

    


Home alone

Erik och Hugo stack iväg för att gå en tipsrunda med anna, Felicia och svärmor i skogen :) själv stannade jag hemma men vet inte om det var rätt beslut då jag redan är rastlös då det som finns att göra är Städa - ingen lust. Boka tvättid - tar det imorgon. Sätta på tv eller dator - känner inte för det. Öppna dörren och gå ut - kanske. Får se vad jag hittar på, vill hemifrån iaf så våldgästa Veronica kanske eller cykla bort till linn och Daniel för en latte i solen :) dom skulle till blomsterlandet nu med loke och det kliar i fingrarna att följa dit men är för mycket jag vill ha där känner jag, bäst att hålla sig undan ;)

Frukost på sängen!

Är jag bortskämd med, har precis ätit två frallor med ost och sallad och till det sockerdricka ;) tur han vet vad jag vill ha, själv dricker han kaffe som en lite normalare människa :) ska upp och duscha nu sen skriva matlista till veckan så vi kan handla allt idag. Vore skönt att slippa göra det varje dag som vanligt..! Hugo låter bättre idag, pratar , skrattar och busar :)

Vaken...

Hugo vaknade till och hostade så nu sover han här mellan oss men självklart kan inte jag somna om när jag äntligen lyckats somna bra tid. Skrev inte jag för bara någon timme sen att jag skulle se förbi ångesten och nu ligger jag här med så mycket tankar i huvudet så det känns som det borde synas på utsidan hur det buktar utåt. Jag vet egentligen inte vad det är jag inte kan släppa eller vad som tynger mig. Press, stress, värk och för mycket att göra samtidigt som jag önskar jag hade mer. Ni ser , det går inte att förstå sig på så borde bara stänga av hjärnan och sova... Bara det att det är SÅ svårt!

In the bed.

Erik somnade i soffan och jag höll på att göra detsamma så vi har förflyttats oss till sängen där han nu sover djupt igen. Blir en tidig kväll och det behövs då måndagen och full vecka väntar bakom hörnet. Jag har bestämt mig för att se förbi all ångest och ta timmarna och dagarna som dom kommer. Jag kommer / ska klara det här. Nu kör vi gärnet fram till midsommar då erik blir hemmapappa! Men först, en vår tillsammans med mina tre fina barn!

LÖRDAG!

Solen sken, jag var uttråkad, Hugo sov så vad passade bättre än det Erik erbjöd mej. En promenad för att köpa lite blommor :) Skickade mezz till Veronica att vi var på väg dit och det var dom med så vi gick tillsammans på rusta och blomsterlandet! Kul att ses och att hinna prata lite och dessutom ha lite smakråd. Dom köpte fina lampor till fönstrena och vi fick med oss marktäckande blommor hem !



jag som bestämt mig för att köpa nå kul kom hem med tvätt och sköljmedel, rengöringsspray, diskborste och annat ytterst intressant. Blev därimot kär i ett par betonghjärtan så dom ska införskaffas under morgondagen!

solen gjorde mycket, var så skönt att komma ut, hålla handen och prata. Ingen ville gå in när solen värmde så vi städade bilen så nu är den vårfin!



dammsög, torkade rent och rensade ur bakluckan !

hugo tittade nöjd på



planterade sen nya blommorna så nu hoppas jag på snabb spridning utav dom

 

Hugo orkade sen gunga en liten stund medan vi njöt solen innan det var dags att gå in med sjuk liten.



Väl inne blev jag glad när jag såg vad jag fått av Karin tidigare idag. 10 rosa fina rosor lyser upp här hemma.


Vagnen såld!

Jag sålde precis vagnen så nu är jag riktigt nöjd då jag inte lät dom pruta som dom ville! Nu kan jag betala tillbaka pengarna till sparkontot och det känns BRA! Erik undra om vi skulle fira med ett glas, han kunde dricka och jag titta på ;) snäll min man! Nu nattning av Hugo sen bloggning innan mysmiddag och film!

Pannkakor med smör och socker

Det är gott det :) åt det nu när jag kom hem hungrig ifrån farmor och handling! Ikväll blir det bakad potatis med skagenröra, färskt bröd och grönsaker. Vi har bara Hugo hemma! Linn hämtade just loke och Hugo sover så det är märkligt tyst här hemma! Ligger på sängen båda två och erik läser sin nya tidning :) soft lördag. Får se om vi gör nå mer idag eller om vi nöjer oss med lite städning och bara vara.

Det blir av till slut!

Loke är feberfri! Äntligen! Kan tänka mig att det kommer smyga sig på frammåt eftermiddagen men han bygger duplo för fullt och det glädjer oss! Hostan sitter i men det lär den göra ett tag till.. Han är så glad, har packat väskan med sykort, målarböcker och ombyte så han kan bada så vid två hämtar linn honom för mosterkväll :) får se om Felicia blir kvar inatt med, hon längtade tydligen inte hem :) nu får hag och Karin upp till farmor och farfar för fika sen får vi se hur dagen slutar, det lär visa sig...!

Ingen inspiration

Hugo och Erik gick upp halv åtta, två timmar senare vaknade jag och Loke! Halv tio, trodde inte på kl när jag såg det och telefonen blinkade med fem mezz som väntade. Ett av dom var en så härlig bild på Felicia som redan var ute och lekte :) det gjorde mig glad! Nu har jag duschat och bäddat medan loke ätit upp nästan en hel honungsmelon och nu leker han så har vi tur är det bara hostan kvar nu! Isf har vi glad kille ikväll som får sova hos linn och Daniel som planerat! Hugo är inte mycket bättre, han sov när vi vaknade och nu vill han mest bli buren av pappa sin. Utanför skiner solen och det städas och krattas, hade nog varit kul för barnen att var med, få egna små krattor, läsk och korv! Men men. Jag mår Inge vidare, illamående av magkatarren och det jag fått i mig är melonen erik gav mig när jag vaknade... :) som det ser ut nu bjuder dagen på fika hos farmor med Karin sen ska erik ut till sina föräldrar, hämta Felicia och fixa med grisen han köpt. Jag letar inspiration, försökte gå runt och fixa nyss men varken orkar eller känner någon lust för det. Allt känns tråkigt, värdelöst och trist. Är så trött på allt här hemma och ser BARA det jag vill göra, Inge det som är. Blää.

Ny dag

Jag måste sluta vara vaken så här sent men det är ju så skönt att bara läsa bloggar i lugn och ro till ljudet av djupa andetag. Min stund på dygnet, synd bara det ska göra en så förbannat trött morgontid! Nu måste jag ge upp. Godnatt

Ingen film

Vi tar filmen imorgon istället, vår kväll bestod istället av slötittande på tv medan vi pratade. Mycket i huvudet på båda verkar det som och det är alltid skönare att få det ur sig än att ha det kvar. Erik har även sprungit fram och tillbaka till Hugo som sovit oroligt och har läskigt hög feber men gav nyss Alvedon så hoppas den hjälper fort och han får en lugn natt. Även loke är varm och ligger hör bredvid med sin gosehund i ett hjärngrepp. Får bli en innedag imorgon, vi som har städdag på området som erik sett fram i mot! Men sjuka barn gör alltid först och allt man får ställa in går alltid att ta igen en annan gång! Kul för Felicia att vara med Anna och farmor och få leka ute! Godnatt världen, nu säger vi hejdå till denna dag och snart hej till en ny, slutet av april. Jag förstår INGENTING!

Lördagkväll

Oj vilken tid detta tog, nu pågår björnbröder2 och efter det ska Loke sova och vi se på romantisk film =)

Imorgon är en ny dag, lördag. Hoppas er fredagkväll är som den borde och att ni njuter helgen som kommer!


Färsna!

Efter kyrkan skyndade vi hem till di små och di äldre som haft dom små medan vi varit borta! Färsna stod på schemat men pga karins stora skavsår och mitt allmäna tillstånd tog vi bilen medan dom andra tog sig dit till fots, vagn och cykel! Vi hade alltså försprång så passade på att hälsa på farmor och farfar en snabbis!









På eftermiddagen / kvällen stannade dom här med oss och grillade hamburgare. En perfekt avslutning på en underbar helg!


Bibelutdelning

I söndags var det dags för bibelutdelning och det var en mycket förväntansfull kille på väg dit!

   

var afrikanskt tema på gudstjänsten och Loke tyckte det var jätte häftigt med två killar som bott i afrika och musiken var så osvenskkyrklig det kan bli. En skön kontrast till det stela som brukar vara!


UTELEK!

Våra barn älskar att vara ute och den här veckan har vi försökt njuta solen så mycket som möjligt trots sjukdomar. Här bilder från i måndags innan Lokes feber kom..!

   

Trots att Molly åkt hem, klockan var mer än middagstid och tvätten behövdes hämtas ville ingen gå in, det är vårsol!

Efter sandlådelek behövs bad och om syskonen badar tillsammans i badbaljan och man har akut badbehov fungerar diskhon minst lika bra :)


segt...

tråkigt.. nu går det jätte segt att ladda upp bilder så Felicias födelsedag får vänta för har alldeles för mycket bilder därifrån. Det får vänta!

Dagen efter - Erik 24 år!

Trodde aldrig jag skulle komma ur sängen efter denna torsdag och efter natt med både feber och smärta men jag hade verkligen lovat mej själv att ge Erik sovmorgon så kl 06.00 såg det ut såhär hemma hos oss.

     



Väckte Erik med skönsång och presenter innan han fick varma bullar och mjölk till frukost





På eftermiddagen njöt vi solen ute och fixade med nya möblerna


 

senare på kvällen efter grillning, lite öl, fina presenter och gott fika hade vi en mycket nöjd Erik!


Torsdag i Danderyd.

I torsdags hade jag mitt pressade schema men fina syster skjussade mej så jag hann allt jag skulle!

Vi ankom till sjukhuset i god tid så började med en fika



Mycket gott, tack för att du bjöd Karin! Hon undrade om hon såg fin ut i håret och jovisst



sen tog vi hissen till avdelningen



vi hade lagom kul när vi skulle uttala dit vi skulle.
Obstretrisk öppenvårdsavdelning.

Väl där hade dom lyckats tappa bort mig i systemet så min tid fanns inte men tack och lov var dom så gulliga så fast dom hade fullt lyckades dom få in mej utan några väntetider alls. Det är service.

Full fart till arninge sen och jag blev så glad när jag hittade just det jag ville ha tilll Felicia, hade gett upp hoppet då jag varken hittat här eller på nätet.

Insåg på väg hem att vi inte hade så bråttom som vi trodde så vi hann med lunch på det exklusivaste ställe vi känner till



Så GOTT!

Efter det följde studiebesök, gruppen, hinna äta middag och föräldramöte. Behöver jag säga att jag var slut på kvällen?!

Solig dag med regn och snö!?

Aprilväder it is. Vi packade ner alla tre barn i vagnar på förmiddagen och gick mot sjukhuset. Solen riktigt värmde och vi tankade energi medan vi pratade om allt mellan himmel och jord. Tog prover på mej och sponsrade apoteket med ännu några hundralappar. Vill inte tänka på hur mycket sjukvården kostat oss dom senaste månaderna... känns som vi köper alvedon lika ofta som mjölk numera.

Loke sa helt plötsligt något som Glädje oss, han var hungrig! Stort då han inte ätit på flera dagar, inte ens glass har gått ner i den lilla magen men en risifrutti senare var han nöjd och gjorde som sina två syskon. Somnade.

vi gick sen och provade jeans åt Erik och det slutade med köp :) köpte mat och fredagsgott innan vi gick hem med febrig Hugo som ville ha lunch!

   

På eftermiddagen efter jag varit tvungen att legat någon timme för att det gjorde för ont för att leva åkte jag själv till Veronica och Alexander. Var meningen att Felicia skulle med men kände att jag behövde komma bort och bara kunna vara själv...

Drack kaffe, åt ballerina kladdkaka :), pratade pratade och pratade lite till. Mycket känslor med två hormonfyllda gravida ...!
Satt flera timmar så när jag kom hem väntade en köttfärspaj som Erik gjort  med sallad och honungsmelon , jätte gott! Anna kom och sällskapade med att äta med oss och sen åkte nöjd Felicia med henne hem :)

Nu har killarna hyrt film, Hugo sover sen en halvtimme och jag har gått en "fixarplockarunda" här hemma. Nu blir det effektivt bloggande medan filmen rullar sen är det vår tur att se film. Nu popcorn och godis med vår stora fina pojke!

Dagen jag trodde jag skulle spy av stress

Kommer ni ihåg dagen jag hade en miljon saker att göra? Förra onsdagen om jag inte minns fel och allt skulle fixas inför två kalasdagar. Hursomhelst så slutade det riktigt bra.





Vi var till Mio och handlade till Felicia och när vi går där får jag mezz från fina kusin Sara som hälsar att hon är i stan och gärna ses så vi skyndar vidare ner på stan för att träffa denna brutta :)



strosade i solen




Vi hittade lite grann men inte allt men det fixade sig som tur var i arninge dagen efter, jag fick ny energi av Sara och det räckte för den dagen :)

Att blogga ikapp

OJ vad med bilder det fanns i både mobil och kamera så nu blir det inget mer bildlöst inlägg på ett tag så länge jag sitter vid datorn iaf!

Igårkväll när jag varit på gruppen skulle jag få skjutts hem av mamma, pappa och Karin. Dom jobbade över och kl var över sex när vi väl kom från deras jobb och helt plötstligt satt jag i bilen med erbjudande om att följa dom hem och äta pizza :) sagt och gjort. Skönt att komma hemifrån lite när allt stavas sjukdom här hemma och snacka lite med dom.
Älskar mina barn men är ju inte jätte lätt att föra ett samtal när dom är med ;) Iaf ringde telefonen gång på gång och jag som fullkomligt hatar telefoner och speciellt när jag inte vet vem som ringer svarade såklart inte. Kom hem och det ringde igen och Erik som hatar att jag inte svarar ;) svarade såklart.
Efter några minuters samtal lägger jag på och han säger.

-Anna, man lägger inte ut en annons och sen struntar i att svara i telefonen!
Haha, det har jag glömt bort. Ikväll kommer en tjej som ville köpa vagnen, så SKÖNT!
En sak till att släppa från samvetet så nu på morgonen har jag tvättat och fixat med den. Visst blev den fin?!


Håller också på att rengöra kakelfogarna i duschen med husmorstricket bakpulver och ättika så ska skura där nu sen kommer mera! Lite stressad bara för ska ner och ta prover på mvc och tror dom stänger tidigt på fredagar så dröjer det så vet ni varför :)



Sjukstugan fortsätter..

Ska gå upp och duscha nu, familjen försvann just upp till frukostbordet men dessvärre hostar loke och Hugo sönder sig snart. Piper riktigt illa när dom tappert andas. Än värre börjar jag få känningar i öron och hals och jag säger då det. Jag och Erik får INTE bli sjuka. Många känner lycka över fredagen, jag känner panik. På måndag måste erik infinna sig på jobb efter fem veckor hemma, det vore KATASTRSoF om han blev sjuk själv nu. Men nu är jag kanske negativ, vi har ju haft sån tur med sjukdomar sen jul så varför skulle någon mer bli sjuk?! ;) dusch var det, Felicia gnäller och gråter om allt. Är hon också sjuk tro?! Låt oss va .

Sovande små

Dom somnade rätt fort och tyvärr håller jag på att göra detsamma men imorgon har jag bestämt mig för en tidig morgon så efter frukost är det jag som smiter undan om bloggar om denna kväll, vagnförsäljninh, lekstugeplaner, födelsedagar , läkarsamtal m.m så sovgott så uppdaterar jag bättre imorgon och LOVAR dessutom bilder :) godnatt

Håll tummarna!

Om loke och Hugo somnar inom kort ska jag slå på datorn och blogga mera, det låter väl bra?! :)

HAHA

Räknade precis ut att dom senaste 61 månaderna har jag varit Gravid 33 månader, ammat 21 månader och bara "varit mig själv" sju månade och 3 av dom var loke under halvåret! Konstigt man ser ut som frågetecken när barnmorskan frågar om man har regelbunden mens ;) eller att man aldrig kan tacka ja till vin eller öl! Många undrar hur det är att vara gravid, jag börjar undra hur det känns att bara ha sig själv! Och än är det inte slut, 3 månader till ska jag allt vara gravid och sen amning på det. Kul uträkning :)

Köttfärssås

Så, känns lite bättre när jag gjort något för världen ;) kändes skönt att fixa lite i köket också efter att inte varit där på flera dagar... Passade på att bädda sängen innan jag la mig på den igen också ;) små saker som gör skillnad. Nu är det nästa problem på listan. Mitt tal, tåls att fundera på.

Värdelöst

Ett bra ord för denna dag och för hur jag känner mig. Erik monterar en ny låda i grytskåpet som legat alldeles för länge. Jag ligger FORTFARANDE. Faan jag känner bara för att gråta, jag längtar efter livet! Vill inte barnen ska se mig såhär en sekund till. Jag vill MÅ bra. Har en tanke på att gå upp och göra en köttfärssås så jag både känner att jag gjort något och erik bara behöver koka pasta senare. Bläsch. Trött på allt. Behöver förändring, uppmuntran, trygghet, vardag, ork, glädjeämnen, KRAFT. Som pricken över i har jag förträngt min "läxa" till idag. Ska hålla ett sorts föredrag om vad jag vill ca 5 minuter inför gruppen och videokamera som sen ska tittas på. Jag vill inte vara negativ men måste bara säga FAAN!

Afternoon Tea

Nyduschad och fräsch. Ingen doktor som ringt. Usch vad jag avskyr att vänta på samtal som inte kommer när dom ska. Hugo sover fortsatt. Erik och Lokes film har tagit slut och nu vet nog ingen riktigt vad som ska göra och ingen orkar det den egentligen vill. FRUSTRATION.

Vill inte verka enbart gnällig, det finns ju faktiskt bra saker med det hela också, kommer inte på någon just nu bara ;)

Se så sött, beställde från My little star och dom hade gratis frakt, sånt gillas!

  Tror barnen kommer älska detta! Och det bästa av allt, inget skrammel, inget som går sönder och inget man kan göra illa varandra med :)























Glass!

Muntrar upp mig själv med en glass, det är inte fel! Kunde inte låta bli så beställde ett te sett till barnen i tyg som var på rea, tror dom kommer älska det! Dyker upp bild såfort jag orkat starta datorn :) väntar nu otåligt på läkarsamtalet, vill veta vad som händer härnäst! Kom också på att det idag är torsdag = grupp! Kommer alltså ut genom dörren idag också - jippo. Sen är det helg, iaf nästan. Om barnen blir friska väntar en rolig helg. Leka med Veronica och Alexander imorgon eftermiddag, träffa Jessica och barnen på lördag vilket jag verkligen hoppas blir av då Felicia pratar så mycket om Tilde! Vi pratade även då om att träffa Veronica med familj. På kvällen ska loke sova hos linn och Daniel och på söndag väntar spännande stockholmsutflykt för honom medan vi andra ska på två små utflykter här i närheten med anna och troligsvis iaf svärmor :) så den högre makt som läser detta eller hör min bön, låt loke bli frisk, ingen annan sjuk och är du på bra humör vore en SOL på himmelen inte alls fel! Nu tar jag en chansning och duschar, erik får komma in med telefonen om det ringer! Hoppas ni alla har en bra dag full med små glädjeämnen!

Sovande liten..

Hugo har somnat här bredvid mig så hans små fingrar höll ett stadigt tag om mina fingrar, mysigt! Nu sover han tungt med händerna ovanför huvudet, trygga barn säger dom den ställningen heter :) jag har ätit upp min frukost erik kom med och är nu rastlös till tusen, jag har lust att göra så mycket men så säger kroppen ifrån och det är minst sagt frustrerande! Tänkte ta en dusch och peela min stackars vinterkropp ;) men vågar inte, då ringer väl läkarn just då med min tur ..!

Ännu en dag i paradiset!

Idag tänkte jag försöka vara positiv trots pengapanik och ingen vetskap om vad som rullar in eller inte rullar in på kontot dom närmsta dagarna. Det börjar bli räkningsdags och än så länge har vi fått dom säkra pengarna, mina och barnbidraget. Nu återstår resten. Loke vaknade med lägre feber idag och har orkat leka med syskonen en stund på morgonen, nu ligger han dock i soffan igen men jag önskar för både hans och vår skull att det går neråt nu! Hugo har krånglat lite inatt och tempen låg nu på 37.9 hoppas hoppas det stannar där! Det lilla barnet har haft nog med sjukdomar, blir en lugn dag hemma för honom! Felicia därimot vaknade som en solstråle och blev så besviken när erik sa att det blev hemmadag idag så han skjussar dit henne nu! Roligare att hon får leka och mindre risk att bli smittad här hemma! Själv vaknade jag med magvred kändes det som, det gör så ONT men nu lägger jag allt mitt hopp i läkarns händer och ser fram imot en frisk helg och kommande vecka ;)

Stackars liten.

Hemkommen från farmor och farfar! Karin hämtade mig vid sju så åkte vi och köpte choklad till dom och glass till loke! Vi har sett tv, pratat, läst skvallertidningar och ätit lite för mycket choklad :) kom hem till loke som hostade till allt han ätit kom upp, tempen visade 40.5 och vi ska nu stänga av tvn och ta oss till sängen..! Håll några tummar för att vi får en skön natts sömn och att alla är piggare imorgon! Torsdag imorgon och det betyder att erik varit hemma ännu en vecka. Ge mig kraft någon! Nu , positiva tankar och godnatt!

Inge bra

Dom ringde just från Danderyd sjukhus och frågade hur jag mådde? Inge bra svarade jag och hon säger att hon förstår det med mina provsvar. Dom hade därför skrivit ut ytterligare en antibiotikakur på två veckor till mig. Jag ifrågasatte då om det verkligen är bra att äta sånna tabletter under så lång tid och det visste hon inte så dom skulle prata imorgon så skulle läkarn ringa mig igen då. Att det aldrig kan få bli bra. Tempade loke och fick det till 40.2 lillkillen, han sover huttrandes bredvid mig nu. Och värst av allt, Hugo och Felicia känns gränsfall till sjuka dom med. Måtte det vara en illusion. Ska bli så skönt att komma ut ikväll, andas annan luft och småprata med dom under lite fika. Kanske lyxa till kvällen med en kopp kaffe som jag mår skit av och därför inte druckit på flera veckor men nu mår jag ju redan som jag mår...! Det kommer massor snöblandat regn ute, aprilväder så det skriker om det!

Älskade lilla Loke!

Han feberyrar, pratar i sömnen och gråter till lite då och då. Han har liksom jag sovit bort större delen av eftermiddagen och nu är det plötsligt dags att hämta dom små så erik stack och gjorde det. Är glad att han är hemma för hade känts hemskt att väcka loke och tvinga ut honom i kylan när han mår såhär..! Ikväll blir det avbrott från denna tråkiga säng. Jag och Karin ska upp till farmor och farfar och förgylla deras dag med lite blommor och choklad! Alla behöver vi uppmuntran ibland och nu ska jag bära in loke och hans fsvoritbok in hit så ska vi läsa den lilla lugna stund som är kvar innan dom med liv i sig kommer hem! Saknar dom!

Hungrig!

Ligger fortfarande... Givande dag verkligen, hungrig är jag också... Har fått i loke lite kräm och glass men hans temp är fortfarande på 39.6 så han sitter mest i soffan och halvsover. Erik har skickat in sin deklaration så nu är det bara jag kvar men måste jobbigt nog till banken och låsa upp min dosa först. Annars händer inte mycket, vi har tvättstugan så erik tvättar sängkläder och jag ska än en gång avboka playdaten med hanne och barnen vi bestämt imorgon pga sjukdom. Faan jag får panik, gör oss friska!

Hallå våren, var tog du vägen?!

Vädret går bakåt känns det som. Igår skuttade Felicia iväg till dagis med sin våriga outfit, idag var det fodrade regnstället som gällde igen. Får hålla tummarna att solen och värmen bestämmer sig för att återvända inom kort! Jag har duschat och fixat mig men ligger nu återigen på sängen, helt tom på energi.. Tänkte trotsa vädret dock och söka lite inspiration till lekstugan som ska fixas i sommar :)

Frukost

Fick precis baguette med pålägg och ett glas hallonsoda serverat på sängen! Erik vet vad jag gillar han :) hoppas den nya energin kan ta mig ifrån detta hjärngrepp sängen har om mig..! Mitt psyke knäcks när barnen frågar om jag inte ska upp... Vet inte vad jag ska svara längre... Hugo och Felicia är riktiga mysbarn och tillbringar stora delar av morgonen här tätt bredvid mig, imorse kröp Hugo upp och somnade i min famn. Älskade barn!

Still in bed

Loke ser barnprogram och hans dåliga mamma ligger kvar i sängen.. Erik lämnar dom små och skulle sen göra lite småärenden. Jag funderar på två alternativ. Ligga kvar här hela dagen och inte göra någe alls och se om jag blir bättre eller "rycka upp mig" och tvinga mig att vara frisk. Låtsas som ingenting trots ONT och nätter utan sömn.

Valde sängen

Om på att jag hade renbäddat så valet blev inte så svårt. Ligger nu bredvid min feberyrande son och känner hur fruktansvärt onormalt trött jag är.. Ligger länge på morgonen , sover lätt bort några timmar på dagen och vill sen sova före många andra. Någonting är verkligen inte bra men jag har hoppet uppe för antibiotikan och hoppas både jag och loke vaknar piggare imorgon! Godnatt alla

Ensam

Karin har cyklat hem i kylan, loke somnade i vår säng när jag låg bredvid Hugo som drömde och jag fick mezz från nöjd erik som skjutit en gris :) nu ligger jag i soffan och funderar på om jag ska se på tv, en film eller lägga mig då man aldrig vet hur natten blir..! Vi har ätit godis, chips och druckit hallonsoda, en fredagkväll en vanlig tisdag :) tänkte bjuda på bloggande och bilder från helgen men ser att erik har kameran så får bli en annan gång. Imorgon kanske, då skulle det bli 2 grader, molningt och regn?! Inte okej!

Kväll

Ser att jag inte skrev var jag skulle! Hämtade Karin på jobbet och sen var vi på Willys och rusta! Köpte godis och dricka till kvällen sen tre sittdynor jag kikat på ett tag :) perfekt till gräsmattan eller sandlåde kanten! Nu sover dom små och erik har åkt för att jaga. Kul för honom att komma ut medan det fortfarande är ljust ute! Loke har sovit sen innan fem, somnade med 40.1 men vaknade nu och bubblar i munnen om allt han måste berätta för Karin :) han får sitta uppe med oss ikväll och äta lite gott, det mår man bra av när man är sjuk!

Middag

Jag har sovit bort större delen av eftermiddagen och det gör mitt dåliga samvete än större mot familjen, om det nu kan bli det. Stackars barn, mamma ligger i sängen både när dom åker och när dom kommer hem.. Måtte det bli ett slut på det här inom kort annars klarar jag inte att hålla humöret uppe länge till. Jag är rädd för Eriks jobb, för pengar och har svårt att andas om nätterna. Det börjar bli för mycket allting. Jaja upp med mungiporna, maten står på spisen och jag tänkte tröstköpa något till mig själv när jag ändå är iväg!

Eftermiddag

Här ligger jag åter i min säng för en stund! Vi fick stan fixad och loke är nu en hel karta tatueringar rikare för att han är så duktig med ögondropparna som svider massor! På Eriks jaktåtel hade det varit stor aktivitet så var en nöjd man som åkte därifrån efter att ha gett dom nytt bröd och säd :) tog en sväng förbi sommarstugan där svärfar och snickarvän höll på med badrummet men loke är inte i form utan somnade i bilen dit så jag väntade med honom medan erik kikade vad som hänt! Snart finns det förhoppningsvis ett badrum där igen och som vi ska städa och fixa där då :) loke vaknade till och sa att han vill bo där någongång! Skulle sen äta pizza men tyckte synd om sjuklingen att behöva gå ur bilen så jag sprang in och köpte en grillad kyckling, potatissallad och en baguett som vi åt med smör och ost och till det passionssoda - gott! Nu ser killarna film och jag ska sluta mina ögon för en stund...!

Fix och annat lite roligare!

Nu torkar erik golven och loke klär om från pyamasen så snart är vi utanför dörren för apotek, leksaksaffären, bank och annat fix sen ska vi åka vidare till Eriks jakttorn och kolla hur mycket vildsvin som varit där och andas lite frisk luft! På väg hem blir det pizza i svanberga, vem vet kanske man kan sitta ute idag?! :)

Dagistime

Bara jag och loke här hemma nu, jag ska ta mig upp och in i duschen. Älskar första duschen när man just klippt sig, känns alltid så lättborstat och lent :) funderar sen på att öppna fönstret, vädra och bädda rent alla sängar! Erik sa nämligen att han skulle dammsuga och torka golven när han kommit tillbaka så då kommer det kännas helstädat här sen och det gillas! Han tog ju badrummen igår. Dusch var det sen idag blir det nog en liten utflykt, vi behöver alla komma hemifrån lite!

Godmorgon TISDAG!

Efter en jobbig natt med tre barn i sängen som turats om att vara ledsna, arga och ha ont och efter att själv lagt mig kl åtta igår med 39.1 i feber har natten inte varit den bästa. Erik har fått springa upp och ner för att hämta medicin och annat och loke har lidit av ögonen. Själv har jag haft fullt upp med att inte få panik över att tre barn ville ligga på mig när jag hade feber och ont. Det är ingen dröm. Men nu är det ny dag och barnen vaknade fulla av energi och leker nu kockar tillsammans efter frukost! Loke känns piggare men fick Alvedon i slutet av natten så det kan vara den som luras. Undrar när jag ska få bli bättre, det tär ordentligt att ha det såhär när man inte mår bra i vanliga fall heller. Nu glömmer vi natten, idag skiner solen!

Måndagkväll

Ramlade precis ner i soffan och här tänkte jag tillbringa kvällen. Vi hade en mysig stund ute hela familjen, barnen gungade och sen byggdes det sandslott i solen! Det har gått riktigt fort med vädret, nu blommar det överallt och vi satt i bara tröjor och njöt kl fem och för bara någon vecka sen låg mycket av snön kvar! Synd är det dock om loke! Sjukdomarna vill inte släppa taget av oss så efter läkarbesök ikväll ska han nu ta antibiotika droppar i ögonen två gånger per dag och inget dagis! Det var min vilovecka det...! Tur det är loke jag, han är ju så gott som självgående. Nu hoppas jag på sol, friska småbarn imorgon så vi kan plantera lite blommor och handla lite :) jag är SÅ trött på sjukdomar, ni anar inte.

Här blev det lugnt

Familjen försvann precis ut genom dörren för lite eftermiddagslek med Eriks kusin som har flytta hit och hans dotter! Jag som verkligen inte lyssnat på min kropp idag ska ligga ner dom tjugo minuter som är kvar innan tvätten ska hämtas. Sen blir det middag och nattning av barn! Undra om det är något bra på tv ikväll, känner för att krypa upp i Eriks famn och bara vara..

Shoppingsug

Jag har obarmhärtigt shoppingsug, funderar starkt på att ta bilen när dom andra anlänt och åka för att handla något...! Tror nog värken i kropp och huvud blir lite bättre av det också ;)

har sett så fina dynor på willys som jag vill ha på uteplatsen, skulle verkligen pigga upp där ute :) Sen skulle Erik behöva nya jeans men antar att han vill prova och tror inte barnen är supersugna på shopping! ska fundera medan jag hänger tvätt men jag är bra sugen...



Fina Hugo och hans fina faster. Anna, om bara någon vecka bor du här nära oss! - Wonderful!

Inge vidare..

Jag måste få börja må bättre nu snart annars vet jag inte hur jag ska orka när Erik är åter på jobb. Äter antibiotika igen så tycker det borde släppa...! Ligger och ska försöka vila lite nu medan Erik och Loke är och hämtar dom små, vi har tvättstuga så tio minuter hinner jag ligga sen är det byte av maskin som gäller...! 6 maskiner har vi hunnit med och på onsdag blir det tvätttid igen för tvättning utav sängkläder. Det tar aldrig slut. tråkigt inlägg men min migrän dödar mej. Äter ballerina och sandwich och hoppas på sån förbättring så jag orkar ut och leka med barnen när dom kommit hem!

Hos frissan

Tog mig äntligen ner på stan idag för att klippa mig, det har behövts länge då jag fäller mängder av hår men nu så! Erik är hemma sin sista dag och loke är hemma han med..! Var varig i ena ögat igår men är bra idag så tror han fick in något i ögat igår på färsna! Dom är just på leksaksaffären och byter Felicia badpuffar hon fick i lördags som var sönder. Längtar efter den riktiga vardagen, idag låg jag till efter tio -inte okej! Oj fick avbryta, nu är jag klippt och klar och ska möta upp pojkarna för en glass :)

Godmorgon soliga söndag!

Jag vaknade med svullna fingrar och smärtande kropp men med lättnad och glädje över att dessa två dagar är över och vi nu bara kan njuta minnena av dom! Barnen leker med allt nytt fint som Felicia fick igår, jag ska blogga ikapp men det får bli imorgon när vardagen knackar på igen! Idag bjuder dagen på kyrka och bibelutdelning för mig, erik och loke! Mina föräldrar har dom små under tiden så efter blir det promenad till färsna med bullar och kakor i bagaget :) tror och hoppas på en riktigt bra idag!

Njuter!

Vi har städat av uteplatsen, möblerat och tagit ut nya möblerna! Nu njuter vi sol som bränner i ansiktet, dricker saft och lutar oss bakåt! Barnen ritar med sina gatukritor, shrek och fiona är det som målas :) vi har hunnit allt vi idag skulle idag och snart väntar vi min familj! Livet känns helt okej just nu!

Bullar!

Sen kl sex imorse har jag och Felicia med Hugo på armen under alla moment bakat fyra plåtar bullar som nu fyller hårat hem med en ljuvlig doft :) födelsedagsbarnet har fått paket på sängen och äter nu frukost! Själv ska jag in i duschen sen väntar öronkoll och handling! Idag har pengarna äntligen rullat in! Inte en dag försent! Vädret är som det är men det snöar inte och det glädjer mig !

Helt SLUT!

Jaa ni, den här dagen har verkligen gått i ett, kl åtta var jag utanför dörren. Kom hem sen halv sex för att åka igen kl sex och kom nu precis hem. Dagen har tagit alla mina krafter då allt jag gjort har varit både psykiskt och fysiskt krävande. Det här är alltså det jag orkar delge er. Erik monterar utebordet, jag tittar på från soffan. Imorgon fyller mannen år och vi har mycket att fixa med sen kommer lördagen gå i ett men ska försöka hinna starta datorn och lägga in lite kort jag varit duktig och tagit :) jag har nu för ont för nå mer skrivande så jag säger godnatt med hopp om en bra morgondag! Under slutar aldrig att ske!

08.00

Efter en obefintlig natt stod jag duschad och klar kl åtta när taxikarin anlände. Nu är vi på väg, önska mig lycka till, har inte tid med några extrasaker. Nu gäller bara att se solen bakom alla moln!

Godnatt

Jag som varit duktig idag och tagit bilder hit till bloggen och så la jag mig tidigt för att få ihop några inlägg så startar datorn och vad händer? Jo Hugo börjar krångla och var sen jätte svår att få till ro, gav tillslut Alvedon för kändes som han hade ont någonstans (tänderna måntro) nu verkar det som det hjälpt och äntligen efter över en timme sover han tungt här bredvid och nu har istället jag blivit jättetrött och stressad över att jag imorgon måste upp tidigt och duscha så jag säger godnatt här och nu och lovar återkomma med bilder under morgondagen! Kramar från glad utemöbler ägande tjej som har det mesta handlat till helgen, fått träffa fina energisprudlande kusin Sara och haft en bra dag tillslut! Febern och värken glömmer vi nu, imorgon är en ny dag!

Så jävla stressad

Faan tiden går imot mej. Snart är även onsdagen förbi, jag som har massor att göra som jag skulle göra i veckan när barnen var på dagis. Baka bullar men till det krävs handling. Kanske får bli kvällens bestyr. Handla och laga mat och tårtor till både fredag och lördag och jag vet fortfarande inte vad jag ska göra. Felicia vill så gärna ha hit sina kompisar som loke hade och till det krävs planering och kalasfix. Kläder hade jag tänkt köpa till barnen, presenter skulle beställas och det har fortfarande inte blivit gjort och nu såg vi att det skulle ta minst tre dagar att få hem. Faan. det betyder en tur på stan vi måste hinna och på fredag är alla tre barn hemma så då kan vi inte gå tillsammans. Dessutom ska Hugo på öronkoll på eftermiddagen då och vi ska ha middagsgäster. Mitt i allt det här skulle jag vilja fixa här hemma och köpa utemöbler. Ge mig tid. Morgondagen kommer försvinna i ett naffs. Danderyd 09.30 för att sen skynda till Psyk där vi ska på studiobesök 13.15 , hinner sen precis till gruppen som pågår 15-17. Efter det snabbt hem och äta för att gå på föräldramöte 18.30 som sen kommer pågå några timmar. Det är med andra ord nu på tre timmar vi måste handla till bullar, presenter m.m Vi som tänkt ägna timmarna åt välbehövlig biltvätt. Hur kunde denna vecka bara försvinna?!

Jag saknar ... GEMENSKAPEN!

Livet vi förut levde. Vad hände? När blev allt så asocialt? Var det när Felicia började dagis? När jag var höggravid och helt plötsligt inte tillhörde någon grupp på öppna förskolan. Sen föddes Hugo och våren bestod av sjukdomar och livet som nybliven trebarnsmamma. Sen slutade Erik jobba för en lång pappaledighet som räckte ända till augusti och helt plötsligt var det höst. Inte lätt att komma igång med något, mörkret kom och så också ensamheten.  Jag saknar det vi hade innan.


Stressen varje morgon när vi skulle till öppnaförskolan, måndag och fredag skulle båda barnen med, tisdag, onsdag och torsdag skulle Loke först lämnas och sen stressen vidare för att hinna med förmiddagsfikat, besöket på färsna eller vad som nu skulle hända.

så fort jag kom innanför dörrarna där kom genemskapen. Man hade någon att prata med, någon att fika tillsammans med. När öppettiden var slut fanns det alltid någon att ta en långpromenad med, runt vattnet, på stan eller bara gå gå gå. När barnen sen vaknat avslutades det hela oftast i några affärer eller med stress för att hämta Loke. Dagarna gick. Jag trivdes. Jag hade något att göra.


SOM JAG SAKNAR DET.



Loke med kompisen Miranda hösten -08


Jag saknar... LIVET!

Jag fullkomligt avskyr den sits jag hamnat i. Hur kan jag ligga här som i en dimma hela mornarna medan barnen klättrar på mej, över mej, ligger bredvid, håller handen och sen minns jag det knappt? Dom tycker inte ens det är konstigt att mamma inte går upp. Dom ropar inte längre på mej när dom vill något, dom frågar inte om jag vill ha frukost.

Mamma ger man en macka på sängen.
Vad är det för ett liv? Jag ligger när dom kommer hem, jag ligger efter middagen och ingen höjer ögonbrynen. Dom borde vara här och dra i mej, vilja att jag ska komma upp men det har blivit vardag och det gör så ont i mej att tårarna kommer bara jag skriver om det.


Dom stora är på dagis, jag ligger fortfarande, Hugo sover i vagnen och Erik byter till sommardäck. Det om något borde väl signalera till mej att livet går vidare, ta mej upp, duscha.

TA TILLBAKA LIVET!



Fina barn . hemma hos farmor och farfar hösten - 08

Dålig.

Tyvärr slutade våra sköna timmar med något inte lika skönt. Jag har mått dåligt hela dagen och idag har det inte bara varit magen utan nacken har varit riktigt imot mitt beslut att leva och har jäklats nå fruktansvärt. Ni med värk vet hur ont det gör och hur frustrerande det är när man bara vill titta ut genom fönstret när man åker bil.

Fick lägga mej direkt när vi kom hem, Erik lagade middag och jag kom upp och åt men väl uppe mådde jag värre än dom senaste dagarna. Kunde inte ens ta bort min tallrik utan fick lägga mej och lämna över hela ansvaret över disk, trötta barn och läggning till Erik. Ibland önskar jag verkligen att jag kunde skjuta upp det värsta några timmar.


Febern var hög och jag frös så jag trodde jag skulle bli galen, fick bädda ner mej och efter tabletterna hjälpt lite somnade jag och sov till det var läggdags för barnen. Felicia hade somnat redan klockan sex men jag hann hålla Hugo lite i handen innan han somnade och det kändes bra i mitt mammahjärta.

Resten av kvällen har jag legat i soffan med täcket upp över öronen. Druckit iskall saft och ätit chips Erik åkte för att köpa. Jag måste se till att han får vila snart annars är jag rädd att han kommer må riktigt dåligt...!

Nog om det, jag är nöjd med att äntligen ha fått ut vår syskonvagn på annons ikväll och nu ska jag beställa lite saker innan john blund får ta över min tankeverksamhet.

Imorgon har vi onsdag, veckorna flyger!

bild google

Tandläkarebesök!

Idag hade Felicia premiär hos tandläkarn och vilken stolt tjej vi hämtade upp på dagis. Hon hade berättat för alla som orkade lyssna att hon skulle dit och att hon skulle gapa som en krokodil och viktigt var också att Loke och Hugo skulle vara kvar på förskolan utan henne :)

Jag tog det hela med ro, känner vår dotter. Antingen gapar hon jätte snällt eller så vägrar hon.
Om jag inte visste att Felicia betydde "stor lycka" skulle jag tro att det betydde "antingen eller" för precis så är hon :)

Hon pusslade och läste böcker i väntrummet och skuttade sen glatt in till tandläkarstolen där hon hoppade upp och satte sig som hon inte gjort annat! Svarade på alla frågor och log hela tiden, sen gapade hon både för första och andra som ville titta och var så stolt över sina 20 tänder :) Fick välja en tandborste bland kanske 20 färger och vad väljer hon? Rosa såklart. Jag gillar rosa berättade hon glatt!




Vi hade lovat fika efteråt och det kom hon väl ihåg :)




Så ovant men kul att bara ha ett barn. Här om dagen när Erik bakade lekte Loke i sitt rum och Hugo sov och då utbrast han "Anna, ta hand om ett barn skulle jag kunna göra med förbundna ögon" det känns verkligen som en piece of cake i jämförelse med det vanliga man är van vid!

När vi kom tillbaka till dagis var alla barn ute i solen och Felicia försvann snabbt och när vi tillslut hittade henne med blicken stod hon bland dom största killarna och stoltserade med sin nya tandborste! Söta barn.


Tisdagkväll

Jag borde nog egentligen sova men har skjutit lite saker framför mej i flera veckor som jag nu tänkte få gjort innan sömnen får ta övertaget. Ligger i sängen med datorn i knät och känner hur lätt och snabbt det går att blogga härifrån i jämförelse med mobilen!

Blev inte många kort från sommarstugan, det ser ut som ett enda stort kaos där just nu, både på tomt och inne. Känns långt bort till ett välstädat hem men vi ser ljuset. Just nu är badrummet helt strippat och inget golv finns, blandaren i köket är borta då dom dragit nytt vatten (underbart) och ett stort hål i golvet i hallen där dom dragit vattnet men allt är ändå positivt. Det kommer bli så fint sen :) Med nytt badrum, nytt kakel och blandare i köket och nytt golv i hallen!

Är sugen på en stor studsmatta till sommaren , det skulle barnen älska! (och vi om man får säga så) :)



Erik öppnade dörren precis när jag fotade! Där ser ni lite av alla röra.

Klockan var inte så mycket så när vi tagit hem det vi skulle stängde vi igen och begav oss till Eriks jakttorn , jag fick se var han tillbringar helgkvällarna ;) och så fint det var där ute. Vi gick hand i hand i solen och känslan att vara utan barn är konstig och vi saknade dom båda två när det hade passat ypperligt med en picknickfilt och lite fika där och då!

 

svårt att få till fina färger med mobilkameran.

Bilen styrde sen till rusta och Jyst där vi än en gång provsatt lite utemöbler. Nu med ny favorit i bagaget hem, får tänka lite till men kan nog bli ett köp i veckan! Vore underbart om kaffe kunde intas utomhus på lördag :)

Fick sen brått till dagis och vad som hände sen förtjänar ett eget inlägg.


Sommarstugan!

Vi behövde båda frisk luft och komma hemifrån, att gå hemma tillsammans utan pengar tär. Vi tog med oss våra gamla utemöbler och är nu på väg till sommarstugan! Tänkte ta lite kort också ifall någon är nyfiken..!

PYSSEL.

Om jag hade ork, om jag hade kraften att ta mej ner på stan så skulle jag på tygjakt. Jag vill så gärna få detta gjort till på lördag. Är tiden och orken med mej tro!?





min kvällsliteratur.
 
nu klarar jag inte sitta upp längre men har iaf fått in lite bilder i denna trista blogg.


UTELEK

After dagis igår var det Utelek på schemat. Jag rensade i rabatterna, möblerade om lite på uteplatsen, Barnen lekte, Erik fixade grillen, SOLEN SKEN. Vilken värme när man satt i lä. Underbart!



















Bilderna får tala för sig själva men våren är här nu :)


Så less!

Hur många veckor är inte det ända jag skrivit här hur dålig jag mår? När ska det vända, bli bättre?! Jag vill bara lägga mej ner och gråta men antar att inget skulle föräldras utav det.

Erik skurar badrummen från topp till tå.
Jag funderar hur jag idag ska göra.

Igår var jag som sagt till barnmorskan, hade tur och fick träffa en läkare och dom tyckte båda att jag direkt skulle åka in till danderyd för bedömning, mer prover och eventuell inläggning. Behöver jag förklara hur mycket hela min kropp skrek NEEEJ när jag hördet det? SOLEN sken, barnen skulle hämtas, UTELEK väntade och LASANGE skulle ätas till middag. Vad skulle ni välja!?

Jag valde att trotsa och stanna hemma. Efter nu ännu en sömnlös natt ringde jag danderyd. Dom tyckte jag skulle komma in annars fick jag en återbesökstid på torsdag. JAG MÅR SKIT.

Vet nu inte hur jag ska göra, vet inte ens hur jag mår eller hur dåligt jag mår. Allt är suddigt i mitt sinne och jag vill bara glömma och gå vidare som inget hänt.

Idag är Erik hemma obetald. Jippi vad med pengar vi kommer ha nästa månad.

Jag vill bli frisk, jag vill ha friska barn och jag vill ha Erik på jobbet. Även om toaletterna är renare om han är hemma ;)



Söndagens kladdkaka!

MÅNDAG!

Det enda som vittnar om att det idag är måndag är den reklamhög som ligger här bredvid i sängen. Resten är inte alls som det ska. Jag är inte bättre utan sämre och natten har försvunnit i ett halvvaket tillstånd med för ont för att sova. Erik är hemma och så också Hugo för att vi iaf ska ha råd att ha mat på bordet. Vi lever på mindre än en normal person tjänar ensam och tre barn på det, blöjor, sjukhuskostnader och mediciner, bensin och dagis avgifter så kan vi inte skatta oss rika. Om man inte ser ur den synpunkten att vi har massor av tid till varandra! Nog om sånt. Jag måste haft tur i mitt val av man, han och Hugo har skött marktjänsten idag, städat, haft / har tvättstugan, dammsugit och när erik dammsuger innebär det alla lister, runt foder, över och under allt, det dammas och fejjas, mattor vänds upp och ner och dammsugs sen grundligt. Sist jag tittade upp höll han på i utrymmet mellan kyl och skåp! Jag ska inte klaga men jag blir lite stressad av att han orkar ;) nu ska dom äta lunch och sen ska den mindre varianten sova ute i solen och den större torka golv. Kl ett ska jag iväg så fick just två mackor här i sängen för att klara dagen ifall jag måste vara fastande igen... Måste upp och duscha men först vila lite till... Jag hatar att inte må bra.

Alldeles för sent.

Fick ångest alldeles nyss när jag såg vad klockan hunnit bli. Jag är nerbäddad så snart blir det sova, vi har ägnat kvällen åt Wallander, prat om framtiden och inte minst nutiden. Men nu har mannen min somnat och jag har min tid för dagen :) igår var jag sjukligt sugen på stek, potatismos, sås , gelé och andra tillbehör och vad händer? Jo mamma bjuder på det idag! Som jag njöt och inte nog med det, det fanns både två olika stekar och två såser - underbart! Karin hade dessutom skalat potatisen ypperligt fint ;) linn och Daniel kom också så idag har vi haft en riktig söndag med familjerna omkring oss! När alla var mätta tog mamma och pappa med barnen upp för ett bad som slutade med en väldigt blöt morfar :) dom små somnade i bilen hem och loke la sig tillrätta direkt med sin "allt om pappegojjor" bok han lånade hem därifrån! Den största önskan sen vi var på zoo i onsdagsär nämligen en sån! Nu ska jag sova, imorgon startar en ny vecka med lite för mycket inplanerat för mitt psyke men det ska nog gå! Vi startar med mvc besök och nya prover... Undra jag vad dom tänker tala om... Godnatt söndag, om en minut har vi måndag!

Lungt

Lungt inne. Efter mysigt fika besök mår jag nu sämre än innan och fick lägga mig redan innan dom åkt. Erik och barnen har lekt ute med Anna men nu kom dom in så vi ska väl packa ordning och åka. Usch hatar att må dåligt men lagad mat lockar. Barnen blev jätte glada också och det väger upp det också! Får vila ordentligt när vi kommer hem sen ... Just nu är det rörigt här. Lek från hela dagen, kaffekoppar på bänken då diskmaskinen behöver tömmas, grus i hallen med mera men jag orkar inte göra något åt det just nu. Det får vänta.. Idag mår jag inte bra men Anna har idag köpt sin lägenhet och det GLÄDJER oss! Finare granne kan man inte få! Nu ska jag fortsätta bläddra i panduro katalogen och suga i mig inspiration :) var bara loke som kom in och han leker lugnt på sitt rum!

Kladdkaka

Fortfarande sängliggande men nu har erik och Felicia bakat en kladdkaka och svärisarna + faster är på ingång för fika :) senare blir det middag hos mina föräldrar och dagen känns plötsligt inte lika värdelös längre. Jag kommer kunna lägga mig ikväll med känslan att barnen iaf haft något kul under dagen :) jag vet att jag lider mer än dom som leker bra, pysslar lugnt och njuter ledighet. Är min lust att göra saker som ger det dåliga samvetet. Nu ska jag försöka ta mig upp och kissa och se om jag även orkar en plock runda här hemma även om erik nyss sa att det var ordning för gäster ;)

Ur form.

Jag är tyvärr sämre idag än igår. Febern är ett faktum och magen gör så ONT. Vet att jag borde åka in men vetskapen om att jag har en barnmorske tid imorgon gör att jag avaktar. Natten bestod av feberyra, oro och vidriga mardrömmar. Jag hade lovat erik sovmorgon men kunde inte ta barnen själv imorse så han fick gå upp ändå. Tur jag har dem snällaste som inte blir arg eller besviken och att alla barn sov ända till 07.15 så han behövde inte gå upp förrän 07.30. Jag har tagit alla mediciner jag kan, duschat och bäddat sängen så ligger nu på den med kläder och lite smink. Då känns inte dagen lika värdelös. Låt mig bli bättre idag, jag vill ha ork att ge barnen en minnesvärd dag med roliga händelser!

Sängliggande

Gav upp dagen och la mig istället här. Hade tänkt sova tidigt men efter den timme jag sov när familjen var ute vet jag inte hur bra det kommer gå. Då var det skönt att sova och barnen kom så glada in med frisk luft i bagaget! Dom hade gjort olika hoppa hage , följt råddjursspår i snön, kollat in bajs från samma djur ;) gungat och åkt rutchkana :) dåligt led uppdatering på bloggar just nu, antar att folk har roligare saker för sig på lördagkvällar... Vad nu det kan vara?! ;)vad har du haft för dej ikväll?

klick klick

www.blaelefant.se klick klick

Klicka för att förstora bilden
Klicka för att förstora bilden
Klicka för att förstora bilden
Klicka för att förstora bilden
Klicka för att förstora bilden
Om en vecka har vi en treåring här hemma , en nöjd sådan hoppas jag :)


Ensam lördagkväll

Sovande barn, kille ute i skogen och själv ligger man uppbäddad med kuddar på rygg i soffan och bara ÄR. Dricker trocadero, äter lite choklad och i bakgrunden är körslaget på.

Lördagen bara försvann och härnäst väntar söndagen och jag har bestämt mej för att försöka se förbi söndagsångesten och njuta vår sista lediga dag tillsammans. Erik har varit hemma flera veckor nu så  måndagen kommer kännas en aning konstig.



gårdagens chokladbollar !



mitt fina kakfat jag fick av Linn och Daniel när jag blev ett år äldre!

Eftermiddag

Fortfarande friskt, hon åt två stora portioner lunch + lördagsgodis och har lekt hela dagen :) nu är hon dock trött mfl det hör till vanligheterna. Jag ligger på sängen, äter lite pringles och godis. Sammandragningarna är inte nådiga idag så försöker vila lite nu medan dom andra är ute för lek och frisk luft :) Veronica och Alexander var förbi med barnstolen men det är nog det största som hänt idag ;) barnen har lekt hunddagis i flera timmar och vi har försökt leva oss in så gott vi kan i dom roller som vi tilldelats :) jag hör hur dom leker här utanför och jag är glad över att dom har en pappa som orkar och kan erbjuda dom det. Mamman deras agerar mest säl förtillfället ;) är så öm i huden idag också, mer än vanligt så fick avbryta att smörja in mig imorse för det gjorde SÅ ont. Får vara torr helt enkelt...!

Morgonstund

Erik gick just med barnen till tvättstugan för att få bort minnena från natten. Jag skickade med alla byxor jag kan ha så blir en innedag till dom är torra igen ;) berättade just för honom om natten men idag är hon pigg , glad och har lekt med loke hela morgonen så hoppas hoppas det var halsen som spökade. Erik sa att hon låtit konstigt när han bar in henne igår. Både youghurt och macka har hon ätit så nu känns det lite som att vänta på en dom. Sjuk eller inte sjuk. Jag ska ta en dusch sen plocka, dammsuga, städa badrummen och torka golven, blir ett bra substitut mot bak och fika som stod på schemat igår ;) önskar er alla en lördag full av glädje och roliga äventyr!

Så trött.

Felicia har sovit hela natten och dom vaknade nu alla tre pigga och glada! Tänk om det bara var något tillfälligt, underbart det vore! Hon ville ha frukost direkt så får nog veta rätt snart hur hon egentligen mår. Själv är jag sjukligt trött och ligger kvar i sängen, blev inte mycket sömn inatt heller då jag drömde den vidrigaste av drömmar så vaknade helt sjöblöt och såfort jag somnade om kom jag direkt tillbaka till det hemska. Sitter i mig fortfarande så känner mig psykiskt knäckt. Ska försöka få lite till sömn och sen kicka igång lördagen! Godmorgon alla!

Gårdagen!

Gårdagen var bättre än natten men nu i efterhand ser jag alla tecken på att Felicia redan då inte mådde bra. Hon sov länge på förmiddagen och blev sen aldrig riktigt pigg igen. Hon ville inte ha någon pizza till middag och var inte den glada pratiga tjej vi är vana att se. Hursomhelst. Jag hämtade som sagt Veronica efter lunch och vi gick en sväng i det gråmulna vädret på stan. Hon shoppade bebiskläder medan jag klämde och kände på dom och försökte förstå att vi också ska få en liten inte länge efter dom som också behöver kläder! Strumpor till barnen fick följa med hem samt två paket till erik. Tiden sprang och plötsligt var det hög tid att hämta Alexander! Jag skjussade dit och sen dom hem innan jagåkte för att hämta min familj :) väl hemma var svärmor på besök och jag möttes av glada barn som fikat chokladbollar dom gjort med pappan sin :) eftermiddagen och kvällen tillbringades sen hemma hos vännerna. Mycket snack, lek, pizza, glass, lite öl till papporna och det hela avslutades med film för barnen (och papporna) vi åkte vem lite försent (kl åtta) så det blev lite kalabalik av trötta barn innan vi hade dom i bilen och dom alla somnade sött på väg hem. Nu tror jag att jag vågar somna, Felicia sover djupt och blir det en tuff tidig morgon eller någon annan insjuknar är det bra med all sömn man fått. Fy, jag mår illa.

Snälla, inte en omgång till!

Vaknade nyss av ett välbekant ljud som är det sista ljud jag velat vakna utav. Felicia kräktes. Min första tanke är NEJ! Inte en omgång till, nästa vecka skulle ju Erik jobba och livet fortsätta utan sjukdomar. Sen tyckte jag synd om henne, hon var så tröt och frussen och att tvinga henne att duscha gjorde ont i hela mig... Som tur var hade hon inte ätit nå mycke så efter att ha bytt kudde somnade hon så fort jag la henne så hoppas hon behåller täcket på nu och att hon INTE kräks nå mera. Erik sover djupt här bredvid och jag har inte hjärta att väcka honom för att berätta den tråkiga nyhet. Vi som planerat kul lek med Veronica och danai..! Jag mår också illa nu och har alltid svårt att somna om efter sånt här och vaknar sen av minsta lilla ljud men om jag är sjuk eller riktigttröttochinbillningsillamående låter jag vara osagt. Jag önskar självklart det senaste alternativet. Sovgott ni som kan och ni andra, nu ber vi i kör ;) snälla vinter full av sjukdomar FÖRSVINN!

Fredag!

Den här fredagen blev inte alls som jag tänkt och jag kan verkligen bli sänkt av sånt... Ligger fortfarande. Eller jag var upp och duschade och fixade mig men hamnade sen här igen. Helt körd. Inatt kom värken i mage och rygg tillbaka och med det febern så dom få stunder jag sov drömde jag vidriga mardrömmar som fortfarande sänker mitt sinne. Felicia vaknade tidigare än hon borde gjort så efter lek och bad somnade hon här hos mig och sover än.. Hugo börjar också bli läge för sängen. Det var vår förmiddag det. Loke har nog haft det bra iaf, byggt flera kojor, lekt med sina djur och ska nu pyssla en robot. Låg här och tittade i nya living som damp ner i brevlådan igår och till min glädje såg jag att blåelefant kör fraktfritt hela april :) då slipper jag svära mer över Norrtäljes dåliga utbud och webshopparnas höga frakter. Får bli kvällens nöje att klicka hem lite sött till henne så kan vi släppa det också sen :) blir stan med Veronica efter lunch, får se om jag går barnfri eller med något av barnen sen blir det playdate på eftermiddagen..!

Lite förnyelse

Som alla som känner mig vet så behöver jag förnyelse för att må bra. Ikväll tog jag bort påsksakerna trots att det kändes lite sorgligt då dom piggade upp här hemma men vill inte vänta så länge att jag tröttnar. Nu blir det ett besök på stan eller källaren för lite annat vårigt :) bytte färg på mobilen också innan jag la mig, även små förändringar är förändringar. Såg på vädret att det imorgon skulle bli mulet men jag är verkligen sugen på en promenad så får se om vi går till mio och rusta på förmiddagen och provsitter en gång till. Vet ni? Vi måste bo på landet för alla mina tulpaner har råddjuren ätit upp! Förvånande och lite tråkigt måste jag säga...! Nu ska jag göra som resten av familjen - sova! Godnatt alla!

Slut i huvudet..

Gruppen tog all kraft från mej idag. Efteråt kände jag mej varm, mosig, huvudvärk och tanklös... men trivs ändå. Det är en gemenskap som är svår att förklara när vi är så olika människor i olika skeenden i livet.

skrev ut ett papper på mor och fars jobb innan jag tog en promenad med dom hem. Lite snack om allt och inget och jag fick äntligen hem min CYKEL :) Nu känner jag mej lite friare, slippa ta bilen hela tiden.


har inte ätit någon middag än, när jag kom hem ville jag bara krama på barnen och samla tankarna men nu sover dom två minsta och Loke ska snart i säng sen värmer jag nog på något annars kommer jag bara må sämre...!

Imorgon blir det muffinbak efter Felicias önskemål. Hon älskar att gå och pilla på alla nya formar jag fick i måndags så blir nog svårt att välja imorgon :) kanske gör äpple och kanel smak, det är Eriks favoriter. SOL hoppas vi på för nu är lekplatserna framme och gruset håller på att sopas bort. Helg, du är välkommen :)


Ut igen

Hemma en snabbis för att hämta papper och hämta cykelnyckeln. Har varit på två sköna promenader med farmor & wilma i solen sen bjöds jag god mat och fika. Skrev upp två recept. En tårta till Erik och kakor till Felicia så nu kan jag släppa lite av dom funderingarna också :)

tack för förslag på mat, något av dom blir det nog :) hittade recept på en potatissallad hos farmor också så den finns i tankarna den med...! Kanske till kyckling eller skinka och stek?! :)

nu ska Erik skjussa mej ner på stan sen ska jag cykla hem - våren är här!

FIX.

Hemma igen. Deklarationen är nu lämnad till mäklare och vi kan släppa det hela - SKÖNT!

Blev en snabbtur på stan också men fick inget köpt. Nu har Erik åkt iväg till det han gillar, skogen och jag ska ta mej ett hus bort till farmor. Får göra mina hemuppgifter där uppe, bara äta upp mackor och chokladen först. En hunger dag idag.


sådana här virkade godingar önskar sig Felicia till sitt kök.






 mycket fint finns det!

Lite godis och en dusch

Lugnet har lagt sig här hemma, alla barnen åkte idag till dagis så blir halv föräldradag för erik istället. Konstigt att vara hemma bara vi. Det händer aldrig då vi inte någongång haft barnvakt om vi inte gjort något särskilt. Enda gångerna våra barn sovit borta mer än en natt i följd är när vi varit på sjukhus av olika anledningar.. Men nu snart ska vi unna oss en hel helg :) sen blir det fyra barn här hemma och det dröjer nog bra länge innan nästa gång det händer något sånt. Min första tanke för dagen var att vi kan ta tag i källarn men ska lugna mig själv. Fick stränga order om att vila igår och det kan man nog inte kalla det...! Vill upp till farmor och farfar , saknar dom, imorgon är det en vecka sen vi sågs! Måste tacka för det fina förkläde jag fick också :) men först lite godis för att inte svimma och sen dusch!

Godmorgon torsdag!

Det är full lek här hemma, jag ligger i sängen och ser på min riddar shrek familj. Loke är shrek, Felicia fiona, erik drake och Hugo åsnan. Haha det sista passar nästan bäst ;) Felicia springer runt i mina Rosa trädgårdshandskar jag fick när jag fyllde och säger att fiona har så. Tror dock hon har lite nättare handskar :) idag blir det stan, fixa ärenden och köpa klart paket till Felicia. Hon vill ha en hellokitty tårta så det går bli en prinsesstårta med oblat men funderar på vad man ska bjuda på för mat..! Ge mig förslag nu på mat man kan bjuda många på under en hel dag?!

Sen kväll

Nu är jag vaken försent - igen! Har så svårt att somna på kvällarna och det märks på dagen att jag aldrig blir riktigt pigg...! Godnatt alla, imorgon är det redan torsdag! Var tar livet vägen!?

Haha

Haha Erik blir vabbande inte vankande ;) denna telefon gillar att ändra mina ord, det gillar inte jag!

Deklaration

Deklarationen är verkligen något jag skulle dra mig för att fixa om jag inte hade erik! Vi har hållt på med den nu ikväll och jag är stolt som lyckats hitta pärmarna i källarn i låda utan märkning. Mycket i år då vi sålde huset förra året och inte skattat än för lägenheten innan. Hoppas vi känner oss klara ikväll så ska vi lämna in allt till mäklarn imorn så får hon göra det sista. Erik blir vankande imorgon också, får se vad som händer men kolla bröllopspresenter på akeba vore kul! Sen är det grupp på eftermiddagen, den här veckan har verkligen gått fort! Nu ska jag hjälpa erik att komma ihåg allt vi renoverat och titta vidare på drömmen om Italien.

Eftermiddag

Jag har bäddat rent i alla sängar så nu luktar det gott av tvätt och sköljmedel i hela lägenheten! Dom stora barnen ritar vid matbordet och Hugo ser på Erik som lagar mat.

Jag ska gå och hjälpa honom, duka eller något annat. Blir korvstroganoff och ris, favoritmat här hemma!

jag har inte fått någon vila än så får bli till halvåttahosmej. Min favorit.


Känns konstigt att äta "vanlig mat" "normal tid" "hemma" och att barnen "varit på dagis"
vi har haft påsklov lite väl länge tror jag men nu är vardagen tillbaka. Rätt skönt. Vi fick ju en förlängd påsk med två födelsedagar i följd men nu är det lugnt ända till nästa fredag. Då fyller Erik. Lördagen därpå Felicia och på söndagen är det gudstjänst i kyrkan för att få en bibel till Loke :)

Ikväll ska vi boka två hotellnätter. Jag längtar.


Det jag inte skulle göra...

Blommorna är nu vattnade, buketten jag fick av mamma och pappa snittad och nöjd med nytt vatten :) Erik började dammsuga helt på eget intiativ så nu är allt snart gjort :) Dom små ska snart hämtas så då åker både pojkarna så när jag fixat i tvättstugan kan jag lägga mig en liten stund innan dom kommer...!





ONSDAG!

Hemkomna från sjukhus, utemöblerkik, bilstolstittade och lunch ute ännu en dag. Loke ville inte till dagis imorse så han har varit hemma idag med.. eller hemma. Han följde med oss såklart så blev en heldag! Vi står nu i valet och kvalet om vi vill ha svarta "plastrotting" möbler eller vita i trä...!
Tåls att fundera på.

Bilstol till Loke får köpas i norrtälje. Unna staden och bättre service här. Jag blev iaf glad över att klämma och känna på alla vagnar och inte vilja ha någon ny - stor framgång!


nu är Erik och hälsar på sin kusin, den nya grannen som just håller på att tapetsera. Loke leker i sin koja och sitter nu och ritar där inne och jag ska försöka vila lite.. känns som jag brukar skriva det men inte göra det. Måste bli bättring! bäddade ur alla sängar direkt när vi kom hem så nu snurrar tvättmaskinerna igen och ikväll blir det extra skönt att lägga sig :)

Borde vattna blommorna, läsa foldern "så sköter du din orkide" som jag fick av svärföräldrarna och dammsuga lite men jag skjuter på det. Livet går vidare ändå!



Linns påskbak!

Kväll

Jag kan inte med ord beskriva hur ont jag har eller hur jag mår nu så jag struntar helt enkelt i det..! Ligger till sängs, höll på att somna i soffan men får alltid lite ny energi av att göra mig iordning och lägga mig och den orken är så skön att ta till vara på och bara ligga i tystaden och inte känna några måsten gör tillfället alls. Dock känner jag att ögonen redan börjar säcka så ska runda här... Idag när vi hämtat barnen tog vi en sväng och kikade på utemöbler och barnen åt sin första för i år köpeglass ute i solen :) hittade lite alternativ men måste fundera lite mer på möblering, storlekar och annat men känns inte panik än direkt :) jag köpte mig iaf lite nytt för födelsedagspengarn. 6 handdukar till badrummet i naturvitt och två lite högre ljustakar i matt silver till köksbordet. I dom satte jag ljusblåa ljus som lyser upp här hemma. Godnatt gott folk, imorgon är det redan onsdag!

Daniel 29 år.

Hemkomna från 29årings kalas hos Linn och Daniel. Om ett år blir det storfest! Där bjöds på pizza och jätte god tårta Linn köpt på Tösses :) Dom kan dom.

Nu lockar soffan och jag är nästan sugen på en deckare men vet inte om jag orkar vara vaken så länge... kanske får duga med House ;) Först svimmar personen och kissar lite blod sen håller den på att dö ända till efter sista pausen då kommer han helt plötsligt på vad det är och personen i fråga blir helt återställd. Slår aldrig fel så man behöver ju inte gå och lägga sig med någon sorg direkt.

Imorgon blir det sjukhuset, jag som trodde det var idag men är tydligen inte helt med på datum och tid nuförtiden...!





Fotoväggen utanför Felicias rum..! Nytt kort på Hugo ska framkallas så han slipper ligga ner :)

HEMMA!

Precis hemkomna, hann nästan till tvätttiden som började kl ett. Blev några timmar borta och nu har jag ont så ligger... men är så glad över att solen idag valt att komma tillbaka och att det var riktigt skönt ute :)

Vi var upp till görla igen så nu är allt skräp borta och vi kan inviga våren, jag har rensat bland alla uteleksaker så nu är allt som finns helt! Efter det blev det paketköp åt daniel innan vi åt lunch. Så mysigt att bara ha Loke. Och han njöt av att ha oss båda för sig själv. Var till coop och handlade mat innan vi åkte ner på stan och Loke fick välja sin belöning för att han numer somnar själv utan bråk i sin säng om kvällarna. Han valde en riddar utstyrsel så vi kom billigt undan mot vad han ville ha när han började helt projektet :) Nu går han runt här hemma och visar upp sig som riddare. Sötare än han är farlig tror jag :)


nu ska jag kolla runt på lite utemöbler och bloggar innan det är tvättstugedax igen.

Jag och min vila.










Jag blir så ledsen - hjälp mej nu!

Satte på datorn, full av förväntan över dom 200 bilder som låg på kameran och väntade. Allt på barnen, som man tyckte blev så fina och som nu... ja.

kan jag säga så att av 200 kort blev inget riktigt bra? Jag blir så ledsen.

Jag vill ha en bra kamera, jag är ingen mästerfotograf och lever inte så att jag kan släpa på någon stor kamera i vardagen. Med snart fyra barn som alla vill och behöver ha med sig något när man ska gå ut och inte orkar gå några längre sträckor så det alltid slutar med att jag har någon på sele på magen eller ryggen. En eller två på ståbräda och någon eller några i vagnen så kan jag inte bära på extra saker.

Hjälp mej nu. En kamera som ger fina bilder. Inte är för stor och som jag kan bli nöjd med.

Just nu känner jag att det får kosta vad det kosta vill men helst inte för mycket ;) Barnen växer som ogräs och det enda jag har på dom är kort som är för ljusa eller för mörka.


Ledsamt.



Jag som tänkt lägga upp mycket bilder från igår men nu kom Erik tillbaka. Han har varit ett varv till återvinningsstationen med fullproppad bil och nu ska vi packa in det sista och åka med jag och Loke också. Sen är uteplatsen TOM!

Och det är bra för någon 24åring fick igår nya utemöbler som ska köpas så fort det är rent där ute och solen behagat komma tillbaka :)

Dålig

Jag tror jag måste erkänna att jag varken vilat eller varit sängliggande sen jag kom från sjukhuset och att jag nu inte alls mår bra. Det blir en dag i sängen... Fast jag vill ju slänga några omgångar till görla, köpa present till Daniel som idag fyller år och gå en sväng på stan. Jag behöver lugnade för att kunna vila... Jag ligger fortfarande.erik ska nu skjussa iväg de barn som ska till dagis sen blir det tvättstuga och dammsuga efter alla skor i hallen från igår. Godmorgon nya korta vecka!

Åldersnojja

24 år. Så, nu behöver vi inte nämna det mera. Jag blev väckt av sång av mina fina pojkar, frukost på sängen och ett rim som utlovade en helg på hotell , en barnfri helg :) nu dansar di två i vardagsrummet och Hugos gurglande skratt gör min dag! Jag ska unna mig en lång dusch och ta hand lite om mig själv innan fix och städning! Njut det sista av påsken nu och denna extra lediga dag den bjuder på!

Hugo - mitt mys

La mig nyss bredvid en sovande "bebis" , när dom sover ser jag på alla tre så tydligt deras drag och utseende ifrån när don precis kom till jorden. Jag kan bara genom att titta på honom dras tillbaka snart 16 månader i tiden. Till jag fick se honom första gången och jag direkt kände, denna obeskrivliga kärlek! Mina barn, jag älskar er! Marängen är fortfarande inte klar så somna får jag inte hur trött jag än är... Kom på nu också att räkorna ska från frys till kylen så får komma ihåg att göra det sen när jag går upp. Har fina bilder (hoppas jag) från påsken som jag ska visa så kika in senare i veckan så lovar jag en bildbomb! Känns härligt och skönt med en extra söndag imorgon med Inge bra alls att jag får leva med söndagsångest när jag fyller. Får hoppas dagen blir bra så jag inte hinner tänka på det. Jag har starkt behov av att bara vara. Att vara ifred men det får bli på onsdag om barnen slutar hosta till dess. På tisdag står Danderyd och sjukhuset på schemat. Godnatt alla ni som orkar läsa trots korta inlägg helt utan bilder!

PÅSKDAGEN!

La mig precis i soffan, första gången jag slappnar av idag... Marängbottnen står i ugnen så jag väntar på den innan jag ska krypa ner under mjuka täcken. Smörgåstårtan står klar redo att dekoreras i kylen och allt annat är så gott som klart här hemma! Imorgon blir det dammsugning och dekorering av båda tårtorna sen är vi redo :) barnen blev kvar hos Eriks föräldrar i natt, vi åkte hem när Hugo skulle sova efter att ha fått påskbord och gott fika där..! Mysigt att bara träffas och vara tillsammans. Började dagen med rensning av saker som skulle till sommarstugan sen storhandling innan vi åkte hem till linn och Daniel med en borr dom skulle låna. Tittade på barnvagnar och jag fick säga vad jag tyckte ;) hämtade hem våra små från mina föräldrar och bjöds på fika! Dom hade haft det jätte bra , Felicia simmade i badkaret när vi kom :) nu ska jag kika lite bloggar, får bli vardag snart så man hinner starta datorn och göra sånt! Kramar till er alla.

Morgon...

Fortfarande vaken... Tog nyss täcket mitt och flyttade från mina tre pojkar i sängen ut till soffan. Mitt mål med idag var att komma upp med resten utav familjen och känner att det här är min enda chans...! Att vara uppe från början. Felicia hostar illa och det börjar ljusna ute..! Måste köpa mörkläggande till alla fönster här då dom ger så mycket ljus att sovrumsgardinerna blir måttligt fungerande sommartid. Idag blir det påskfrukost här hemma så bort allt illamående, nu!

GRATTIS!

Grattis Jennie 24 år! Än är jag ung ;) ha en riktigt bra dag med familjen och ät lite åt mg också i svanberga :) kramar

Vaken...

Kan inte somna om, det har varit vaket här över en timme av diverse anledningar , kissnödig (loke) vakna för att brorsan gjorde det och tycka att det borde vara morgon (Hugo) svårt att somna om då man fått höra att så fort det blir morgon ska vi till skogen (loke) spänningsvärk i tänderna (erik) sjukt illamående och starka sammandragningar (jag) nu sover dock alla sött och mörkret hägrar här hemma... Bara jag som inte kan sova och blir det som dom senaste veckorna har jag nu fått min sömn för natten. Ett uppvakande och sen är det kört. Vrider och vänder på mig och försöker hitta någon ställning som lindrar . Vet att jag borde ta mig upp och dricka medicin så att det förhoppningsvis är bättre till imorgon men bara tanken på att hälla i mig den trögflytande äckliga sörjan när jag mår såhär + tröttheten gör inget direkt bättre. Vi hade iaf en mysig fredagkväll, när barnen somnat la vi in varsin bakad potatis som vi sen åt i soffan med ishavsröra , färsk ananas och erik åt lite goda ostar medan jag fick hålla mig till godisburken :) idag lördag hoppas jag på att få må bra, vi kommer vara borta från morgon till kväll och att må dåligt borta är inte det roligaste. Får passa på att säga godmorgon till er morgonpigga och godnatt till er som ska sova igen.

Fredagkväll

När dom små somnat fick loke sin egentid med mormor och morfar, en tid han värderar högt och tur då att dom somnade runt halv sju så nu ligger han uppkrupen i morfars famn tätt intill mormor! Vi har haft en så lugn och skön dag, alla barnen badade länge på eftermiddagen, åt frukt efter frukt, lekte i barnköket och byggde med lego innan dom äntligen kom! Jag bjöd på chokladmuffin med en topping av Philadelphia, florsocker och blåbär och på det hela la vi några drageägg :) mycket poppis! Mamma hade gjort gipsfigurer, dinosaurier och påskmotiv som vi alla målade med vattenfärg :) imorgon är det påsk på riktigt och barnen här längtar efter påskhharen!

Muffin och solsken!

Sminkade barnen till påskkärringar och gick upp till farmor och farfar med ett påskägg :) dom bjöd på påsklunch med sill, nygjorda köttbullar, ägghalvor och allt annat man kan önska :) vi åt alla med god aptit och dom tyckte det var så kul att prata med barnen! Sen blev det bullar och kaffe i soffan, barnen och farmor smaskade godis och såg barnprogram! Nu leks det ute i solen, jag vilar lite medan muffinsarna är i ugnen och både fönster och altandörren står helöppna - härligt! Har fyllt porslinshönan med godis så eftermiddagen blir fika, pyssel och godisätande. På påsken får man verkligen äta till man spricker :)

Långfredagen!

För första året så långt jag kan minnas hoppas jag det här blir en lång fredag, när jag var mindre var det här klassats som den tråkigaste dagen på året. Föräldrarna ville vila, alla affärer var stängda och det efterlängtade påskägget fick man inte förrän imorgon. Den här dagen var alltså värre än dagen före julafton för mig då jag alltid varit världens GODISRÅTTA! Idag därimot kan gärna klockan få stå still några timmar så jag hinner allt jag vill. Komma upp och in i duschen. Fräscha till mig, hemmet och städa lite. Vattna blommorna och göra ett påskägg till farmor och farfar som jag sen vill gå upp med. Baka cupcakes med barnen står på önskelistan och sen kommer mina föräldrar med påskpyssel till barnen ! Tänkte även bjuda över linn och Daniel på fika! Därimellan ska även lunch och middag hinnas med och utelek och röjj på altanen vore underbart. Aja bara att inse att dagen inte har så många timmar. Synd bara jag ska må så jävla dåligt, stressad till tusen. Glad påsk mina vänner!

Härligt!

Åkte för att handla nu kvart i sju och fick fälla ner solskyddet för att solen sken så starkt! - härligt! Efter öb och Willys åkte jag hem med en känsla av att jag köpt godis för 400 kr men var som tur var en dockstol, frukt, bröd och lite andra bra saker med iaf. Känns bra då jag hade två överfulla påsar ;) nu ser jag halv åtta hos mig och snart nallar vi nog på lite av det jag köpt!

Sova.

Somnade visst.. Vaknade nu och ser att kl gått fort. Hugo sover fortsatt. Får åka och köpa lite smått till påskäggen innan barnen ska hämtas och jag ska bort sen. Helt plötsligt blev det stressigt men oj vad välbehövligt det här var!

Uttråkad!

Erik är förkyld så ligger på soffan och läser. Hugo sover rosslande här i sängen. Och jag, jag ligger här och har SÅ tråkigt! I vanliga fall när Hugo somnat brukar jag tycka det är skönt att bara vara men bara för att jag måste vila kliar det i hela kroppen efter att göra något. Inte blir det bättre när erik ligger, då blir jag stressad över det också fast han är sjuk och allt är städat så vet heller inte vad jag ska göra. Regnet smattrar utanför och jag har roat mig med att sätta igång en diskmaskin och tömma soporna.. Kul jag vet. Kylen skulle behöva rensas men sen vet jag inte mer.. Gör detta till en rolig dag, snälla!

GLAD PÅSK!

Skickade precis iväg en påskkärringtiger och en leopardpirat till dagis :) målade små fräknar på Hugo och då kommer loke och blir jätte imponerad och vill också vara leopard ;) dom är söta dom små. Jag ligger fortfarande i sängen, tyvärr med mer ont i magen idag igen så ska verkligen försöka ta det lugnt idag för jag vill inte läggas in igen... Hemska tanke. Tankarna på shopping och stan stannade av när jag hörde regnet så tror det berättar för mig att jag inte ska ut. Får räcka med gruppen i eftermiddag. Ska upp nu och ta medicinen jag måste ta en halvtimme innan varje måltid. Sånt kan få mig att undvika mat för jag tycker det är så krångligt att planera :) sen dusch. Godmorgon alla!

RSS 2.0