Kärlek

Mörkret har lagt sig utanför fönstrena, på gräset ligger frosten som ett vitt täcke, här inne lyser granen som vi pyntade hela familjen i år, med 5 kulor på en gren och 1 på en annan, julmusiken spelas, ljusen är tända, tomten lyser. Min stora kille somnade här bredvid uppkrupen på en kudde med mystofflorna på för någon halvtimme sen, min lillkille sover i vagnen under sin mysiga filt och mysälg. Erik och Felicia är och handlar, hon sov så länge idag så hon fick vara uppe lite längre idag , jag satte mej precis här och kände - Kärlek.

Den 16 december 20.27 , 5 timmer efter första värk och 9 efter 9 dagar på sjukhus blev våran familj hel, den sista pusselbiten föll på plats, en liten pojke kom till oss och vi grät båda tillsammans - LYCKA. Lite mörkt hår och alldeles perfekt, 3 kg guldklimp. Erik som gissat på 52 cm fick lite fel dock ;) 47 cm är han vår ministjärna.

Allt har gått bra, julen har kommit och gått, barnen älskar "bebisen" och Loke håller mer än gärna, "Får jag hålla bebisen nu mamma? Han tycker om mej" Ja, det gör han Loke, han älskar dej.

Datorn har inte känts särskilt lockade sen vårat liv blev ett annat, inte heller affärer eller annat materiellt. Vi lever i våran lilla familjebubbla, vi är hemma, vi åker på små utflykter, vi ser på film, vi fikar, vi myser. Vi är tillsammans.












 


Nu är Erik på väg hem med sovande tjej så det valkas en kväll i soffan, har inte blivit allför många sånna den senaste tiden då det varit fix inför jul och sen jul som har gått till annat än just tv så det ska bli Mys, bryta av del hela lite med chips, dip och tofifee istället för allt julgodis. Perfekt.

Njut kvällen.





 


RSS 2.0